Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo jasný Bells v pohodě a máš aspon skype ?
  • antiks

JE NEJLEPŠÍ

KRISTEN JE PROSTĚ NEJLEPŠÍ HEREČKA NA SVĚTĚ MÁM JÍ MOC RÁDA JE NEJ. ŽEJO?
  • Filmy

Tak dneska jsem dokoukala všechny filmy s Kristen . A všechny byly super ..Ale stejnak Twilight Saga je nej. Se těšim na Eclispe .. Doufám že to bude hodně podle knížky protože ta je dokonalá :) Twilight forever <3 *14*
    • Re: Filmy

jestli si se koukala na netu tak i posli pls stranku
      • narzis

Re: Re: Filmy

no prave,me totiz strasne zajimalo kde najit dobrou strankou s dobrou kavlitou,tedy vcestine nebo s titulkama alespon,mno nic nenachazim:)
        • olcheeseburger

Re: Re: Re: Filmy

filmy najdeš na uloz.to (piš to bez www nebo .cz prsotě uloz.to) xD
          • Re: Re: Re: Re: Filmy

Já jsem to hledala tak že jsem na google napsala jméno toho filmu jako a za to CZ a vždycky to tam bylo... Jinak jak sem říkala většinu mám na DVD, a dneska jsem musela přeinstalovat PC protože mi nešel načíst profil takže nemám historii...Kdyžtak se potom ještě kouknu a kdybych nějakej ten film znova našla tak vám dám vědět... *3*
            • narzis

Re: Re: Re: Re: Re: Filmy

jeee dekuji:) moc dik;)
        • Re: Re: Re: Filmy

Nějaký mám na DVD no spíš většinu. A jinak jsem to hledala na netu tak různě jo a ani jeden nebyl jenom anglicky většinou česky nebo z titulkama.. :) ted nejsemn doma ale až budu tak vám to sem hodin ty stránky *3*
          • narzis

Re: Re: Re: Re: Filmy

diky:)
          • Re: Re: Re: Re: Filmy

dik *4*
    • narzis

Re: Filmy

ty mas vsechny filmy doma?:) s titulkama na netu? nebo rozumis?:P
      nene super nahodou ;)
  • Si super"!!!!!!!!;)
  • Nevíte, jestli jsou s Robertem ještě stále spolu??
    • a možmá spolu jsou ale pro noviny tisk atd. si jen vymisleli že spolu nechodí ale newim jsem s toho zděšená *9* *13*
      • mozna ta fotka kde je kristen neverna,je jen na propagaci filmu Sněhurka a lovec. ale jestli ho fakt podvedla tak je pekne blba
    • NE nejsou také jsem stoho smutná on se jí zeptal jestli si ho nechce vzít a ona že ne že chce bydlet v Aglii a on že v Los Angeli prostě jinde a tak si našel nikoho jínýho ale oba dva su stoho zničeni jako ve noví měsíc(Stmívání)jo on je prej s Sarah Roemer bleeea snat se Edward(Robert) dá s Bellou(Kristin) dohromady *13*
    • lola-lol
      ano stále tvoří pár !
      • Ano jsou spolu :-)
        • Wanessa16
          Už mohůžel nee dočetla jsem se to v jednom článku ,dali si pauzu *7* *7* *7*
          • Teď už víc než pauzu... :-/ Rozešli se, kvůli Kristen, která mu byla nevěrná s ražisérem Sněhurky a lovce... :-/
      • Tak to jsem si oddychla, moc se mi spolu líbí. Díky za info *3*
  • Bože, Kristen a Edward spolu prý jsou.. Jsou nějaký fotky, jak vyfotili, když byli spolu nedávno.. prý parkuje před jejím domem.. myslíte si, že jen tak by parkoval u svý bejvalky? to asi ne! ;) Prostě asi spolu jsou.. Kristen není jediná, která svého partnera podvedla.. Je na světe mnohem víc lidí.. Tak z ní tady nedělejte bůhví jakou špínu! A není ošklivá... je hezká ;) Moc jí to s Robem sluší! :3
  • mysak.kol

panika!

začínám panikařit, protože mi asi půl hodiny nejdou otevřít mé fan filmy. ani jeden. má s tím někdo z vás taky problém, nebo to je mnou? *9* *9* *8* *8*
  • your-darling
    Ahojk :) Nevíte jestli se dá někde stáhnout The Cake Easter s titulkama ?? :D
    • Právě jsem to našla a taky to teď stahuji tak nevim jestli je to funkční ale je to tato adresa.http://www.uloz.to/xjJtdSr/the-cake-eaters-vlozene-titulky-avi
      • your-darling
        já už to taky zkoušela, ale nešlo mi to... Nevím jestli je to mým počítačem, protože mi teď nejde spustit skoro nic a nebo tím videem... *10*
        • Je funkční já si to včera pouštěla.
          • your-darling
            tak to mě štve... asi se z toho zblázním... je to dobrý film, ale viděla jsem ho jen bez titulků v době kdy sem aj moc nefandila :D
  • ona je zpěvačka ??

kristen je i zpěvačka , ???????
  • your-darling

! ! !

Tak tohle už je vrchol..vím,že se tady vede už dlouho diskuse o tom na kolikátém místě Kristen je a bylo to špatný...
    Teď to dévatý??To je ještě horší... *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • narzis

Re: ! ! !

ja uplne:huh?co se stalo?:D
      ale holky !za chvilku uz bude zatmeni! a o prazdninach Kristen nataci novy film "on the road"-nepodarilo se mi to dat na novinky tak to prosim udelejte nekdo za me,dik;)
      • your-darling

Re: Re: ! ! !

snad to bude zase OK... *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit