Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lenkaschs
    V roce 2013 půjde do kin nový film , který teď právě Kristen natáčí s názvem Akira ! *14* *14* *14*
    http://www.imdb.com/title/tt1134795/
  • narzis

The Runaways

co rikate na novy trailer?me docela zajima i kdyz tam hraje ona,ale je pravda ze me zajima jak to tam taky zahrali s dakotou:D
  • Lepší než Emma Watson

Mohl by film The Yellow Handkerchief na ulozto.cz?
    Jinak sem poprvé viděla Catch that kid- celkem dobrý no a ještě Cake Eaters- ten je díky díky ní taky velmi dobrý, máme tam stejné rysy... obě chceme lásku *4*
    • narzis

Re: Lepší než Emma Watson

taky to shanim nevim vevim
      jinak catch the kid je pekny film pro deti nahodou x)
      a cake eaters jsem nevidela,musim dohonit,vlastne vsecko musim jeste dohonit mam mensi dojem
      je dokonala kolik tech filmu uz natocila x)
      mam ji moc rada *3*
  • rebus

Tákže .....

No tak já ti přeji všecko nej nej nej a ještě jednou nej k tvým 19-náctým narozeninám *1*
  • krisstew

She won the prize

Stewart has become a great actress best !!!!! Well done! :) *3*
    • your-darling

Re: She won the prize

jo jo..měla jsem z toho radost..:-)
  • ahojky,
    lidi myslíte že tu adresu co tu u kris píšou je fakt její?.. nemáte nějaký zkušenosti?..
    • já jsem jí poslala dopis aby mi dala autogram a za dva týdny mi přišel zpátky a bez autogramu tak asi tam nedorazil
    • krisstew
      Ně, je to agentura, kde si můžeš napsat o podpis. ;)
      • aha díky :)
  • nechápu je hnusná jak noc..proč jste z ní tak všichni vystříkaní..co je na ní pěkné by mě zajímalo....je fakt ošklivá...a nevím no , kdyby jste ji potkali na chodníku jestli byste ji poznali..bez líčidel je ještě hnusnější:-(
    • Máš pravdu!
    • chtěla bych vidět tebe, hlavně že si jí už bez líčidel viděla co ? :D ty seš dobrá píča,přemýšlej nad sebou a příště drž klávesnici a šoupej nohama o zem:) *3*
    • Ty jsi fakt asi na hlavu.

I kdyby byla taková jaká říkáš, tak nechápu, proč to říkáš. Neznám horší charakter než ten, že někdo o někom řekne že je hnusnej. Každej je nějakej. Ona je například výborná herečka.

Tvé vyjadřování ...raději "No comment"
  • your-darling

Mimčo??

Hele lidi nevíte jestli je pravda,že je těhotná??Někde sem to četla,ale nevim co si o tom mám myslet...
    Asi to bude blbost,ale nevim mno... *4* *14*
    • tere_sz_ka

Re: Mimčo??

To je určitě blbost!
    • Re: Mimčo??

jo vole má břicho jako kráva!!..já sem její doktorka víš? je těhotná =P
    • bela_swann

Re: Mimčo??

není těhotná!!! *15*
      • Re: Re: Mimčo??

ale je ty dilino!!! a když tomu nerozumíš,tak tady nic nepiš =D
    • Re: Mimčo??

nenííí =)
  • Tokita
    Ta Kristen je teda pekne drza ja myslela ze kdyz se provalila ta jeji nevera ze se polepsi jak rikala ze Roba miluje atd.A ted jsem nekde cetla ze ho zase podvedla s tim Rupertem Sandrsnem Pisou si esemesky atd. *16* Uz ji neverim ani slovo !!Takova mila holka mi prisla a ted *16* Zklamala me podle meho nazoru ho nemilovala tak jak rikala Nesnasim ji!Doufam ze Rob se k ni uz nikdy nevrati *16* *16*
    • *1* *1*
  • Kristen a Rob jsou zasnoubeni??? :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit