-
Heská Kristyn *4* skvěle hraje *4*
-
takže řeknu vám to asi takhle : Kristen je nejlepší a nejkrásnější herečka na světě :* *14* *14* *14* *4* *4*
-
-
nejkrásnější možná, ale sorry, ohledně hereckého talentu je na tom podle mě hodně špatně...
-
-
Kristen přeju ti všechno nejlepší. Hodně štěstí, zdraví a radosti do života. *3* *14*
-
Je prostě skvělá! :) Přirozená krása, která nevyplave jen pod tunou make-upu ;) Navíc i naprosto skvostně hraje a nepřehrává ani sebevíc vypjaté scénky :) Podívejte se na trailer ke Campu X-Ray :O Nepochybuju o tom, že ten film bude bomba a jinak.. souhlasím s názory těch, kteří tvrdí, že urážet Kristen je ubohé :)
-
to má být pochvala ? Jo a nejchytřejší neopič se *10*
-
K- 11
nevíte kdy bude nekde k sehnani K-11????..... *3* -
-
Re: K- 11
Kristen even begun filming yet! *3*
-
-
příchod
Ahoj lidicky tak jsemsem zase zavitala *15* *15* ale co to tu vidim?ze by nic? *15* *15* jakto ze tu nikdo neni?? *7* *9* Trochu to tu rozpohubujme nee??
*15* *15* a co to vidim? *15* *7* Kristen je zpevacka co? *7* *7* Je to pravda nebo zase nakej zert? *7* *7* -
buď sem napiš něco normálního a nebo sem nemusíš psát nic tohle co si napsal/a je zbytečný *7* *7* *3*
-
-
neřešit takový ubožáky ... totálně ignorovat a bude klid.. *3*
-
-
prr jdi dop-dele cina cina hzjjzfg jff cina cina cina cina cina cina cina cina cina cina
-
-
go do cina čína čína čína čína gerbnn ,k,m,mngfgd gfgtf jsem z číny.
-
-
Doppy mě se zdá že spíš ty otravuješ *3* tak dokaž to že se zajímáš o Kristen a napiš něco o ni *4* *3* ! děkujem
-
-
doppy totiž si tu akorád stěžuje furt někoho obtěžuje že jo. do jaké třídy chodíš
-
-
Je skvělá herečka a je velmi krásná :)