-
Pro lola-lol. Nějak jsem nepochopila koho bráníš. toho co napsal, že je Kristen blbá?
-
-
ne toho teda nebráním......
-
-
Kristen na zhroucení v časopise InTouch
Ahojky, já sem četla, že Kristen je na zhroucení, že je toho na ní moc. Tak doufam, že to neni pravda. Byla by škoda kdyby to nezvládla a film se nedotočil. Takže bychom mohli držet palce všichni ať to dobře dopadne ne ;-) -
-
Re: Kristen na zhroucení v časopise InTouch
mozna ji pude lip zahrat tu roli...kdyz hraje bellu po edwardove odchodu,tak je bella taky v dost blbym stavu.....treba ji to pude...ale doufam ze se z toho dostane... -
Nesmíte věřit všemu, co píší naši novináři ! Je to většinou úplně mimo a navíc dost staré. Když kouknete zde, tak uvidíte Kris se svým přítelem Michaelem Arangano a vypadá docela super!.
http://www.laineygossip.co m/Kristen_Stewart_and_Michael_Arang ano_spend_time_together_in_Vancouve r_despite_objections_from_Summit.as px?CatID=0&CelID=0 -
Joo ja viim ale ona to zvladne!..
a uz pocitam s tim ze Zatmeni nebude tak ,,BRZO'' jako New Moon ale myslim ze je to i dobre aby to nebylo nejak odbity i dkyz to snad ani nejde v podani takovejch vinikajicich hercu!! *15* -
-
Re: Re: Kristen na zhroucení v časopise InTouch
jee ahoj eviku:Dzrovna ted po aisku rozebirame bellu co??:D *1* *15* -
-
Re: Re: Re: Kristen na zhroucení v časopise InTouch
jj rozebirame *15* rozebirame jak je dokonala *15* *15* krasna *15* *15* a jaky ma stesti a jak ji zboznuje *15* *15* ale pozor mi lezby nejsme!! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Kristen na zhroucení v časopise InTouch
jj presne!!!hej!!slovo lezby mi ani nepripominej...vis o co de ne??? *15*
-
-
-
-
-
wow... na těch novejch fotkách má Kristen fakt suprový vlasy.. nepoznala bych jí... :D
a k tý diskusi tady.. :) myslím, e kdyby se nechala oholit, tak by byla blbá... vím, že je to kvůli roli, ale stejně.. *13* -
-
Nebyla by blbá, dostala by více peněz a myslím, že by si jí lidé více vážili. Doufám že to už uživatelka pochopila a že tu už nebude psát hlouposti. ;-)
-
-
dobře tak ne přímo tak doslova.. to sem napsala špatně, ale myslela sem to jinak...
nevím jak to vysvětlit... kdybych si já osobně měla vybrat tak bych do toho nešla... ať si říká kdo chce co chce.. ona je dobrá herečka a nepotřebuje takový změny, aby měla víc peněz.
třeba Natalii Portman to asi zvedlo sledovanost, ale stejně... myslím že pro Kristeninu popularitu to není třeba... :)
ale je to jen názor... nejsem ten, kdo tomu rozumí... *15* *15* -
-
Bohužel tomu rozumím a mýlíš se. Nechápu jak všichni můžete brát Kristen za takovou skvělé herečku, je dobrá, ale není až tak slavná, aby si zahrála právě vedle Natalii, nebo Nicole Kidman, Ewan McGregor, Jack Nicholson, Meryl Streep, atd.... . Tohle jsou herci, kteří by pro roli v letech Kristen udělali cokoliv. Teprve až teď si mohou vybírat a nemusí pro ní nic udělat. Ale Kris ještě na takové úrovni není, takže potřebuje popularitu. A lidí kterým je 15, 16, ti ji nijak nevynesou do oblak. To mohou teprve lidi, kterým je 30, 40, protože ti o tom něco vědí a nebudou se koukat na neschopnou herečku, která si role neváží.
-
-
to je taky fakt... já jí mám ráda a říkám, že je to dobrá herečka, ale neříkám že nejlepší...
tam patří ty, které si vyjmenovala... :) ale každý musí někde začít a ona začala podle mě docela dobře... *4* -
-
Bartošová je blbá, to sem nepatří... *1* já doufám, že není tak hloupá, aby do něčeho spadla... :)
-
Začala už v 10, takže teď už zbývá jen doufat, že do ničeho nespadne. ;) Drogy, atd... . Stále to je celebrita a u nich není nic jasné, příklad Bartošová. ;)
-
-
-
-
-
-
vypada jako koostlivec *1* *1* *1*
-
why
Já Kristen zbožňuju a vždycky budu. Chodim sem každý den a neuvěřitelně mě štve, když vidim, jak po tom žebříčku neustále klesá a klesá. -
...
The Runaways už mám i v češtině .... je to fakt pecka film... a já jako nechápu (někde jsem to slyšela),že Kristen je na holky.... víte někdo něco o tom...já jako né,že jí nemám ráda,ale prostě jsem ještě neviděla Stmívání atd... no... ale za to jsem si kupovala Bravo,a tam byli fotky jí a Roba,kde jsou jako zamilovanej pár atd...ale když jsem slyšela tohle,tak jsem tomu fakt nemohla uvěřit,proto se ptám... :) -
-
Re: ...
Kristen neni na holky, jenom hrála Joan a ta je bi, jinak film je to suprovej, ael dabing je naprostá srajda -
-
Re: Re: ...
She is Bisexual... . :-D :-D You are stupid -
Co? To ste vzaly kde?
Kris je bisexual, bere obojí pohlaví.
Vím to na 100 %
Tak trochu se známe.... .
Nemá to cenu rozebírat
-
-
Kris není na holky.. to jenom v the Runaways hraje bisexuálku.. jinak je čistě hetero -
Kristen je na holky i na kluky. *3* -
-
Aha...tak děkuju moc za odpověď :) -
-
Re: Re: Re: ...
Kristen je pouze na kluky, neni bi, jak tady někdo píše... myslim si, že tato zpráva koluje poté, co se svojí kamarádkou Dakotou zahrála v The Runaways tu líbací scénu atd. Každopádně se nesmí zapomínat, že tam hrála Joan Jett, která je bi ...takže nepléct si její skutečný život s rolí ..:) *3*
-
-
-
-
jo kristen stenward je prostě hej je boží se svim klukem robertem petinsonem je super herečka v twiling saga jo jo jo Kristen stenvard jo jo jo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Prosím dejte mi bod tady : http://vanocni.datart.cz/tereza-nyklova-si-preje-tablet-apple/
Moc o to stojím děkuji!!!
*3* -
s vubec nechapu lidi kteri ju nesnasi!! *3*
-
-
já zas nechápu ty co jí milujou :D
nejsem hater ale moc ji nemusim, vždyť neumí vůbec hrát
vůbec nechápu, CO na ní vidíte...-_-
-
-
Pozdrav
Ahoj lidi,
nevíte náhodou, kde sehnat film s Kristen- The yellow handkerchief? Případně kde nelézt titulky k Robovu filmu The bad mother´s handbook?
A ještě dotázek, čtu tady, že Kris s nikým momentálně nechodí. Co ty řeči o ní a Robovi, jen tlachy? A s jakou jistotou je možné to tvrdit? -
-
Re: Pozdrav
to o tech strankach momentalne nevim ale kdyz se podivas trochu niz pod tvym prispevkem 2 dolu tak uz se ptame jedny holciny kde vsude videla kristenčiny filmy tak se kdyztak potom podivej:)
jinak
ted je volna pokud vim ;) mno a s Robem neni ne alespon oficialne,ale tak nebudem si jim stourat do soukromi ze?;) -
-
Re: Re: Pozdrav
Bohužel na ulož to není to, co hledám, tam jsem se dívala hned jako první.
Do soukromí jim šťourat určitě nechci, ne že by se něco změnilo, kdyby ano, že *1* Ale chtít znát odpověď na otázku ve stylu- ano, jsme spolu; ne, nejsme spolu- mi zase až jako takový zásah do intimní sféry druhých nepřijde *3* -
-
Re: Re: Re: Pozdrav
ach chapu :)
no tak proste nekde verejne nic nerekli jestli ANO nebo NE je to takovy makovy zatim ,mozna si myslim to zjistime az skonci rozbresk a pak....-.- *3*
-
-
-