-
bud dál jen můj
-
Všechno nejlepší Kristen! *4*
-
happy B. *15*
-
Kristen ve Sněhurce?? Naprosto dokonalááá *3* Zahrála to báječně *4*
-
-
Souhlasím, vyloženě jí ta role sedla. Byla v ní krásná a skvělá i herecky.
-
-
Fakt?
heej jako fakt sou spolu s Robem??Nebo to je zase nějakej internetovej kec??Já sem totiž taky někde četla,že Kirsten to asi táhně s Robem,prej si s Michaelem dala pauzu,ale moc se mi tomu neche věřit -
-
Re: Fakt?
Ahojky holky, já jsem četla v InTouch že si dala pauzu s tím svým a že Rob pozval Kris na své narozky. Ona pozvání přijala a slavilo se pouze v rodiném kruhu. Dokonce jsem četla, že prej se od sebe moc nehnou. A jejího přítele to celkem štve. Doufám, že jim to vyjde. Jsou to zlatíčka. *4* -
-
Re: Re: Fakt?
JJ je to pravda, já jim taky držím moc moc palce . *3* -
-
Re: Re: Re: Fakt?
jj byl by nebo je z nich kráásnej páreček *4* fakt se k sobě hodí(vzhledově,povadově,...)pros tě doufám,že je to pravda *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Fakt?
BUDEME ASPONˇ doufat *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Fakt?
v tom s tebou souhlasím *15*
-
-
-
-
-
Re: Fakt?
Táhnou to spolu, teda asponˇ to mi říká net, takže nevím to jistě, ale věřím tomu na 70% určitě *1*
-
-
kris
Uz dlouho je to pro me dobra herecka.Dostala me ale až ted,kdy sem ji videla ve fimlu Twilight-Stmívání.Fakt doporucuju!! -
jo a kdyby něco opičila jsem se po jménu já *1* *2* *15* *3* *4*
-
http://www.super.cz/8526-takhle-vypada-hvezda-uspesna-herecka-kristen-stewart-o-sebe-vubec-nepecuje.html
to mě dostalo,jak by sakra o sebe měla pečovat... copak musí být furt zmalovaná a vyfiklá... není na to občas mít oblečení v kterým se lze hybat -
-
jo s tím souhlasím... Zrovna ona je jedna zmála, která nemá zničený obličej vším možným a vypadá hezky i bez čehokoli na obličeji... Tyhle články mě dokážou vytočit... *16* *16*
-
-
please
Podívejte se please na můj blogísek mám malou návštěvnost http://www.kristenstewart1527.blog. cz
předem díky -
Doufám
Doufám, že se zase vrátí ke svým krásným blonďatým vlasům. Moc jí to slušelo. *4*