Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • co můžem dělat?

Co můžem dělat aby jsme kristen opět pomohly dostat se mezi top osobnosti? *7*
    • Re: co můžem dělat?

na lepší místo mislím *7*
  • janickadp

Team?

Team Edward or Jacob? *3*
    • janickadp

Re: Team?

Team (Edward & Jake) *1* Jinak to prostě nejde *14* *14*
    • narzis

Team EdCob!:D
      • Re: Re: Team?

Team Edward!! *1*
    • your-darling

Team Edward!!
      Forever..... *14* *14* *14*
  • Ve filmu The Runaways byla úplně úžasná! Vykašlete se už na Twilight -_- tam jsem ji taky moc nemusela.
  • your-darling
    Ahojte, nevíte kdy bude nebo bylo v kinech On the Road?? a kdy bude Sněhurka?? Na ten film se neskutečně těším *14* *14*
    • lenkaschs
      Sněhurka má premiéru 31.5.2012 a kvůli komplikacím s firmou co sponzoruje On the Road movie bude teprve v létě prý uvolněn pravý trailer a o pár měsíců film , takto se vyjádřil mluvčí pro Mtv movie section .
      • lenkaschs
        jo a taky se moc těším , kritici označili film za ten rozhodně lepší z těch dvou verzí Sněhurky co ted přijdou do kin .
        Hele holky třeba to pro ni bude na Oscara :)))) *1* *3*
        přála bych jí to *14*
        • your-darling
          nevím jak to tam chodí, ale na Oscara asi ještě ne, ale taky bych jí to přála... :) Ona to má s filmama jako Rob nebo co... Bel ami už taky mělo být dávno v kinech a nic :D
          No každopádně jsem na to zvědavá... :) *14*
          • A mohu se zeptat, to On the Road, je to podle stejně jmenované knihy?
            • lenkaschs
              tvůrci filmu tvrdí , že ano , ale pracovali ještě s jednou verzí , ale mělo by jít o stejný příběh
  • ošklivá,namyšlená herečka ,pořád se ukazuje v mastných vlasech a v roztrhaném a špinavém oblečení .Vždy když ji vidím na nějaké fotce je mi na zvraceni .....HNUSNÁ HEREČKA ... *10* *10* *10* *10*
    • Tak na ní nekoukej když ti je z ní špatně! Radši se koukni na sebe ....
  • Ahoj nevíte prosím kde bych mohla vidět film On the Road teda jestli už měl premiéru.
  • já jsem s kristen těhotný haha a vy ne prrrrrrrrrrr.
  • Ví to někdo?

Ahojte:-)Nevíte někdo jakou nemoc má Kristen ve filmu The cake eaters a jestli umře.Dík za odpověď
    • Re: Ví to někdo?

Georgia (Kristen) má ataxii (tuším Friedrich ataxia), je to nemoc svalů,
      sice smrtelný, ale nezemře na konci.
      • Re: Re: Ví to někdo?

teda pardon, je to nervové onemocnění s následným ochrnutím končetin
  • lenkaschs

K-11

Kristen w mámině filmu nakonec hrát nebude w K-11 si místo ní s Nikki Reed zahraje hlawní roli její bratr Cameron je to potwrzený. Na swůj facebook jsem dala jejich prohlášení stačí když zadáte moje celé jméno nebo se podíwáte tam na fan page Kristen Stewart.
    • krisstew

Re: K-11

A víš proč?
      • lenkaschs

Re: Re: K-11

má to být malý nezáwislý film a pro takowé filmy je prý Kristen už moc slawná.
        twrdí její manažerský tým
        • krisstew

Re: Re: Re: K-11

Blbci... .
        • krisstew

Re: Re: Re: K-11

Parta tupounů... .
          Ta královna má taky něco za sebou a myslím, že holkám se líbí jako slušňačka.... .
          Mě osobně sice né, ale je to menšina.
  • renka

tu roli ve stmivani zahrala dobře!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit