Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejlepší a nejhezčí herečka co znám:-)
    • 100% souhlas *2*
  • Chodí spolu Kristen a Rob??? :)
  • janomilka

nejde nahravat!

Nechápu co stím je!! nahrála jsem spustu foket Kristen a vubec se neukazali uz je to neco pres 4dny! mam spusty fotek z New moon jak je spolu s edwardem v italii(i libaci sceny)! a to neni po prvi co mi to nejde!! *5* *16*
  • lenkaschs
    Kristen se stala tváří parfému s názvem Fragrance od značky Balenciaga . Zanedlouho v obchodech :
    Balenciaga Fragrance by Kristen Stewart
    http://www.hollywoodlife.com/2012/01/13/kristen-stewart-balenciaga-scent-fragrance/
  • Můj názor?Kristen vůbec nemusím popravdě mi příjde hrozně nesympatický ale to je vše.Co se týče článku nejaké slečny pod jménem selena gomez-Sama si tu psala,že na Rozbřesk ještě nesmíš,takže usuzuje že je ti něco kolem 10 až 13 lety.Tudíž toho o životě ješte zdaleka moc nevíš.
    Kdyby tě ale podvedl tvůj kluk,určiťe bys otočila.Jak ste tu už psaly,Kris není dokonalá a já souhlasím ale to co udělala Robovi není hezké,je to až hnsné.Takže příště skuste se zamyslet,co by ste dělaly vy,kdyby se vám něco takového stalo,nejde tady o to že máte Kristen rádi,to vůbec ne,de o princip ;)
    • Já souhlasím!!!Ale profilku má ted hezkou!!
    • Tak už se stalo, ona se omluvila a Rob ji odpustil tak snad se poučí, dospěje. Možná bude díky tomu i lepší herečka. Já bych to už neřešila...
      • No jo treba az dostane dospelejsi roli nez je v Twilight,pouci se s vlastnich chyb a nejakou tu roli treba zahraje trochu vazneji a procitene jestli vis co tim myslim :D
  • Je moc hezká v twilight saga ale profil se mi moc nelíbí,ale jinak je úžasná a chtěla bych být jako ona
  • vlasy!

WOW...ty vlasy me dost prekvapily,ja myslim ze mela hezky dlouhy,zavidela sem ji je :)...a kdyz ted nataci new moon,to jako nebude vadit???jsem zmatena *9* *9* *9*
    • lidus5

Re: vlasy!

Tak já myslím, že Nový měsíc je už dotočený... jinak by ani nemohla se stříhat, ne? Ale jako nechápu to, já si to ted nechávám dorůst podle ní *15* *15* a ona se ostříhá... tss *1*
      • Re: Re: vlasy!

hej to je sranda,ja taky!...mam vlasy trochu kratsi nez mela ona.puvodne sem mela v planu,ze si necham udelam mikado,jenze pak sem si rikala,jaky ma krasny dlouhy vlasy kristen,tak sem si to nakonec nenechala udelat xD...rikala sem si,ze sem blazen,kdyz to delam podle ni,ale ted mam radost,kdyz vidim,ze nejsem jedina *15*
        • Re: Re: Re: vlasy!

Už dotočila New Moon,ten účes je k jejímu dalšímu filmu Runways....
        • lidus5

Re: Re: Re: vlasy!

*15* *15* *15* Jn, jsme blázni... *1* No já mám do její délky ještě daleko,ale dýlku vpředu už skoro mám *1* Plánuju si to dát ještě víc na tmavo... No, ale nevím jak to dopadne, asi mi to nebude pasovat jako Kristen ten střih *1*
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: vlasy!

no tak to jo ja uplne nejvic si delam vlasy podle ni'..protze ty se mi na ni lbi ze vseho prvni a ona si je ostriha? *7* to neni fer kdo etd bude muj vlasovej vzor? *1* *9*
        • kikines

Re: Re: Re: vlasy!

Já si taky chci nechat ty vlasy jako Kristen, ale mám blond *16*
          • Re: Re: Re: Re: vlasy!

nápodobně *9*
            • kikines

Re: Re: Re: Re: Re: vlasy!

:D Njn každýmu to nevyjde . *5*
  • Prosím, ať jim to vyjde *14*
  • lenkaschs
    ty nejnoější fotky jsou nádherný a ona je ted velice nádherná *14* Rob má ale kočku *15* Kris byla na nějaký přehlídce že jo ?
    • your-darling
      ty fotky jsou fakt nádherný... :D hezčí fotky od ní jsem snad ještě neviděla... :D *14* *14*
      • lenkaschs
        no právě ona na nich je tak nádherná a ke všemu její styl je super a ty vlasy *14* *14* *14*
  • holky je mi 21 rok jsme bydleli v angliji a mluvím 3 jazyky mam od kristen róba i taylora autogram a vy tady vivadite kdoje lepsí pro mne rob jinak jsou všichni na stejném místě
    • Třemi jazyky kromě češtiny, hádám, protože tolik hnusných hrubek by neudělalo ani malé dítě :)
    • a kde byla jejich autogramida ?
      *14* *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit