Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to její chování je fakt příšerný *13*
  • klarisa997

všechno nejj

přeji ti všecičko nejjj k narozeninám!! *4*
  • =)

Na Nově s ní budou dávat ZATHURU =)
    • mishaloremi

Re: =)

Dívala jsem se a musim říct, že Kristen byla v Zathuře naprosto skvělá, jen ten dabing mi trošku vadil.
      • Re: Re: =)

a ona mela stejnej jako ve stmivani nebo jinej? *7*
    • Re: =)

Ted sem se na to divala..ze zacatku sem si myslela ze to vypnu ale pak sem se zakoukala a fakt mě to chytlo.Film je fakt hezkej a podle mě to neni zadnej propadak *13* *13* .Nejlepsi na tom byla kristen kvuli ni sem se nato taky koukala ale nelituju toho *3* *3* *14* *14* dala bych 5 hvezdicek *8* fakt peknej film a kristen je uzasna herecka!!! *14*
    • Re: =)

Já sem ten film ještě neviděla ale určitě se budu koukat kdyz tam hraje kristen *3* *3*
    • narzis

Re: =)

ta film mám ráda:) ale jimanji je taky dobrý,nevím líbílo se mi to možná i víc...:)
      • Re: Re: =)

Jimanji se mi líbilo víc, ale Zathura v ang znění je úplně <3
        --> tady máte příklad, přepněte si to video na
        8:00 a potom ještě na 9:00
        http://www.youtube.com/watch? v=ChyPsShxTF8
        Kristen je tam super! *14*
        • narzis

Re: Re: Re: =)

jojo :)
  • narzis

novinka

huh?co to vidim v novinkach u kristen?s robem randí či co?to jsem ztratila celý dva měsíce? *9*
    • luuuca

Re: novinka

to je blbost *7* *1*
      • narzis

Re: Re: novinka

ja si taky myslim ze je to blbost

tady v novinkach u kristen
        • janickadp

Re: Re: Re: novinka

Já četla v Amerických novinách že Rob řekl: Jsme tady spolu a myslel to jako že spolu přišli... A pak to někdo překroutil...xD
          • narzis

Re: Re: Re: Re: novinka

aha tak to vše vysvětluje:))
    • your-darling

Re: novinka

fakt??to je super...kde že si to četla?? *7*
      • your-darling

Re: Re: novinka

http://www.bravo.cz/twilight-saga/1 78-robert-pattinson-jsme-s-kristen- spolu
        • Re: Re: Re: novinka

Akorát že jsem četla, že na ni Rob kašle a flirtuje ted s tou novou s kterou hral ve filmu Nezapomen na mě. prý má tendence se při každém natáčení zamilovat....chudák kristen *16*
          • Re: Re: Re: Re: novinka

jo..taky sem to četla..štve mě že flirtuje s Emili,ale z druhý strany Kristen dělá hrozný scény..(alespoň podle toho článku)...
            *7* *7* tak nwm...
  • jak ji muzete psat vse nej kdiz je hrozna *16* *16* *10* *10* *11* *11* *12* *12* to prase je ona
  • Adelea
    Kristen je dobrá herečka , ale moc ji jinak nemusim
  • narozky

všechno nejlepšiii..a dalši uspěchy
  • trysna
    Ahoj Kristyn sděluju ti vše nej a a ještě něco CHCEŠ POSLEDNÍ PŘÁNÍ?!CO koukáš!hele včera jsme pili s pánen bohem pivo chcípni!tak čau nočníku zemři když se neumíš chovat,upřimnou soustras *16*
    • boze ty si ale píC.. sama chcípni ty kur.... jedna tlusta... ty se neumís chovat to mu se ríka zarlivost vís? ona to nekam jednou dotahne ale ty az do prd... prestan me sra.. *16* *16* *16* *16*
    • Ty chcípni!
      • ty chcípni sra*ko!!!!
    • trysna
      ti přeje Klawin Platimum (wolf)
  • miss_cullen

Happy B*Day

Happy B*Day *14*
  • jessicapraha

Oh... Happy Birthday!! :-o**

jsem asi tisícátá ale stejně přeju kristen vše nej k 19. narozeninám- ať se jí daří v herectví i osobním životě a hlavně... vše nej v New Moon xDxD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit