Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fdnmjdf

Do pr*ele Kristen tu už není na žebříčku :(((
  • meggie36

new

hele a co kdybychom pridavali new fotky protoze ty se pak objevi na hlavni strance a tim padem se na ni koukne vice lidi *3*
    • narzis

Re: new

jo ,o tomm jsme se taky bavili,klidne to udelej,budem jen radi:)
  • Je dokonalá, přirozená, má krásné rysy, a ten kdo píše že je hnusná a podobně. Tak je asi hodně závistivej. Ona nepotřebuje ani make-up, je krásná i bez něj. Bych chtěla vidět Vás :D
    • Ona a krásná jo?Viděla jsi jelý uši a křivé nohy, její prodloužený, uzký tvar obličeje a rty jako retar*?!!
      • Si blbá xDD :D *1*
        • Blbá je tvoje Kristen ušatá s křivou drškou!!!!
          • Bo ty snad vyadáš líp? :DDD*
          • ty vole ty radši mlč a dej nějakou svou fotku:DD určitě vypadáš jak kkt:DDD jáj si myslíš co?!:DD
  • krisstew

H.B.

HAPPY BIRTHDAY!!! *3*
  • avrilka.14

Prokletí domu slunečnic

Newíte někdo kde bych se na netu mohla kouknout na Prokletí domu slunečnic???
    • bellinka

Re: Prokletí domu slunečnic

Taky se na to chci kouknout ale porad nak nemam moznost!:(..az budes vedet kde tak dej prosim vedet..napodobne!
      • Re: Re: Prokletí domu slunečnic

Já to mám doma na DVD Tak až to budu mít na PC tak to budu moc vám poslat kdo chce tak ať mi Písne na web:-D
        Někam ke Kristen do Komentíku http://twilghtsagastmivani.blog.cz/
        Na webu sou i fotky z Prokletí Domu Slunečnic tak jukni a jestli ten filmek budeš chtít tak písní do komentíkůů!!!!!! *3* *3* *3*
        • avrilka.14

Re: Re: Re: Prokletí domu slunečnic

jéé to by si myla strašbě moc hodná.Já to furt hledám a nemůžu to najít...Tak až to budeš mít v PC tak se mi prosím ozvi na lucik.27@seznam.cz nebo na ICQ 410957302...moooc díík
        • bellinka

Re: Re: Re: Prokletí domu slunečnic

Hey DIKY TO BUDE PRIMA NO HELE JA TI DAM ICQ 452976128 a pak se nak domluvime jako kam bys mi to poslala jo?.. *4*
  • ane.tt

...

vše nej *14*
  • martulish13

vše neej!

všechno nejlepšííííí *3* *14*
  • krisstew
    Já tedy soudit mohu, viděla jsem všechny filmy i všechny videa a zas tak talentovaná není. Promiň, ale kvůli K-11 by se neoholila a ani nikdy nebyla oholená. Pokud jsi fanatik, což tak vypadá, měla by ses nad sebou zamyslet ty. Rosie totiž napsala, že to je její názor, takže psát takové věci jako ty, jsou zbytečné. Kris znám i osobně, mám svou fotku s ní v profilovce. *3* Tože je talentovaná, to je spor, který zatím ani ty a a ni Rosie nevyhráváte. *4* A to s tím Into the Wild, to každý druhý Američan nezná, promiň. Tvůj příspěvek, beru jako vtip. *7*
  • Bella udělala chybu,ale i přes to bych byla ráda kdyby jí Edward odpustil *4*
    • Bella?? Edward?? Spíš Kristen a Robert ne? ... *16*
    • Přála bych jim aby se k sobě vrátili:) byl to tak krásný pár
  • Kristen si moje oblíbená herečka ale ty vlasy co jsi měla ty dlouhé hnědé ty ti moc slušely tyhle ti moc nesluší :D Jinak si moc moc dobrá herečka .... :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit