-
ona chodí s oběma najednou? *8*
-
Autogram
Ahojky, já mám její autogram ale ne pravý, z německého Brava, prodávám ho za 40 Kč (20 Kč + 20 pošstovné) tak kdybyste měli zájem, napište mi vzkaz :o) -
-
Re: Autogram
,,Mám její autogram, ale né pravý, z časopisu, prodám ho"
?! xD XD *1* *1* *15* -
-
Re: Re: Autogram
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
Jděte na osobnosti.cz zadejte Paul Wesley a jestli se vám bude páčit staňte se please jeho fanouškem!!!!
-
-
páčí se mi !!!:DDD
-
-
...
Ahoooooj jak se tady máte?? *15* *15* *15* -
-
Re: ...
docela to ujde, ale už se nemůžu dočkat třetího dílu filmu...
*3* -
Re: ...
dobre a ty? *3* -
-
Re: Re: ...
Jo taky *4* *15*
-
-
-
Tak fajn už je to tu zas hádáte se. Myslim že nehádat se a nenadávat si jste vydrželi max. měsíc *10* což už opravdu přeháním *13* je mi to líto tohle má být diskuze o Kristen a připadá mi že to někteří asi nechápete , ale uvědomte si že si to Kristen vážně nezaslouží ( pokud ji teda ovšem máte rádi aspoń jako herečku ) *9* Zamyslete se prosím *3*
-
Kdo sakra furt mění tu profilovou fotku?? Už to začíná být trapné! *10*
-
-
Jono..Ta předchozí byla hezčí :-)
-
Taky se mi zdá, že ji někdo mění jako ponožky *7* *9*
-
-
všechno nejlepší <3 JSI NEJ NEJ NEJ NEJ
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
I LOVE YOU!! <33 -
NIKDO,není dokonalý! Kristen je podle mne dobrá,i po tom co provedla Robovi,a hrát rozhodně UMÍ! :P
-
-
Naprosto souhlasím :-) *14*
-
-
Ahojky mam otezku proc se vsechny celebrity strihaji na kratko.a taky vsem tem ktere se ostrihaly vice slusely ty dlouhe vlasy a temhle to podle mne fakt neslusi kristn byla driv hezci tohle je ulet.sorry z pisu bez carek a hacku fakt sorry. ♡ ;-);-);-);-)
-
prosím
http://twilghtsagastmivani.blog.cz/ 0905/ssooouuttteeezz-o-nej-fotecku- ashley-zacina
ahojky, hlásni tady prosím pro mě...mysak.kol dík