Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Birthday

Všechno nejlepší..x)
  • napište adrienne!

ahojky napište taky komentík k herečce Adrienne Wilkinson(hrála ve Xeně Evu) *3*
    • smelu

Re: napište adrienne!

moje ségra miluje xenu,ale nic ti komentovat nebudu.... *8*
  • lenca29

všechno nej!!

všechno neeeeeeeeeeeeeeeeeejj!!vazne te zbožnuju a chci abys pokracovala ve Stmivani saga!!!sem tvoje nejvetsi fanynkou.....i robert pattinson toho taky!!!Ti dva by se k sobe hodili..kristen a robert:), skoda ze uz ma kristen kluka...ma i dite a spekuluje se ze je mozna s robertem..ja bych byla fakt rada:) *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *3* *3*
  • Prosím už může někdo změnit vztah kristen ona chodí s robem a né s tim hnusákem bylo to v BRAVU a HOLLYWOOD LIFE a ještě jiných odkazech
    • bylo to v BRAVU:-DDDDDD bravo!
  • Narozky

Přidávám se k ostatním, všechno nejlepšíííí!!!! *4*
  • asopsf

neznášam TWILIGHT..fuuj ani stmívaní ani new moon!!!blééé,takisto ani kristen..ako to možete pozerať??? *7* *7* *9* *16*
    • Re: asopsf

nech toho,twilinght je super.lepší než ty vaše "Hanny Montány xD

No tak bys asi mel vedet ze twilight je stmivani a proc tady jako s tim otravujes rekla bych ze to tu nikoho nezajima ze ne?? *16*

Protože je stráááááááááááááááá šně pěkná... Chápu že new moon atd. se ti nemusí líbit, ale kristen nám NESAHEJ!!!!
    • n-abby-sciu

Re: asopsf

Jelikož se nám to líbí!
    • narzis

Re: asopsf

me se to nahodou libi:D

tak co sem vůbec lezeš?:-/...tak když ju nemáš ráda tak sem ani nelez!!!..tobě se zase líbí něco jinýho a taky ti nic neříkáme..takže klídek a bye!
  • miley1cyrus

vse nej

vsechno nej
  • na tý první fotce vypadáš jak ňáká sfetovaná co-ra *8* *11*
    • nejdou ti psát hvězdičky?:-(
    • Pořád ji nemusíte urážet co by si o vás řekla ona neříkej te, že vy jste dokonalý ona má na sobě taky hodně věcí, které nejsou jen špatnou vlastnosti *9* *9* být váma jsem s ticha jen urážet to jde že..... hm to jo teda podle mě je úžasná a nic špatnýho na ni není fotky má krásný dobře hraje možná podvedla Roba,ale teď se snaží to dát dohromady takže pro mě je božíí *14* *3*
    • Mrs.Wesley
      Jo no..
  • bellinka

Happy birthday

Hodně štěstí zdráví,Hodně štěstí zdráví,Hodne štěstí milá Kristen,Hodně štěstí zdrááávííí!
    (fouk fouk do svíček)...
    A sjem tu a dneska tu budu hoodne hooodne dlouho!:).. *15*
  • ..

at uy si o stmivani a o ni myslim cokoliv preju vsecko nejlepci:))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit