Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ona chodí s oběma najednou? *8*
  • _vikiska_

Autogram

Ahojky, já mám její autogram ale ne pravý, z německého Brava, prodávám ho za 40 Kč (20 Kč + 20 pošstovné) tak kdybyste měli zájem, napište mi vzkaz :o)
    • Re: Autogram

,,Mám její autogram, ale né pravý, z časopisu, prodám ho"
      ?! xD XD *1* *1* *15*
      • Re: Re: Autogram

*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Mrs.Wesley
    Jděte na osobnosti.cz zadejte Paul Wesley a jestli se vám bude páčit staňte se please jeho fanouškem!!!!
    • páčí se mi !!!:DDD
  • ...

Ahoooooj jak se tady máte?? *15* *15* *15*
    • nikolousek1

Re: ...

docela to ujde, ale už se nemůžu dočkat třetího dílu filmu...
      *3*
    • narzis

Re: ...

dobre a ty? *3*
      • Re: Re: ...

Jo taky *4* *15*
  • Tak fajn už je to tu zas hádáte se. Myslim že nehádat se a nenadávat si jste vydrželi max. měsíc *10* což už opravdu přeháním *13* je mi to líto tohle má být diskuze o Kristen a připadá mi že to někteří asi nechápete , ale uvědomte si že si to Kristen vážně nezaslouží ( pokud ji teda ovšem máte rádi aspoń jako herečku ) *9* Zamyslete se prosím *3*
  • Sam604
    Kdo sakra furt mění tu profilovou fotku?? Už to začíná být trapné! *10*
    • Jono..Ta předchozí byla hezčí :-)
    • AngieAngel
      Taky se mi zdá, že ji někdo mění jako ponožky *7* *9*
  • max123verca
    všechno nejlepší <3 JSI NEJ NEJ NEJ NEJ
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    I LOVE YOU!! <33
  • NIKDO,není dokonalý! Kristen je podle mne dobrá,i po tom co provedla Robovi,a hrát rozhodně UMÍ! :P
    • Naprosto souhlasím :-) *14*
  • Ahojky mam otezku proc se vsechny celebrity strihaji na kratko.a taky vsem tem ktere se ostrihaly vice slusely ty dlouhe vlasy a temhle to podle mne fakt neslusi kristn byla driv hezci tohle je ulet.sorry z pisu bez carek a hacku fakt sorry. ♡ ;-);-);-);-)
  • mysak.kol

prosím

http://twilghtsagastmivani.blog.cz/ 0905/ssooouuttteeezz-o-nej-fotecku- ashley-zacina
    ahojky, hlásni tady prosím pro mě...mysak.kol dík

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit