-
Birthday
Všechno nejlepší..x) -
napište adrienne!
ahojky napište taky komentík k herečce Adrienne Wilkinson(hrála ve Xeně Evu) *3* -
-
Re: napište adrienne!
moje ségra miluje xenu,ale nic ti komentovat nebudu.... *8*
-
-
všechno nej!!
všechno neeeeeeeeeeeeeeeeeejj!!vazne te zbožnuju a chci abys pokracovala ve Stmivani saga!!!sem tvoje nejvetsi fanynkou.....i robert pattinson toho taky!!!Ti dva by se k sobe hodili..kristen a robert:), skoda ze uz ma kristen kluka...ma i dite a spekuluje se ze je mozna s robertem..ja bych byla fakt rada:) *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *3* *3* -
Prosím už může někdo změnit vztah kristen ona chodí s robem a né s tim hnusákem bylo to v BRAVU a HOLLYWOOD LIFE a ještě jiných odkazech
-
-
bylo to v BRAVU:-DDDDDD bravo!
-
-
Narozky
Přidávám se k ostatním, všechno nejlepšíííí!!!! *4* -
asopsf
neznášam TWILIGHT..fuuj ani stmívaní ani new moon!!!blééé,takisto ani kristen..ako to možete pozerať??? *7* *7* *9* *16* -
-
Re: asopsf
nech toho,twilinght je super.lepší než ty vaše "Hanny Montány xD -
No tak bys asi mel vedet ze twilight je stmivani a proc tady jako s tim otravujes rekla bych ze to tu nikoho nezajima ze ne?? *16* -
Protože je stráááááááááááááááá šně pěkná... Chápu že new moon atd. se ti nemusí líbit, ale kristen nám NESAHEJ!!!! -
Jelikož se nám to líbí! -
me se to nahodou libi:D -
tak co sem vůbec lezeš?:-/...tak když ju nemáš ráda tak sem ani nelez!!!..tobě se zase líbí něco jinýho a taky ti nic neříkáme..takže klídek a bye!
-
-
vse nej
vsechno nej -
na tý první fotce vypadáš jak ňáká sfetovaná co-ra *8* *11*
-
-
nejdou ti psát hvězdičky?:-(
-
Pořád ji nemusíte urážet co by si o vás řekla ona neříkej te, že vy jste dokonalý ona má na sobě taky hodně věcí, které nejsou jen špatnou vlastnosti *9* *9* být váma jsem s ticha jen urážet to jde že..... hm to jo teda podle mě je úžasná a nic špatnýho na ni není fotky má krásný dobře hraje možná podvedla Roba,ale teď se snaží to dát dohromady takže pro mě je božíí *14* *3*
-
Jo no..
-
-
Happy birthday
Hodně štěstí zdráví,Hodně štěstí zdráví,Hodne štěstí milá Kristen,Hodně štěstí zdrááávííí!
(fouk fouk do svíček)...
A sjem tu a dneska tu budu hoodne hooodne dlouho!:).. *15* -
..
at uy si o stmivani a o ni myslim cokoliv preju vsecko nejlepci:))