Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lenkaschs
    prosím vás nevíte někdo kde bych mohla stahnout teen choice awards 2011 ? Na ulož to to už není. předem díky za odpověď
  • nikolquaska

Všecko nejlepšé

Všecko nejlepší Kristen k těm 19.narozeninám. *3*
  • kolik presne meri kristen ?? je spravne 168 ?? ekde na americkych strankach jsem cetla neco jineho .. takze ted nevim.. kdyz ji vidim stat na fotkach vedle jinejch je hrozne mala,teda tak mi to prijde ...
    *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
    • your-darling
      četla jsem něco kolem 165 možná i těch osm, ale to není žádná výška... Třeba oproti Robovi, který má něco kolem 185 je malá :D
  • Tohle jsem dělal púvodně pro fandy Dakoty Fanning, ale jméno Kristen Stewart je tam taky několikrát, ostatně jako jména stovek jiných herců a hereček http://tinyurl.com/q9xelc6
  • nik011

happy birthday

vsechno nej nej k narozkam , jsi super herecka*!!
    • kikines

Re: happy birthday

jsi ta nej. nej .
  • tr.bella

kristen

kristen je v pohode :Dje super herečka a ten film dům prokletých slunečnic je fakt dobrej aj ve stmivani hraje dobre *3*
    • Re: kristen

jo já sem sice ten dům prokletých slunečnic neviděla ale kámoška to viděla a říkala že je to uplně nejlepší *3*
    • deniska-l

Re: kristen

jj souhlasim *3*
      • bellinka

Re: Re: kristen

To jsi to nemohla vic rozepsat *15* *15* *15* *15* hlavne ze je tu nuda jako ud a aty z toho udelas jeste vetsi nudu jako nudu!! *15* *15*
        • deniska-l

Re: Re: Re: kristen

:D:D ...okis no *15* sem chtěla bejt stručna:D *15* tak znovu, oprava: kristen je fakt boží...se všim souhlasim, naprosto ji miluju,...je prostě maximálně úžasna *14* ...!!! stačííí??? *15* *15* *15* *15*
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: kristen

no to uz vypada dlcl slibne!:).... *15* *15* *15* *15* je 22:22
            • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: kristen

diky za pochvalu *15* *15* to teda ne, je 22:26 *15* *15* *15*
    • bellinka

Re: kristen

ona snad vusde hraje dokonale!..ejste jsme nevidela takl edobrou a mladou herecku!:)..ktera se takhle vzije do role!:). *7* *7* taky byhc chtela jakoo!:)
      • tr.bella

Re: Re: kristen

to je pravda je super ale i ostatni sou dobri *14*
        • bellinka

Re: Re: Re: kristen

Jako napriklad kdo?!.. *15* *15*
  • !!gg

No to je divný, jak je ten film the runaways tak u nás ho mají pod jménem NEON ANGELS , aspoň to tak maj na sms.cz, takže až někde uvidíte NEON ANGELS Tak je to the runaways , divný *7*
    • narzis

Re: !!gg

no bude to asi hlavne tím,že jena jejich píseň se tak jmenuje možná se proslavila v česku a tak pojmenovali film,aby to lidi podle toho líp poznali?nevím ale má to souvislost:)
  • your-darling

...

mám takovej blbej dotaz..Jakou má Kristen barvu očí...? *7*
    někde je má zelené a někde modré..tak fakt nwm... *4*
    • narzis

Re: ...

zeleny x)
      • luuuca

Re: Re: ...

az bude upir tak hnedo cerveny *1* *1* *1* *1*
        • your-darling

Re: Re: Re: ...

:D
        • narzis

Re: Re: Re: ...

heh...
      • your-darling

Re: Re: ...

díky
        *4*
  • birthday

kristen..přeju všecko nejlepšííí k narozeninááám:)bud i nadále taková skvělá herečka:)..už sde těším až budou filmovat další díly:)
  • To není možný s Robertem chodí pak se rozejdou pak zase spolu chodí zase se rozejdou zase spolu chodí a zase se rozejdou a to spolu čekaj dítě
    • Opravdu spolu čekaj dítě nebo to je zase drb?
    • Nerozešli se, ani nečekaj dítě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit