Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • deniska-l

stovka

*3* stooovka *3* ale my dame vííc že jo *15* *15* ...jj ja ji to jak přeju jo ale kdyby se mělo přerušit natačeni no nwm nwm *8* *15* aaaale dneska hlavníí tema = narozky *15* *15*
    • bellinka

Re: stovka

Jo!...denska je hlavne tema Kristen a moje viděni!..NEJMIN 120! *15* A nerikala jsem to?..uz je 101 jako ehm!.. *15* se videt ze pste sjem nedopadla po v cerejsku tak spatne!!... *15* Heeele jako co kdyby jsme udelaly neco pro kristen?...neco pekneeeho§sice to neuvidi *15* Ale tak pro nasi radost=D *15* Akorat nwm co!..treba by kazdej mohl udelat nakou fotku smisenych fotek treba jeji a Robertovi *15* nebo tak! *15* *7*
      • deniska-l

Re: Re: stovka

jj říkala ..ja vždycky věděla že seš 100%macherník *1* prostě se ti da věřit *15* jooo něco pěknyho by sme pro ni mohly udělat aspon z toho budem mít radost *15* *14* *3*
        • bellinka

Re: Re: Re: stovka

¨Mno ja urcite z tiho budu mit radost§uz ted z toho mam radost *15* a to sjem jeste nic neudelala!=D *15*PROSTE HOLKYY TEMA KRISTEN!... *15* *15* chapete ne?..darky darky darky!! *15* *15*
          • deniska-l

Re: Re: Re: Re: stovka

jj ja mam taky radost *15* diskuse totiž celkem rychle rosteeee *3* *3* a toe fajn ...a fakt holky DÁÁÁÁÁÁRKY PRO KRISTEN *15* *15* *15*
            • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: stovka

nn zatim ne *9* ja nwm co *9* porad *15* copa děláš ty???...120 je fakt jenom minimálně*yahoo* *3* *3*
            • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: stovka

Jo a myslim ze 120 je fakt minimalne! *15*
              Jo a ty uz nejakej darek delas?.. *15* Ja joooo *15*
  • veronica.m.

kristen

• delinda
    prosím vás...jak se to vlastně vyřeší s tím,že RENESMÉ tak rychle roste? *7*
    • kristenjaymesstewart
      Promiň, moc nechápu jak to myslíš. Renesmé sice rychle roste, ale přestane stárnout ve věku 18let, takže žádný problém. Navíc je to spíš dobře, protože pak můžou Volturiových dokázat, že roste. I když to by teoreticky mohl vidět Aro v jejich myšlenkách... Ale... *7* Snad je to to, co jsi chtěla. *3*
  • bellinka

ahoj

ahoooj holciny!:):)..Tak obcazim moje oblibene herce/herecky!:):)..a Kristen patri do mejch nejoblibenejsi vlastne ona je ta nejoblibenejsi!:):)..
    Tak se ptaaaaam jak se dneska mame ?!?!?!:):):)
    • petlluska

Re: ahoj

cau bejbizové tak sem tady!!..Evča mi psal ze je tady nuda....to se ale ovsem musi rychle spravit!!... *15* *5*
      • bellinka

Re: Re: ahoj

tady doleeeeeeeeeeeeeeeeee *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* No rpomin Peti ja jsem slepa a tak dolu nechodim...zatim *15* *15* *15* *15* No jako je tu nudaa! *15* *15* *15* ale zatim tu nejni nuda jako nuda ale nuda jako nuda *15* *15* *15* *15*
        • deniska-l

Re: Re: Re: ahoj

*15* *15* *15* *15* no ja bych ani neřekla že je tady nuda jako nuda a ani nuda jako nuda *15* *15* je tady prostě nehorázná nuda ....áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá *9* *15* *15*
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: ahoj

no ale je tady nuda jako nuda ale kdybyb tu byla nuda jaklo nuda tak uz by tu nebyla nuda jako nuda ale nuda jako nuda *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* .....
            • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: ahoj

No ja je mam tak nak delsi nez poramena!...no skoro stejne dlouhe jako mela ona!:):)..a taky jsme mela takovou podobmou barvu no!:):)..
              Presne dlouhy by byly ale ne husty!:(:( *8* *8* ...Achjo mit je jakom tak z poloviny hezky jako je MELA ona!:( *9* *9*
            • n-abby-sciu

Taky bych ho brala, mám celkem dost dlouhé vlasy, ale za to je nemám husté... jako Bella má Kristen ty vlasy vážně parádní.
            • bellinka

tyyy wogo!..ja chci taky pricesek *15* *15* *15*
            • n-abby-sciu

Jojo, vážně, z pravých vlasů... z jakého filmu nevím, mám to totiž z Ilustrovaného průvodce filmem - Stmíváním - a tam píšou jen o té paruce.
            • bellinka

hh *15* treba si o nekdy upravy no *15*
              ..
              Fakt mela pricesek?to jsme nevedela a ja si poard rikala jakto ze to ma tak husty *15* *15* V jakym filmu???
            • n-abby-sciu

Je pravda, že má hezké vlasy - teda pokud má ty dlouhé - ale například v Twilightu měla příčesek, aby měla ty vlasu hustší, a nabarvené, jelikož v předchozím filmu měla vlasy černé s červenou.
            • deniska-l

jj *9* no třeba to tak mit prostě musi *15*
            • bellinka

presne taaaak!..treba trochu ucisnou!..nalakovat!..a trochu min se malovat!..s tou cernou to trosiscku prehani i kyz jd epste nekam tak je tak namalovana jako do toho filmu!:( *9* *9*
            • deniska-l

no práve *15* třeba kdyby s tim něco uděllala bylo by to oki *15*
            • bellinka

ona to nosi tak nejak uplne rozcepejreny *15* *15* *15* a nekdy to vypada jako dybyb to nemela ani ucesany *15* *15*
            • deniska-l

prostě za čas dorostou *15* mě by se libila v kratkejch ale ona tohle nosi tak neupraveny *15* *15* *5*
            • bellinka

No ja vim no ale stejne vlasy jsou vlasy....jo prave ja si to chtela nechat dorust jako to mela ona!:(:(.. *9* *9* jo ale kdzy si to necha prodlouzit tak nebudou jeji! *15* *9* *9* *15*
            • deniska-l

jednou je herečka tak se musi obětovat *15* *15* *15* ne ale je fakt že měla úžasny vlasy *14* ono to doroste *15* a může si je nechat prodloužit *3* ...
            • bellinka

no tak ja byh cto neudelala jako!..tak parukane?!. *10* *10* kdyz ji ty vlasy delalay krasnou! *7* *7* *9* *9*
            • deniska-l

jj *15* to ja taky doufam....tyhle vlasy fakt nicmoc *15* *15* ale je to kvuli filmu no tak budiž *15* *15* *15*
            • bellinka

jj ted teda si nedalal zrovna dobrej uces ale snad si to necha narust a odbarvi to hezky zase na tu jei krasnou hendou barvu!..presne vypadsala jak bohyne(ja nejsme lezba) *15* *15* *15* *15* *15*
            • deniska-l

přesně taaak *15* *15* *15* kristen je bezvadna...jen teda ted se mi ty jeji kratky vlasy moc nelběj no *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* prej nahoru dolu *15* *15* *15*
            • bellinka

Ja ti rikam Peto ty smajly me rozsekavaj *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* vsichni nastejno jednou *15* *15* *15* *15* nahoru dolu nahoru dolu nahoru dolu........ *15* *15* *15* *15*
            • bellinka

Tak jo Kristen je ta nejhezci,nejtalentovanejsi,nejsexy, nej...dyskutatelnejsi/asi nak tak to ma byt) herecka jakou znam *15* *15* *15* *15*
            • petlluska

hele ty nudo...nech toho s tou nudou a nwebavme s eo nude bo tu bbude este vetsi nuda!!! *15* *15* *15* *15* *15* hej ty smajlové sou vtipny co?! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
            • n-abby-sciu

Tady je ale diskuze o Kristen. Takže holky kldiněte.
    • deniska-l

Re: ahoj

čusky *15* ....kristen je taky moe nej herečka *15* a co sem konečně zkoukla Prokletí domu slunečnic, tak ještě mnooohem vic....v tom filmu je fakt bezvadna *4* ...
      • bellinka

Re: Re: ahoj

hhh!: *15* *15* *15* ja si nemuzu pomo ale je to vtiony jak prelejzame z herce na herecku *15* *15* *15* *15* a jak nwme ani co psat ale pisem protze to tu je mrtvy *15* *15* *15* ..Jo a jinank Prokleti domu slunecnic nejlepsi! *14* *14* brrrrrr *15* *15* *9*
        • deniska-l

Re: Re: Re: ahoj

*15* *15* *15* přesny no *15* *15* fut vysmaty *15* *15* *15* no nevadiii *15* ten film je bezvadnej:D ...chudak kristen jak ji tam zatahnou ty ruce do toho sklepa ááááá *9* *9* *15*
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: ahoj

ty woe no podivej se nekdy jak se vsechny ty smajly nastejno tlemej! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* To je vtipny ja se tu vaaalim z tebe i z tech smajlu!..prej uz jsme hotova *15* *15* *15* Ja nemuzu!
            Jo tak byhc nechtela aby me to tahlo!!!! *13* *13*
            • bellinka

presne tak nejaky duchovee!..a nakonec obycejnej smrtelnik *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
            • deniska-l

no to ja taky nečekala *15* *15* *15* sem myslela že to bude něco nadpřirozenyho *15* *15* *15* znáš to né??? *15*
            • bellinka

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* ja tayk ne *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* Jo to ma akorat etda ze to nakonec bude delat ten John nebo jak se jmenuje to jsme teda fakt necekala *8* *8* *8* *8*
            • deniska-l

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* ...maler xD ja nwm co psat *15* *15* *15* ....bylo to strašidelny:D sem se u toho děsně lekala...ale mělo to dobrej děj *5*
            • bellinka

prave ja jich tayk delam vzdycky hroudu *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* i kdzy tam treba vuebc nejsou zapotrebi *15* *15* *15* ty woe ja jsem dement *15* *15* *15* No le takja za to nemuzu kdzy ty jsi to na me tak vyhodila *15* *15* *15* achjo au au au *15* *15*
              To ne no a jeste tak hnusny!!..nejdirv sjem si poprvy hlaven enmohla vzpomenou na jji hlas ale pak podruhy uz to bylo v cajku a hodi se to kni!:) *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
            • deniska-l

*15* *15* *15* *15* toe hezky jak se smejou *15* *15* *15* *15* a proto jich udělam co nejvic *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* sem mentalníííí *15* *15* ....tak sem hotova no co? *15* *15* fakt sis to vyložila ale úúúplně jinak *3* *4* ...no kdo by chtěl? *9* *5*
  • narzis

párty

teda decka to bylo neco vcera!

vse nej Kristen!:)
    • Re: párty

Co? Tak to vyklop, děcko x)) *3*
      • narzis

Re: Re: párty

co jinyho Jake a Aro to tam poradne rozjley,dobra zabava a Ash je super *1*
        • your-darling

Re: Re: Re: párty

No jasný..nejlepší,že jo..
          Jackob trsá fakt dobře.. *14*
          • narzis

Re: Re: Re: Re: párty

hahá ja uz jsi ale moc toho nepamatuju,to mam asi zrovna okno co se tam delo:D
            • your-darling

Re: Re: Re: Re: Re: párty

tak to musel bejt asi vtipnej pohled.. *1* ...
              jak to vypadalo??
            • narzis

omg fakt??? dej na youtube!!!! *1*
            • janickadp

Já to mám natočený... *1* *1* *1* Marcus balil Caiuse xD
        • janickadp

Re: Re: Re: párty

*1* *1* *1*
          • your-darling

Re: Re: Re: Re: párty

Tancoval dobře,ale až po tom jak se vykousnul s mojí kámoškou... *1*
            viděli ste to?? *1* *1* *1*
  • ano, jsem to já, kristen stewart. sice neumím hrát, zpívat a robert pattinson mi říkal že v posteli jsem selhala, ale vy mě milujete za to že vás nesnáším :))))
    chcípněte nuly
    s pozdravem kristen stewart
    • iq 150 vid ---- ses trapnej/ná ... nepis sem takovy hovadiny
    • Tak ty si mě opravdu rozesmál(a). Bože!! Ty nebudeš moc chtrý/á, viď?!
      • naprosto souhlasím... strašně trapný... *11*
    • Zaprvé: nikdo tady neni na tohle zvědavý a za druhé: když už chceš psát takový hovadiny tak nedělej chyby.
      • teď jsem udělala chybu já, že ti vůbec na to odepisuju.
  • podle mne tahle Kirsten Neumi hrat a ma rozsklabenou pusu. Ten Twilight nenavidim *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • Fakt nechápu proč sem lezeš když Kristen ani Roba nemáš rád, stejně jako Twilight. A když už dáváš příspěvek do diskuse, tak aspoň nauč pořádně psát, ale nikdo na ty tvý přiblblý kecy neni zvědavej...
    • ty si myslíš že bys to sna uhrála líp...drž hubu
      dokud nezahraješ líp něž ona tak do ní nryj...nebo se do tebe začnu pouštět já..... *10*
    • ty jsi asi hodne za interesovanej clovek nejdriv kritizujes Roba a ted Kristen tak ty to nemas v hlave v poradku se nejdriv podivej na sebe a potom kritizuj lidi ktery ani neznas!!!! Takovyhle lidi miluju!!! *16* *16* kritizujou,nadavaj a sami nic nedokazali!! By me zajimalo co dokazal clovek jako jsi ty?? Podle me uplny h.....!!!
      • Bože ty jsi asi pěkně zamindrákovanej člověk, když máš potřebu urážet lidi co neznáš a ještě si dám tak stupidní a primitivní přezdívku. Když je nemáš rád tak je neřeš a nelez sem. Nikoho nezajímá co ty máš nebo nemáš rád. Tak neotravuj a někam si zalez.
    • Když ji nenávidíš, tak proč lezeš na její stránky?

A nauč se alespoň pořádně jméno toho o kom mluvíš. Není to Kirsten, ale KRISTEN!!! *16*
  • Ježiši co s vámi lidi je. Jsem tu poprvé a řeší se tu samé kraviny jako věk, jméno atd. Chtěla jsem si přečíst postřehy na tuto herečku ale jsem vámi znechucená. Myslím si, že Twilight se může líbit i lidem v mém věku (27), ale po přečtění těchto příspěvků chápu, že o tom většina lidí pochybuje. Nemít svůj věk, tak po dnešku také nevěřím. Mimochodem herečka se mi líbí ve svých rolích a přála bych jí to i v reálu, ale zdá se dle videí, že to tak horký s tím vztahem S Robertem Pattinsonem nebude.
    • Dobře jsi to vystihla. Řeší se tu opravdu kraviny... Twilight se mě líbí a dokonce i mým rodičům. Také souhlasím s tím, že se mě líbí i ostatní filmy, kde hraje. Jednoduše jako herečka se mě prostě líbí.
      A její vztah s Robertem je prostě jejich věc. Chápu, že se k tomu nevyjadřují...
  • Děkuji ;-)
  • teda....

Teda, už ani není teenager, to mi vadí, už její dvacet, teda, chtěla bych, aby ty moje nejoblíbenější hvězdy furt tak nestárly, já jako vím, že dvacet není žádnej věk, ale i tak, až ji bude třicet, čtyřicet.... eeeeeeeeeeeeee xP X(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit