-
Twilkapage.blog.cz
Twilkapage.blog.cz -
-
Re: Twilkapage.blog.cz
taky mam rada kristen ;)
-
-
hrabe hrabe hrabe
Jooooo vozerem je az se z toho..................smazou *15* *15* *15* *15* ty woe mno jaoo vubec ze jako se nerezu smuchy aaaale vuuubec *15* *15* ja pste vubec! *15* Jo my to rozjely!..a samy *15* rekooooord! *15* Kristen?....uz *15* *15* *15* *15* -
-
Re: hrabe hrabe hrabe
jakooo ja si myslim že sme v pohodě... *15* prostě jen troooošičku vysmáty *15* ja sem prostě úpa v p*****...úpa vysmáta...na mě někdo koukat tak si řkne že sem se totálně zbláznila *15* *15* a cooo rob??....dávno *1* *15* *15* -
-
Re: Re: hrabe hrabe hrabe
ty woe mno jako ne Kristen?..uz Robert?...davno........jako ja pste nemuzu pste nee!.fat zabite me enkdo!!!!! *15* *15* Mo a a nasa diskuse koncii zitra pokracujem damy a panove!...nashle pri dlasim dile Kristen?...uz Robert?...davno
dekujeme za pozornost *15* *15* -
-
Re: Re: Re: hrabe hrabe hrabe
nooo lííp bch to neřekla *15* kráásna řeč *15* *15* tk zejtra....toe ten velky den ...teda pro kristen ale i pro nas....pač to tu rozjedem na písmenkovy pařbě*yahoo* *3*
-
-
-
-
Happy B-day
Vsechno nejky Kristen!! -
Kristen is best
kristen je proste best herecka !!! ja ji mam hrozne rada...hrozne se mi libilo jak hrala bellu swam ... :) pste best film i ona !!
jen sem nevedela ze je i zpevacka... *14* *14* -
Kdo??
Hele s kým je Kristen na té první nové fotce???
*9* -
-
Re: Kdo??
ted uz druha ze? ten herec je upe uzasnej ale jeho filmy,mno neni to moje jak bych to rekla....takovy filmy se mi proste nejak nelibi.....
no a myslim ze je to z filmu adventureland....:)
-
-
Kdy a kde bude Breaking Dawn turné? :)
-
no tak stávej baby kristen já mám sní dítě a vy jděte vy víte kam kristen je moje vejinko, lenkasch, doppy, niki -piki, you-dareling, metalisa, bože vy všichni cotu píšete hlavně cojsem ted napsal. *16*
-
-
jo, ti věřím každý slovo
-
-
Wow její náboženství je buddhismus?? *8* *8*
-
...
héééj,všechno nejlepší Kristen *14* já mám taky dneska narozky,takže sůůůper *15* tak doufám,že ten dance děčín vyhrajem *3* -
Top osobnosti
je to pravda nechápu jak se t blbá dolly buster mohla dostat před kris twl...já jí ani pomalu neznám vlastně ani nevim kdo to je a o kristen.. *5* *9* *3* *1* *1* *5* *15* *9* *9* *3*