-
Všechno nejlepšíí!..:) Maám tě mooc ráda!..:)) *4*
-
Happy Birthday Kristen:D *2*
-
Happy Birthday !!!!! *3*
-
Zatura:vesmírné dobrodružtství
v tom filmu měla blond vlasy -
-
Re: Zatura:vesmírné dobrodružtství
joooooooo no:)
-
-
to už se ví docela dávno je to u Roba *3* koukni se *4*
-
Všechno nejlepší :3
-
Facebook
mám Kristen Stewart Facebook!!!!!!! *14* *3* -
-
Re: Facebook
si ho uzi...stejnak neni pravy =DDD =P *3* -
-
Re: Re: Facebook
jak to TY můžeš vědět, má tam Roba a to ho druhýho kluka *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Facebook
tk se podivej kolik KRISTEN STWART na facebooku exiastuje =DD ja sem nasla 8 profilu kde ma roberta pattinsona =PP -
-
Re: Re: Re: Re: Facebook
a já jsem našla jeden chytráku *5*
-
-
ses legracni xD -
-
Re: Re: Re: Re: Facebook
a proč by měla být legrační *7* to jste spíš legrační VY ,že jí nevěříte *13* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Facebook
dobře, tak promin... *3* -
já jsem její nej.kámoška a viděla jsem to *14* to by ti mělo tačit -
Jo možná žírlim,ale jenom někde v hlouby duše...že mi dáš jistotu, že je to pravý tak začnu žárlit maximálně... *4* *4*
Tohle neni závist.Kdyby to nebyl pravý profil, tak si z tebe může někdo na druhý straně dělat docela prd*l...proto to říkám, víš...
*4* *4* *4* -
žárlíte co??????
-
-
-
Všiml sis že i na lidé.cz e profil Roba...Jak si můžeš být tak jiste, ale jestli si..tak sem s profilem... *1*
-
-
-
Re: Facebook
gratuluju!!!!!!!!!! *8*
-
-
etwgwe
Opravdu mě pobavilo jak někdo dokázal kritizovat kristen jako Neregistrovaný uživatel miley cyruus. Bylo by hezké kdyby si sjednotila názory. Kdyby tak udělala, pak by zjístila, že v je tam malý háček, když říká že máme rádi kristen kvůli stmívání, když ona nemůže znát tu svoji miley odnikd jinud než z hannah montana. Potom já se nestydím přiznat, že kristen znám ze stmívání. Přijde mi to normální, že člověk si oblíbí hvězdu kvůli nějakému filmu. Už jsem viděla speak, úkryt, prokletí domu slunečnic, útěk do divočiny, zathura, the cake eaters a její jedinou reklamu na auto. A můžu říct, že se mi opravdu líbil její výkon všude a proto jsem se přidala do fanklubu *5* -
tak sem koukala na foto a ty bílé šaty jsou strašný... aspoň pro mě,nelíbí se mi věci s jedním rukávem,ale ty černé ji seknou... *3*
-
Vše nejlepší k narozkám:))