-
hnusnější herečku jsem nikdy neviděla!!!!! *1*
-
-
Určitě hezčí než ty! *16*
-
nevim jak ty ale je pěkná chtěla bych vidět tebe, takže to sem nepiš taky má spoustu faninek *8* *8*
-
-
Co je proboha na ní pěkného?! Žádné ženské křivky, kouká jak mimoň, pořád stejný bezduchý výraz - bez života, a navíc podvádí. To jsou dnešní prvky krásy?
-
-
-
pravda nebo ne,..?
ahojky..viděla sem kristen na jedné fotce..a držela cigaretu..to je hrozný..všichni kouří....ale viděla sem aji rosalie....tak nwm..:)...je to jejich věc..že jj..ale do kristen bych to možná neřekla..:) -
-
Re: pravda nebo ne,..?
njn ale ted uz kourej uplne vsichni *5* a kristen mela prej i hašiš tak nevim mno *7*
-
-
7. místo
no...tak kristan je teď už na 7. místě!!! *9* *9* *9* -
-
Re: 7. místo
no,ze se nestydíte!:D jako to i avril predbehne ji?O.O co se stalo?
mam mensi dojem ze bude mit cas ted na dalsi film pres prazdniny,nebo se bude pipravovat na rozbresk?to by me zajimalo jestli to nahodou nekdo nevi -
-
Re: Re: 7. místo
já si myslím že až bude °ZATMĚNͰ v kinách tak se určitě vyšplhne na lepší místo *5*
-
-
-
On the road
The movie On the road, does anyone know when the premiere? *3* -
Film
Pred par chvilema sem dokoukala film utek do divociny :) moc krasnej ale celou dobu sem cekala kdy se tam kristen konecne ukaze a ono furt nic a kdyz tam byla tak jen na par chvil :) ale i tak moc hezkej film :) -
-
Re: Film
ja jsem porad nedokazala shlednout,uvidim kdy se k tomu dopracuju *3*
-
-
..
UDĚLEJTE SI TEST SVÉHO IQ!
http://cz.iq-test.eu/#645186 -
Jsi skvělá !!! *14*
-
Náramek
Ahojik *3* chtěla bych se zeptat on se dá ten náramek nějak objednat?? *7* Jestli jo prosím napišete mi, kde by se dal??? *4* moooooc děkuju předem -
sws fhjj ncfnmghd 123456789321566,gshůlzm58453663
to znamená polibte mi všichni p-del i kristen i robart jkohrd *16* *6* -
Kristen zpívá??
Kámoška si stáhla ňákej song od Kris a pak ještě ft. Rob, ale já ho nikde nemůžu najít, nwm ani jak se jmenuje.. Na Youtube.com je jediný video kde zpívá a to s tou kytarou v filmu ňákym... *7* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Kristen zpívá??
ve filmu into the wild
ale nevim ft rob?tak se zeptej kamosky kde to nasla
-