-
After Party
Takže dneska v 9 u Marcuse. *3* -
-
Re: After Party
sakra,opozdim se! jake uz tam prej je
hej fakt sorry -
-
Re: Re: After Party
Jo už jsou tady všichni *1* *1*
-
-
-
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=487336374639911&set=a.487322827974599.112115.350407378332812&type=1&theater ahojky jestli líbí lajk,je to do vánoční soutěže s twilight :)
děkuji mockrát :) *4* -
NAROZKY
JÉÉÉÉ....zejtra má narozky *3* by sme to tu měli nějak oslavit *1* *15* Kristen je super ...mám ji ráda a líbí se mi jak hraje....hlavně Bellu *15* *14* -
-
Re: NAROZKY
Jooo souhlasim Deny...jsme neco planovali ze?..nebduem tu zitra?tady na Diskusy?..by jsme to tady trochu rozpohybovaly!.ona si to zaslouzi!nemuzu se dockat i kdyz v kvetnu to bude vic horky!!!=D...Bella pste nejlepsi!..jako z holke=D *15* Mam ji rada!.. -
-
Re: Re: NAROZKY
jj ...chtělo by to tady trochu rozpohybovat..je to tu takovy sekly *15* my to dame do pohybu *1* my 2...na to máme *15* a pořááádně to oslavííme...jooo květen *14* *14* -
-
Re: Re: Re: NAROZKY
TO si pise sze to oslavime ja proti nii vubec nic nemam!..takze zitra jasny?.. *15* *15* a kdo se chce pridat vytame ho tu v plne sve krase *15* hlavne v ty nasi *15* *15* Mno ais takhle *15* -
-
Re: Re: Re: Re: NAROZKY
jj ja ji mam taky rada *15* takže prostě zejtra tady *1* *1* roztočíme to tady *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: NAROZKY
jjj my 2 tady +kristen + kámoška *15* to bude diskuse *3* TĚĚĚŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍM SE *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: NAROZKY
jo TADY-zitra *15* My-dve *15* S-krtisten *15*
Joooo a mozan prijde i kamoska!...takze dalsi posila a ta nepise zrovna kratky rozhovory takze pste to tady zitra roztociiime *15*
-
-
-
-
-
-
Kristen je nej .
Kristen je nejlepší na světě, je to muj vzor *14* *14* *14*
a super je že jí su dost podobna ... *3* *14* *14* -
Nene Kristen podvedla roba...tím u mě skončila B*tch
-
-
hele oni se určite daji dohromay *15*
-
-
tak určitě *7* *6*
-
a pak se zase rozejdou jako obvykle *15*
-
-
-
Kristen and Robert are E!'s No.1 World's Sexiest Couple ♥
poslechněte a koukněte co o nich z E! (Entertainment) říkají :D
nejlepší část je nikdy to nepotvrdili a to to dělá ještě víc sexy :D
http://www.youtube.com/watch?v=M9tgAqvc0Dg -
PRO VÁS DVĚ FAJN SORRY ŽE JSEM LEZLA NA TENHLE WEB UŽ JSEM NIKDY NEVLEZU A BY JSTE VY DVA KONEČNĚ VŠECHNO A TUTO JE MŮJ POSLEDNÍ KOMENTÁŘ SPOKOJENÍ JESTLI JO TAK SI PIŠTE A PIŠTE.BYE BYE... *1* *14* *16* *11* *8* VZKAZ PRO DOPPYHO A VEJINU PAPA AT SEVAM VAM DVOUM DAŘÍ. AHOJ.
-
-
Raději tu nelez.... A nikdo není povinný sem dávat osobní údaje! =) Niki- Piki, končím s tebou a nebuď posedlá, já jsem zadanej! Doufám, že to zní jasně! =)
-
-
koho to zajmá.
-
-
Mělo by tebe, abys mě už nechala napokoji.
-
-
co asi dělám.
-
-
-
-
co třeba vzkaz pro všechny tři... Jenom se tu hádáte, to nemáte nic jinýho na práci?? Nic proti, taky se hádám, ale za chvíli mě to přejde, ale takhle dlouho?? :D
-
-
mě prosím z toho vynechte... já se do ničeho nepletla a najednou se v nějakým komentáři objevilo mé jméno... je to stránka kristen a nééé seznamka co jsi čekala niki-piki.... a je mi dost na to abych se hádala s puberťačkou co chodí do osmé třídy... *15*
-
-
můžeš mi laskavě řícct vejino jak víš do jaké třídy chodím. a navíc nejsem pubertacka tak se laskasve sklidni. a kolik ti je. *2* *3* *6* *5*
-
-
můj věk ti může být jedno ,ale když už tak přes dvacet.. a s tou třídou... jak sis už přečetla sama si to tu pisala... *15* víš vůbec občas co píšeš *15* nepochopitelné dohaduješ se s lidma a pleteš do toho stále víc lidí... nikdo na to fakt není zvědavej a já už obzvlášť abych se tady o sobě něco dočetla o čem nemám ani páru. je to smutný a ubohý
-
-
a navíc nepsala jsem to tobě tak nevyhrožuj tak tě to nemusí zajímat.informace o mě.
-
fajn všichni zbohem pa pa
-
-
Nechci se do toho plést, ale třeba proto, že si to tu sama psala. A podle tvých komentářů, co jsem tu četl, se chováš jako puberťák.
-
-
-
-
-
ahoj přidala jsem dvě nová videa každým dnem by se tu měli objevit.
Doufám že se vám budou líbit. *3* -
-
videa už jsou jedno je: Interviewer signs to Kristen Stewart a druhé
: W magazine interview (screen tests)
-
-
Kristen=skvělá herečka
Kristen je skvělá herečka. Vypadá "obyčejně" a přitom je naprosto krásná, do Twilightu se naprosto hodí, Bellu bych si v kniháh představovala vážně nějak takhle... *4* Jsem moc ráda, že jsem se mohla stát správkyní jejího fanklubu... *14* je to skoro čest. *1*
Z mého pohledu je prostě fajn, neznám její život, ale jako herečka je vážně vynikající. *5* -
-
Re: Kristen=skvělá herečka
jak si to udělala, že ses stala správcem ? -
-
Re: Re: Kristen=skvělá herečka
Bylo mi adminy tzv. nabídnuto jestli nechci být správcem fanklubu - jakéhokoli... a tak jsem si vybrala právě Kristen Stewart, pak film Twilight a herečku Ashley Greene.
-
-
-
=o)
Všechno njelepší k narozeninám...
Hodně moc úspěchů jako do teď... *3*
*4*