Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ne už nejsou spolu. ona ho podvedla se ženatým a ještě kevšemu je ten chlap hn usný. dlouho potom mu furt prosila o odpuštění Rob jí potom odpustil chvíli spolu chodily aje nakonec se zase rozešli! dívím se mu že jí odpusti on byl chudák uplně stoho neštastný když zjistil že ho podvádí *13* *13* *13* *13* *13*
  • ona je tak trapná, jak se snaží být cool... -_- *6*
    • už se vás bojim dizlajkáři! *6* *7*
  • lenkaschs
    super posun ze sedmé na šesté místo *4* *4* *4* *14*
  • Proměna Belly v upíra http://www.youtube.com/watch?v=pJ61cg-KCS4&feature=youtu.be
    Sama jsem to tam nahrávala.Doufám ,že mi to nesmažou.Komentujte a hlasujte :D :D :D :D
    • Co se vám na tom nelíbí? *16*
      • to bych neřešila že se to někomu nelíbí... to jsou jen ty slečný co to nemaj v hlavě ok *3*
  • your-darling

cože??

Hele jako kde se berou ty keci o tom jak Kristen fetuje a tak podobně...Takový blbosti sou fakt hustý... *16* *16* ...Chápete jak na tohle někdo přišel??:-O
    • qlarqua

Re: cože??

Kristen natáčela film The Runaways. Tam hrála frontmanku skupiny, postava se jmenovala Joan Jett. Tam kouří, pije a bere drogy. Někdo si možná myslel, že je to pravda.
    • krisstew

Re: cože??

No it is not true. In recent years, or smoke. I met her a long time. *3* *3*
  • Já vim jak to vzniklo ale píše se to tak podívej se na jejich stránky tak nedělej chytrou ale jako jinak v pohodě :D se hnedka nemusíte vztekat když mám pavdu *15*
  • JÁ právě to tu je psané,že se chceš dozvědět něco o kristen... proto nechápu , že tu je psaný že někdo bydlí v LA... to nikoho nezajímá... i to jaký má dům atd. proto tady ta diskuze... když se někdo ozve ve stylu,že mi je jedno že bydlí v LA... tak se tu rozčilujete že vám to nikdo nebaští (NEZÁVIDÍ) já jsem na ČR svým způsobem pyšná... a když by se mi tu nelíbilo tak tu nejsem přeci...
  • bellinka

Výzva

POZOR POZOR *15* *15* o5 vyzivam fandy Twilight na nas napad pokud nekdo tady nw jaky ozvete se rada vysvetlim znovu! *1* *1* *5*
  • anusqa

Jakej je nej pár??

Ja nevim myslim že nej pár z Twilightu je Edward a Bella *15* a potom Alice a Jasper a potom Emmet a Rosalie ale Bella a Jackob je promě nepředstavitelný prostě nemám Jackoba ráda *10* ale nic proti těm co po něm šílej celkem je chápu *1* ....heh to je dlouhá řeč
    • maeve

Re: Jakej je nej pár??

Samozřejmě, že jsou nejlepší pár, vždyť k sobě neodmyslitelně patří *15*
    • narzis

Re: Jakej je nej pár??

jo to je tak neuvertielne dlouha red ze se to neda:D
  • erikaa

kniha

Hlasujte pro stmívání na kniha meho srdce !!!!!!! stmívání tam přeci nesmí chybět !!!!! www.knihasrdce.cz *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit