Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Birthday

Happy Birthday, Kris! :-)
  • stefanie555

....

Já kristen upe žeru...ale prej to bylo docela těžké vžít se do role belly protože není jako ona.Ale zarálo to super.. *1* *1* *1* *14* *14* *15* *15* *14* *14*
  • verunkaa

prokletí domu slunečnic

ted sem se na prokleti domu slunečnic divala,samozrejme prootze tam hraje kristenxD a osobne horory moc nemusim ale tento je zatim nejlepsi co sem videla,je to fakt skvele:)kristen je skvela herecka a ma tam skvelou roli:)urcite se na to podivejte je to super...psycho:D:D:)
    • bellinka

Re: prokletí domu slunečnic

A kde jsi se na to koukala ja to vsude hledam a nemuzu to najit!
      a nebo ty jsi to asi mea na DVd co?:(:(
      • Re: Re: prokletí domu slunečnic

si dej- ulozto.cz a nazev filmu.. nejlip avi
        • avrilka.14

Re: Re: Re: prokletí domu slunečnic

Já jsem si to stahovala přes http://uloz.to/1349502/Prokleti Domu Slunecnic - DVDRip.XviD.CZ – upload_by_mirong.avi *3* Jako bylo to fakt super až na to že Kirsten tam dabovala taková kráva,že to snad ani možný není *1* ale jinak supa film
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: prokletí domu slunečnic

Díky vsem!:)..
            To ja si to asi dam s titulkama!:)..v aj je to lepsi!:)
            • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: prokletí domu slunečnic

No tak jsme se na to koukla v cj mate pravdu ma tam divnej hlas kristen ale jinak ted aodbry ale je to dcl strasidelny je to ten tip filmu jako kd ejsou ty necekany pohyby to je hrozny\!:)..ale jinak supr horor!:)
  • 22kristyl

=)

sluší jí to =)**
  • Happy Birthday Kristy,Happy Birthday Kristy,Happy Birthday dear Kristy,Happy Birthday to you. *1* *2* *15* *3* *4*
  • Happy Birthday Kristen *3*
  • Kristen is perfect: Líp bych to nenapsala,souhlas! A kdo viděl Twilight ságu, hlavně Rozbřesk 2, tak o Kris nemůže napsat je ošklivá, a neumí hrát! Je hezká! :) *4*
    • A ty si myslíš, že když ve filmu je krásná a tak úžasná, tak je taková i ve skutečnosti?! Je to pěkná pí*a a dukaz mas ten, ze podvedla Roberta a rekla, ze ho nechtěla zranit a ze ho miluje a pak ji dal sanci a ona podváděla dal a ted ho chce zase zpatky .. tak jako sorry, ale podle tohohle musí být pekne labilní a na hlavu padlá kráva, která nevi, co chce! ;) Ale hrát umí hodně dobře, to máš pravdu! ;) Ale jinak je vážně děsná! Myslim chováním, ne že by se mi teda nejak moc libila, ale oskliva taky není no .. Prostě chováním se strasne kazí v herectví, nerikam, ze hraje spatne, ale kvůli tomu, ze ji kvuli jejimu chovani opravdu nesnasim, tak bych se uz na jeji jakykoliv film nepodivala
    • V TS BD2 je až moc namalovaná make-upu a v rukách expertů!
    • Přesně s tím souhlasím... Jak tam vyjela na Jacoba ohledně Renesmé, to bylo úžasné... Je skvělá herečka a k tomu ještě hezká *4* *4*
  • kristenjaymesstewart
    Hele krisstew, omlouvám se ti, přiznávám, že jsem to trochu přehnala. Věřím ti, že jsi s ní kamarádka.
    Což jsem teda veřila i před tím. Možná jsem trochu fanatik a měla jsem to uznat. Mám Kristen ráda, jako herečku. Líbí se mi prostě, že si vybírá takové bezvýznamné role, jak sama řekla. Mimo Twilight. A není to ta "Hollywoodská herečka". Vážně se ti omlouvám, poslední co bych chtěla, je hádat se tu s někým. Ale musím se zastat your-darling, protože Kristen sice ani v nejmenším není taková herecká osobnost jako třeba Jack Nicholson, Nicol Kidman, Morgan Freeman, ale, že poteřbuje popularitu? Mně se nezdá, že Kristen je ta herečka, co se snaží získat roli v nějakém budoucím trháku, aby zní pak byla legenda... A taky, nic proti tobě, ale nemusela bysi nás tu tak schazovat všechny, když tu celou diskuzi znovu čtu, je to jako "Hele kámo, co ty o tom víš? Já o tom vím nejvíc. Tak nekecej blbosti" a jak jsi sama řekla, když jsem já udělala chybu a vyvracela, to co řekla Rosie. Každý má svůj názor, nezáleží na tom, jestli se tobě zdá úplně špatný, hloupý, nesprávný a jestli takový i doopravdy je. Každý má nárok na to, myslet si něco. Tak snad to nebudeš brát jako další hádku. Protože já už se s tebou a ani s nikým jiným nechci hádat. A myslím to přátelsky. *3*
    Mimochodem, omlouvám se, měla jsi pravdu, Kristen sice nešla do hola, ale kvůlu The Cake Eaters si nechala hodně a ošklivě ostříhat vlasy. Což je něco jiného, ale zároveˇpodobného. Tak já končím. Mějte se. *3*
    • krisstew
      Ono, každý herec chce popularitu, možná že teď je spokojená, protože Twilight jí tu popularitu přinesl, ale pak už bude strádat a zase natočí trhák.

Jestli to vyznělo, tak špatně, s tím urážením, tak sorry, nemyslela jsem to tak. Chci jen říct, co opravdu je a je pro vaše dobro znát pravdu.

Čau :)
      • Andylone
        no ono taky ty novináři jim dávaj zabrat pink na ně ukázala i fakáče aby nechali její dceru na pokoji a podívej jak všechno tajej a už jich maj pokrk dokonce někde napsali že je rober pattinson těhotnej jo poněvadž mu někdo upravil fotku ! *10*
  • avrilka.14

Mluv(Speak)

Ahojky,hele newíte někdo kde by se dal stáhnout film Mluv(Speak),kde hraje Kirsten??
    • alicebella

Re: Mluv(Speak)

zkus http://www.ulozto.cz/
      možná to tam najdeš *14*
      • avrilka.14

Re: Re: Mluv(Speak)

joo??Dík zkusím a uvidím *1*
  • new film

takže když pominu že se tu absolutně nic neděje, tak mám dotázek...:-)
    Kristen prý bude hrát v novém filmu...teda asi filmu...Prý je to Sněhurka..tak mám otázku jestli to bude filmík, nebo jako úúúplně pohádka..:DD
    • krisstew

Re: new film

Něco jako Twilight, film. *3*
      • Re: Re: new film

to ne..:-))) já jí chci vidět v pohádce...:-)
        a jak jinak žijete lidi...:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit