-
no newim
podle mě to strašně tuctová herečka a není na ní nic vyjímečného a že by uměla hrát to se teda taky říct nedá ...možná se to s věkem změní ale několik herců a hereček v jejím věku a i dřív ,měli daleko víc talentu a tak než ona -
-
Milá Rosie, asi o Kristen nic nevíš. Protože kdyby jsi ano, tak víš, že už jí několik významných osobností označilo za velice talentovanou mladou herečku. A navíc, to, že si hned nevybrala role slaďoučkých malých holčiček, co hrají roztomilé, milé holky, nebo hrdinku, která zachránila svět, ale, že si naopak vybrala role typu Joan Jett, kde hraje holku, co je neustále zdrogovaná. Nebo v Speak, kde hraje holku, co ji znásilnili. A nebo Welcome to the Rileys, kde hraje striptérku, co k ní život nebyl milý. A mohla bych jmenovat dál, navíc hrála ve hodně významném filmu Into the wild, což možná tady v ČR není tak známý. Ale zná to každý druhý Američan.
Všecny tyhle role svědčí jen o tom, že je chytrá a kvalitní herečka, která by pro roli udělala hodně. Vždyť, kdyby nebyla změna a a v K11 nehrál místo Kris její starší bratr, tak by šla kvůli té roli do hola. A to už se myslím v jednom jejím filmu taky stalo. Dle mého názoru je Kris chytrá, talentovaná, skromná herečka, která ještě hodně významných hercům a herečkám nakope ass. A vzkaz pro tebe- když o někom nevíš dost, tak ho nesuď! No, řekni mi, viděla jsi každý film ve kterém Kristen hrála? Četla, nebo poslouchala jsi každý její rozhovor? Zamysli se, kámo... *3* -
Re: no newim
Tak, asi máš v něčem pravdu, ale zase zas tak bez talentu není.
Neměla ještě příležitost ten talent ukázat.
Nehrála psychicky nabouraného člověk, takže zatím jsi talent neviděl. Jiní herci měli asi v tom věku štěstí, ale Jack Nicholson se projevil až ve filmu Přelet nad kukačím hnízdě a to mu bylo něco kolem třiceti.
na Kristen teprve čeká to pravé, zatím si jenom získává fanoušky, kteří ji pak neopustí. Můj názor! :-)
-
-
caw
caw jak se mate zboznuji kristen je uzasna podte psat na diskuze aby predbehla vanessu co vy na to???? -
-
Re: caw
jo jasně....Kristen je fakt úžasná upe jí zbožnuju -
-
Re: Re: caw
Ahojky hele já si myslím že Kristen a Robert se mají rádi *14* ale nechtějíto přiznat!!! Já sem viděla stmívání 1 je to ale romantika a 26 listopada je v kynech ale né česky ale asi s titulkama ale mě jeto jedno jestli jeto s titulkama prostě já tam půjdu toho 26 listopada tak zatím a víte žemi je teprve 9 let zatím Ahojky *14* *14* -
Re: Re: caw
snad ji ty vlasy narostou ;D
-
-
-
kris
Vim,ze vypada celkem jako normalni holka,ale...kdyz ji vidim na fotkach,vzdycky me "okouzli".Pro me je nadherna a umi dost dobre hrat! -
fůůůj
co to je za příšeru? -
-
Re: fůůůj
lepsi nez ty je urcite:D:D:D:D:D:D -
-
Re: Re: fůůůj
ted ji to slusi taky moc nahodou uz ;) no jo kdyz ma nekdo na hollywoodskyho kadernika proc ne ;D
-
-
No no no ! *13*
Ale je pravda že Kristen byla mnohem hezčí s dlouhými vlasy!!!!
*8* -
-
to je pravda, že jí ty dlouhé vlasy slušely víc. ale co jsem teď viděla nová videa a fotky z konferencí, tak už jí zase dorůstají a už to vypadá lépe *3*
-
-
to fakt netuším, co jsi za příšeru a když to nepoznáš ani ty tak se radši nedívej do zrcadla... -
-
baf!:D
-
-
-
Mensi dotaz
Ahooj lidi..tak me napadlo s ''kamoskama,, jsme mely napad jak nalakat fanousky ke Stmívání (k hercum) a tak nas napadlo udelat enco jako reklamu!..dalo by se to pak na youtobe!..jednalo by se o to ze by kazdej kdo chce udelal svoje video kde by neco rikal treba neco o filmu konkretne treba o Smívání a nebo o Robovy neo Kristen pste cokoliv co se tyka Stmívání pak by se vsechny ty videa daly dohromady a mazi to dali nejaky fotky a v pozadi by hrala pisnicka Roberta Pattinsona tak pisce jestli mate jeste naky napady!..diky *3* -
Ahooj Prosím podívejte se na můj blog - http://markeet123.blog.cz/
a napište mi prosím co mám na mém blogu vylepšit popřípadě co se vám tam líbí bud do komentářů nebo na email - markeet123@seznam.cz
mooc děkuji :-) -
Adventureland
AHOJKY NEVITE KDE SE DA STAHNOUT Adventureland -
píseň
Ta písnička co nazpívala je fakt skvělá asi by nemohla byt profesionální zpěvačka ale na to že zpěvačka není tak zpívá dost dobře. Sice to není můj žánr ale její hlas se mě líbí. *3* *3* *3* -
-
Re: píseň
z filmu "INTO THE WILD" -
jakou pisen? Poslete mi ji na email? prosim! -
jj jaká píseň??prosím pošleš mi ji?? *1* -
-
Re: Re: píseň
PÍSNIČKU NAJDETE ZDE:
http://www.youtube.com/watc h?v=UMVbieAWN8w&NR=1 -
Re: Re: píseň
jo, kdyžtak mi pošli vzkaz a já ti dám email. *1*
-
-
ahoj, hele jsem v šoku, prosím tě jakou píseň myslíš? Mohla bys mi ji prosím poslat? nech mi vzkazík v profilu, nebo se ukaž na seventeen4ever.blog.cz a hoď to do komentářů tam. je to můj web o twilight. moc bych ti byla za tu písničku vděčná, prosííím
-
-
já jsem s kristen stewart těhotný!!!! prosím pomoc
-
-
já jsem s kristen těhotný???? jak může chlap otěhotnět... skus požádat svého lékaře o zvýšení prášku na hlavu *15*
-
Kriste pane, co jsi pil??? *1* *1* *1* *1*
-
-
Kristen Stewart
Je to nadějná mladá herečka.Film Jumper je opravdu dobrý.Přeju jí hodně úspěchů!