Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Alex.Hykaru
    Heská Kristyn *4* skvěle hraje *4*
  • max123verca
    takže řeknu vám to asi takhle : Kristen je nejlepší a nejkrásnější herečka na světě :* *14* *14* *14* *4* *4*
    • nejkrásnější možná, ale sorry, ohledně hereckého talentu je na tom podle mě hodně špatně...
  • teruliska
    Kristen přeju ti všechno nejlepší. Hodně štěstí, zdraví a radosti do života. *3* *14*
  • Je prostě skvělá! :) Přirozená krása, která nevyplave jen pod tunou make-upu ;) Navíc i naprosto skvostně hraje a nepřehrává ani sebevíc vypjaté scénky :) Podívejte se na trailer ke Campu X-Ray :O Nepochybuju o tom, že ten film bude bomba a jinak.. souhlasím s názory těch, kteří tvrdí, že urážet Kristen je ubohé :)
  • to má být pochvala ? Jo a nejchytřejší neopič se *10*
  • cristiii

K- 11

nevíte kdy bude nekde k sehnani K-11????..... *3*
    • krisstew

Re: K- 11

Kristen even begun filming yet! *3*
  • bellinka

příchod

Ahoj lidicky tak jsemsem zase zavitala *15* *15* ale co to tu vidim?ze by nic? *15* *15* jakto ze tu nikdo neni?? *7* *9* Trochu to tu rozpohubujme nee??
    *15* *15* a co to vidim? *15* *7* Kristen je zpevacka co? *7* *7* Je to pravda nebo zase nakej zert? *7* *7*
  • buď sem napiš něco normálního a nebo sem nemusíš psát nic tohle co si napsal/a je zbytečný *7* *7* *3*
    • neřešit takový ubožáky ... totálně ignorovat a bude klid.. *3*
      • prr jdi dop-dele cina cina hzjjzfg jff cina cina cina cina cina cina cina cina cina cina
    • go do cina čína čína čína čína gerbnn ,k,m,mngfgd gfgtf jsem z číny.
  • Doppy mě se zdá že spíš ty otravuješ *3* tak dokaž to že se zajímáš o Kristen a napiš něco o ni *4* *3* ! děkujem
    • doppy totiž si tu akorád stěžuje furt někoho obtěžuje že jo. do jaké třídy chodíš
  • Je skvělá herečka a je velmi krásná :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit