Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mkbh

mc

neberte to jako narážku na Miley protože mám Miley úplně stejně ráda jako Kristen obě sou nejlepší ale Miley hrála v míň filmech než Kristen. Kristen hrála v dost filmech. Ale obě mám strašně ráda sou to skvělý herečky!!
  • za to co provedla robertovi bych jí pověsil za palce u nohou a nebo rukou aby trpěla...robert je můj oblíbenej herec-v nezapomen na mě hrál skvěle a ukázal,že neumí hrát jen romantickýho diskokouli upíra *1* na jeho místě bych jí neodpoštěl
  • medousssek

vote for ashley tisdale

mužete prosím hlasovat pro Ashley tady>
    http://tweeterwall.mallpl ace.com/tw/worldwide/best-female-so lo-artist

stačí kliknout na to plusko u její fotky, je to vážně velmi důležité.. hlasovat se může po 20 minutách

děkuju všem kdo pro ní budete hlasovat
  • je dobrá herečka *5* *5* *5*
  • lenkaschs

Comic Con Breaking Dawn

ahoj lidi prosím vás je už někde na netu možnost se podívat na !celý! comic con? 2011 - zatím mám jen fotky
    Děkuji za odpověď.
    • Re: Comic Con Breaking Dawn

Jasně že je, ale v Aj... .
      Stačí psát do Google *1*
      • lenkaschs

Re: Re: Comic Con Breaking Dawn

a jáká je oficiální délka? kolik minut tam o tom mluwí?
        • krisstew

Re: Re: Re: Comic Con Breaking Dawn

Mluví o čem? O Breaking Dawn se tam mluví pořád.
  • your-darling

....

Hoj lidičky...
    určitě ste si všimli,že na NovaCinema budou dávat útěk do divočiny s Kristen,ale já mám prostě takovou radost,že to sem musím napsat... *14* *14* *14*
    • meggie36

Re: ....

ahoj ja sem si nevšimla kdy to dávají a neříkej že už je pozdě *14* *16*
      • Re: Re: ....

zitra 6.4. v osm vecer
  • k sebe
  • Můj názor

No podle mě se Kirsten - Bella na Edwarda moc nesmála proto, že v tom filmu se není čemu smát :) Zahrála to podle mě fakt hezky, tak, jako kdyby to tak fakt cítila. A podle mě jí ty hnědý vlasy slušej víc. :)) Muj názor.
    • deniska-l

Re: Můj názor

jj zahrala to dobře *4* to souhlasim ..oboum jim to mooooc slušíí...Kristen mi příde taková přirozená...NORMáLNí *1* *1*
      • Re: Re: Můj názor

oboum!?!???!?!?!?!!?jak tě takové slovo vůbec napadlo!?
        • deniska-l

Re: Re: Re: Můj názor

njn to víš mě toho napada *15* proč si nevymyslet nějaký slovo,že?? *15* *15* oboum je přece pěkny:-D:-D *1* *1* ne to bylo asi v rychlosti *15* nějak jsem si toho nevšimla*lol*... *1* *1* *5*
      • lenkaaaaa

Re: Re: Můj názor

ona je pěkná, milá a sympatická, ale myslím, že se na tu roli nehodila...v knížce je popisovaná jako stydlivka a kristen má takovej hrubej hlas a je to spíš rockerka *15* myslím, že petří do prokletí domu slunečnic a ne do stmívání, ale to je jen můj názor *5*
  • bellinka

jsme z5

Jsem tu zpet po dloho dobe:):)..nekdo em tu zna nekod ne!..:)..No jo ja jsme ta co utoci kdo ji nema rad ja jsem ta co oduvodnuje lzi atd atd *15* *15* *15* no tak muj uvod!:)..moc se tu toho nedeje!:):)..ale uvidime co se s tim da delat!:)..treba naky tema do kteryho se zapoji spousta lidi!..apod.:)..co vy na to?
  • Mrs.Wesley
    Fuj

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit