-
Ať žije kristen stewart
Ahoj všichni . Chtěla bych tímto popřát ke dvacátým narozeninám Kristen Stewart . Ať jí to v životě klape s herectvím , krásou i štěstím . Přeji jí dříve , protože na tuto stránku nechodím tak často . Jinak se nebojte Kristen znám osobně . Jsme největší kámošky . *1* -
-
Re: Ať žije kristen stewart
jo Jake my taky o tom vypravel,ze tam mozna pujde ale musi se sehnat neco aby mu to tam moc nesmrdelo ;) nevite nahodou o necem? *4* -
-
Re: Re: Ať žije kristen stewart
Takže dneska večer jo? Kdo všechno jde? Aro, Marcus, Caius, Jane, Alec atd... *1* *1* Pak Emmett, Jake a prey i Alice. Jsem jí potkala dneska New Yorkeru, tak že prey taky příjde *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Ať žije kristen stewart
no jasně,Alice taky..ta to pomáhá zařizovat..takže SUPER... *4* -
i Alice?to je supr ze jsi ji jeste zastihla,tak se dneska tesim,zatím čáááu *3*
-
-
-
jasny;)
bychom mohli uskutecnit jednou ze vsichni cesti fanousci na osbnostech.cz (kristen) poslali maly pranicko a dali bychom to do jednoho a tak bychom ji poprali vse nej,vite co myslite?
Jake semnou chodi so skoly vite co ;) -
-
Re: Re: Ať žije kristen stewart
Jj, *4*
Jo tjn. A zítra je After párty u Marcuse doma. Nezapomeňte přijít víte všichni přece že jsme s nim nejlepší kamarádi... *1* *1* -
-
Tak změna ta After Party se kona u Volturiových...Prey všechny co je znají osobně, mají přijít *1* *1* Takže většina *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Ať žije kristen stewart
jo a pozor a přijde tam i Emmett..můj velkej kamaríd..
říkal mi to,když jsme byli spolu venku... *15* *15* *15*
-
-
-
-
Jo jestli vy jste nej kámošky tak Je Aro z New Moon můj soused xD *1* *1* *1*
-
-
nejuzasnejsi fotky!!!
nasla jsem uzasny fotky!!! 100% jste je jeste nevideli!! pridala bych je ale vim ze se mi to zase nenahraje:o( je to tady stim nahravanim veci na hovno!! tak tady je odkaz!!MUSIS TO VIDET!! http://photos.robertpattinson-onlin e.com/thumbnails.php?album=147&page =1 -
-
Re: nejuzasnejsi fotky!!!
jestli jsou to tyhle: http://flying-chocolate.blog.cz/091 1/kristen-stewart-robert-pattinson- harper-s-bazaar-2009
tak jsou moooc pekny ;)
jinak chce to po me heslo takze skoda x/ jo a skoda ze to furt tady nefacha x/
-
-
Renesmee: Dobře ty! :D Jo píše se to tak! :) *1*
-
Betty
Ahoj.. nevite kdy bude u nas k videni novy mesic? nemyslim premieru.... ale kdy to bude teb na dvd...diky -
vše nejj k nerozeninám
-
-
deb-le seš normální klejzarová aneto. *10*
-
-
Je falešná, prolhaná a v očích má takovou krutot. Ve stmívání se mi docela líbila, než jsem zjistila že tu roli, dostala jen díky tomu že znala režiséra a byly dlouholetí přátelé....to mě fakt dostalo!!!
*10* *10* *10* *10* *10* -
jaj komu to tady cpete vy kravky??? *11* *3*
-
-
CO NA NÍ VIDÍŠ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
-
-
K-11 obsazení
Role Birdy Butterfly kterou měla hrát Kristen w mámině debutu bude hrát:
Portia Doubleday -
-
tak to bude změna... vždyť si nejsou asi trošku podobný... to udělali změnu jako krá*a... :D
-
-
E2
hej pls do kdy je ta registrace na tu evropu 2? -
on the road
tak co tusite o cem ten film bude?zajimavy ze tam bude Rob i Kris ;)))) -
-
Re: on the road
jakej film *7* -
-
Re: Re: on the road
"on the road" napsala jsem to jako titulek x) -
-
Re: Re: Re: on the road
Ahoj *4* já vím o čem je ale chci se zeptat kde jsi našla že v tom hraje i Rob??já si našla totiž i herce co tam hrají ale ho jsem prostě nenašla *9* -
-
Re: Re: Re: Re: on the road
fakt? to je divny ale vim o tom ze NECO tedy spolu nataceli a to nemyslim twilight sagu...hmm *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: on the road
aha x)
joo no skoda xP *14* -
I když možná škoda... *14* *14* *14* *14* -
nene Rob tam nehraje...Možná si viděla fotky z přestávek v natáčení, ale psali, že tam byl jen na návštěvě...
Hrát tam opravdu nebude... *4* *4* *4* -
jn,je to tak dneska jsem se ještě pro jistotu na to dívala a fakt tam není...
-
-
-
-
-