Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kristen je boží herečka,hrála ve stmívání je prostě NEJ NEJ NEJ. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1*
  • narzis

Speak

nevim jestli o tom filmu vite nebo tak kdyztak si to nectete ;D ten film totiz prodavaj v DVD jak byvaj za tech 50 kc nebo tak a mam ho doma jupí uz se tesim az se na nej kouknu xD
    • anukkyss

Re: Speak

Jakej film?
      • narzis

Re: Re: Speak

ja to mam jako titulek xD myslim Speak-Mluv
        • peldiklucik

Re: Re: Re: Speak

tý jo kdy to vycházelo *9*
  • your-darling

Na území žen

Dneska dávají na Nova Cinema filmík s Kristen Stewart...
    Moc se těším..:-)
    • Re: Na území žen

Už se fakt moc těším skvělej film :-)
      • your-darling

Re: Re: Na území žen

Jo je to krásný film...Včera sem ho viděla asi po třetí, ale pořád se mi líbí...Jako blondýně jí to tam celkem sluší, ale hnědá je lepčí... *3* *3*
        • narzis

Re: Re: Re: Na území žen

to verim:))
      • narzis

Re: Re: Na území žen

uiiii
  • dobře já chci vědět kde bydlí upřesněno adresu *3* *4* díky a koukněte se jak vypadala když měla zrzavé vlasy *3* jestli se vám to líbilí ??
  • http://kristenstewartfan.us/
  • pravdebodobne bude hrat v americkom remake Akira(japonska manga). Bude hrat vodkynu revolucionarov KY. Dalsie hviezdy filmu Garret Hedlung,Ken Wasabi, Helena Bohnem-Carter.je to asi dost iste, lebo na IMDB stranke filmu je uz riadne uvedena...Bohuzial vela manga fanusci ju attakuju, ale kazdy kto Kristen pozna ze tatorola sedne...Bude to dost akcny. dufam nebude tak vela zranenia ako teraz. Dalsia sprava ze asi On the Road uvadzaju v Cannes, dcera Luanne(marylou)miluje kristen v tejto role... dufam ze splny ocakavanie a v rok 2013 uvidime kristen na oscar. Bude to velmi divoky film. niekto dal na verejnost par obrazkov jedna je falosna ale ta druha moze byt ozajstny a je to asi lubostna scena scena medzi garret, sam a kristen... ukazky z filmu asi uvidime asi len v novom roku.
  • Anna.N
    Všechno nejlepší.
  • kristynat
    Kristen, je mým vzorem! Je skvělá, její styl a krása, je úchvatná! Každý dělá chyby, jak v životě,tak ve vztahu..a to i slavná Kristen! Pro mě zůstává natolik skvělá, i na co se stalo! Každý den, mě překvapují její fotky a inteligence, podle mě je to velice dobrá bytost,protože je sama sebou! *3*
    • max123verca
      přesně *3* *4*
  • narzis

na uzemi zen

tak jsem si ho stahla na uloz.to tak doufam ze ho brzy shlednu ;)
  • krisstew
    Z toho, že Kris měla být oholená sešlo v blízké době. A s tím Into the Wild, pokud to zná tvoje rodina, tak to není co druhý Američan, podle různých filmových průzkumů si to moc dobře nevede. Kniha úspěch měla a pokud by ve filmu měl být někdo oceněn, tak to jedině hlavní hrdina, protože Kris, ta si tam toho moc nezahrála, takže na nějaké ocenění může zapomenout. Já jsem v Americe byla několikrát, takže něco o tom vím. A studuje obor, který se zabývá touhle tou věcí, jako jsou filmy a jejich popularita. Kamarádka s Kris jsem. Pokud bereš kamaráctví povídání a pařby, tak ano, to jsme. Ono mě spíše překvapuje, jak ses dokázala tak rychle rozzlobit, kvůli tomu, že jenom vyslovi z určité části pravdu. No a tom fanatikovi, podle toho co jsi napsala ve svém předchozím příspěvku, by i řekla, že jsi tak trochu. Joa za vtip beru všechny tvoje příspěvky. Je sice pěkné, že hájíš celebritu, ale tohle bylo přehnané, to by řekl každý.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit