-
HaPpY BiRtHdAy KiRsTeN!!!§
VšEcHnO nEjLePšÍ k NaRoZeNiNáM,KiRsTeN!!! *14* *14* *14* PoŘáDnĚ zApAř!! *1* *14* *14* *14* UžÍ sI sVůJ dEn,Je TvŮj!!! *14* *14* *14* ApOzDrAvUj NiKkI!!! *14* *14* -
Vše nej
Týýjo ty máš narozkýýýý ? hodně ti to přeju si jedna z nej mladých hereček tak sit o užíj =o) *3* -
mám takový dotázek... už jste někdo pisal kirsten... zda jo tak hodit zkušenost... jestli se to vrátí zpět nebo odepíše... a hlavně jak to funguje... zda to česká pošta veme a kolik stoji i známka třeba... děkuji *4*
-
-
já už psala kristen do usa a vyšloto na nějakejch 90 nebo tak korun ale zapoměla jsem napsat celé její jméno Kristen Jaymes Stewart a možná proto se mi to vrátilo do čr asi po 1-2 měsících no sklamalo mě to ale co se dá dělat někdy to zkusím snad znovu i když je to blbost na tady máš web podle něj sjem poslala dopis do USA *4* http://stmivani.blog.cz/0901/jak-napsat-dopis-do-zahranici
-
-
prosim o hlas
PROSIM VAS, NEZABERE TO ANI 1.MINUTU prosim budte tak hodni Moc prosim o jeden hlas pro cislo 24 na strance http://www.inparty.cz/fotocasting/l ipnik/ hlasuje se kazdy den do 9.2. dekuju vsem co mi poslali hlasy -
-
Re: prosim o hlas
v te adrese je lipnik dohromady, nwm proc mi to nejde,,dekuji
-
-
jak ji muzete mit radi ???????je uplne videt jak je namyslena ??boze ....VZPAMATUJTE SE LIDI!!! *10* *10*
-
-
zmlkni ty spratku o tvoje komentáře nikdo nestojí nelez jsem když ji neobdivuješ!!"!!!
-
-
Happy Birthday
Všecko nejlepší k narozeninám ♥ -
ten film je divny protoze ta herecka ona hraje roly bella swen ne a takova divka je napiste si to na seznam napiste bella swen osobnosti a tam ji uvidite uplne stejni a jo ta prava bella swen je upirka jo kdyby tak *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10*
-
jsi super
všechno nej Kristen MTR *1* -
happy birtday
Všechno nejlepší Kristínko.. ješkovi voči my (já a Zuzík) se chceme podívat na video s Miley a nejednou kdo slaví a ona Krisťa tak to sry ale v Bravo diáři nejsi zapsaná tak to ani nevím.. ale VŠE NEJLEPŠÍ K TVÍM 19 NAROZENINÁM PŘEJÍ B+Z.
*3* *15* -
Price raspberry
Stewart is nominated for worst price ..... and that's what the film Eclipse Robert Pattinson and Taylor Lautner ...... hopefully it gets ..... and do not know if she received an Oscar??
*9*