Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bellinka

Dárek

Mno ja uz zacinam tvorit!:)..nebude to nic moc *15* nebo spsi prd *15* ale chci to udelat pro niii *15* zaslouzi si to! *15* treba se tady an to jednou podiva! *15* na ty fotky a tak *15* kdo viii! *15* Me jaksi taky jeste nic moc enapada ale tak pokousim se *15*
    • deniska-l

Re: Dárek

když ja bych třeba s těma fotkama taky něco udělala ale ja nemám žadnej ten program *9* noo toe jedno udělej i neco za mě pllllsky *3* sems děsna vid *15* *15* *15*
      • maj_ki

Re: Re: Dárek

Všecko nej pro kristen *14* Asi udělám prezentaci s jejima fotkama *15* *14*
      • bellinka

Re: Re: Dárek

ty nemas malovani nebo co?? *1* *15* To ma kazdeej! *1* SICE to tam neni nic moc! *15* aaale jto dobry *15*
        • deniska-l

Re: Re: Re: Dárek

nooo tak asi mam no *15* *15* to nějak nepoužívam ja mam Vistu je to i tam? *7* *15* *15* njn ja sem dementka a nic nwm *15* *15* skoro 120*yahoo* *3*
          • renny100

Re: Re: Re: Re: Dárek

No,tak malování je uplně všude..! xD
            I ve Windows Vista,jen pro zajímavost *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: Dárek

nejsii dementkaaa simtee!.. *15* ja to tayk nevedela predtim=D...hele to nwm=D..skusit to pak muzes na icq ti pak rknu podrobnosti jak se to dela=D.. *15* Jinak fakt uz skoro 120achjo mno ted tu nebudes az prijdes bude 120urcite=D *15*
  • přání

HODNĚ STĚSTÍ ,ZDRAVÍ, ŠTĚSTÍ A HODNĚ DOBRÝCH ROLÍ A DO BUDOUCNA I OSCARA TI PŘEJI. Ale hlavně hodně lásky s Robertem ať to trvá-navždy.Ty se k němu hodíš- víc něž ldokoliv jiný. On ví proč tě miluje( jsi přirozená, vtipná, chytrá a krásná) prostě holka jak má být. Holka do nepohody. Si pro mě inspirací *3* *4*
  • lola-lol
    kristen se predstavila v Cannes na premiere On The Road- Na ceste
  • proč se směješ (vejinka,sem ráda že jsem tě bobavila)ale neni to teda moc vtipný
    PS:máš hrozný jméno *11*
    • mám psát opravdu čemu se směju nebo je to tu všem jasný... mno všem teda asi nééé jak čtu... a pokud já vím tak sme v diskuzi Kirsten... takže mé jméno ti může být uplně jedno... to je důvod také mého smíchu... že nikdo tady není zvědavej jaký máš dům snů... já se chci dočíst něco o Kirsten néé o tom kde bydlí nějaká slečna *15*
  • !!!!

MEGÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ HUSTÝ
    DLOUHO OČEKÁVANÝ TRAILER K THE RUNAWAYS JE TADY!!! http://www.youtube.com/watch?v=TlCK 8nJDvHg *14* *14*
  • *14* *14* *4* *1* *15* *12* *16* nádhrerná - sexy
  • http://tinyurl.com/kn8f7rm Cutlass s cz titulkama.
  • Prosím chtěla bych vědět jak se špatně chová prosím napište mi to *1* děkuji Bella(opravdu se tak jmenuji)
    • říká ti něco slovo nevěra? Robovi byla nevěrná hned několikrát. d*vka je to
      • taky nechci celý svoje mládí být s jedním klukem:-DDD tak tady nebreč, nic ti do toho není:-)))
      • pomoc někdo jménem taylorinka píše pod mím jménem. a děkuji za odpověď ale už jsou zase spolu tak co?! každej dělá chyby ty taky a nepoužívej prosím vulgární slova ale na to nemám právo ti to nakazovat jen to tak říkám já si myslím že to bylo špatné podváďet Roba ale už je to za nimi já jim přeju hodně štěsti do znovu nalezeného vztahu *5*
  • Ne, asi si ho budu dělat(udělám). Až bude napíšu. *4*
  • Happy Birthday!!!!

Vše nej Kristen a ať nadále budeš tak skvělá herečka. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit