-
ahoj tak aby nebyly dohady jako tomu bylo u Eclipse ve Snow White nebude mít paruku - obarvila si vlasy na černo
www.hollywoodlife.com - real photo
Sluší ji každá barva - můj názor -
vsetko naj :)
-
Další film
Ještě byla na konci filmu Jumper, kde ztvárnila nevlastní sestru hlavního hrdiny. *5* -
Happy Birthday! :)
-
Renesmee: Ok...sorry :D Taky jinak nic proti, ale podle mě se to taky píše Renesmee. :) ale to je jedno :D *4*
-
ouu
Nádhera, včera jsem narazil na film Prokletí domu slunečnic a rovnou na héérečku Kristen Stewart *1* .Ten film a její hercký výkon se mi zalíbil, tím pádem i ona *5* .Dnes jsem stáhl její další fil twilight a je to málo luxus no *5* .Prostě je to peckovní herečka a doufám, že bude ještě hafec filmů jako Twilight nebo The messengers. -
Happy B-day *14* *14*
-
happy birthday kristen *4* *4* *4*
-
perfektní výkon
Shlédla jsem několik jejích filmů a je to výborná herečka, ale asi nejméně se mi líbil její herecký výkon v Twilight. Ona je opravdu skvělá a v porovnání s ostatními jejími rolemi to nestojí za moc a přesto ji ten film natolik proslavil... doporučuji shlédnout filmy Na území žen, Prokletí domu slunečnic nebo Speak - jedna z nejlepších rolí... *3* -
-
Re: perfektní výkon
Já jsem viděla hodně jejích filmů a Twilight byl nejlepší herecký výkon jaký jsem kdy viděla ...Jinak by se mi ten film asi tolik moc nelíbil, že *1* -
-
Re: Re: perfektní výkon
okey-doukey, shodnem se alespoň na tom, že je to velmi nadaná a perspektivní herečka :)
-
-
-
připadá mi dost namyšlená