-
happy birthday krisken *4*
-
Robsten se prý rozešli! Ne! Vždyt oni jsou pro sebe stvořeni!! To takhle nemělo skončit,měli být spolu navždy :-(((
-
-
Souhlasím s tebou. Kdo ví, co se bude dít třeba za půl roku. Ale oni jsou pro sebe prostě .. jak dva kousky skládanky.. Snad se zase sejdou!
Nic jiného než doufat nezbývá... -
Jak vidíš tak to nejde.
-
-
Myslíte že i vyspala? O tom tisk nic nepíše a já nevím jestli to berou jako samozřejmost nebo berou podvádění jen ty fotky..
-
asasa
kristen to tak moc sluší na těch pár nových fotkách *4* Kde ste je sehnali? -
-
Re: asasa
to jsou uplne nejnovejsi shooty s ni myslim z caspoisu Elle
-
-
B-Day
Všechno nejlepší Kristen! Hodně lásky s Robem, hodně zdraví, štěstí, dobrých filmů a krásný život! Užij si krásný věk 21!!! *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* -
Renesmee: Bude to znít divně, ale já ho nemám (facebook), jinak bych Ti ho dala. :) *4* *1*
-
JSOU DEBILNÍ????
lidi, prosím vás, mohl by mi někdo vysvětlit, proč se ti debílci neustále vtírají do fan klubů, když jim nefandí? Proč nám cpou své debilní názory, když o ně nikdo nestojí? Musí přeci vědět, že je pošleme do pdele, ne? to je to natolik baví? dnes jsem narazila už na 3. intelektuála, který vnucuje své názory. první byl na Novém měsíci, druhý na Robertovi a třetí tady! Bojím se podívat dál, aby tam nebyl další to už bych fakt vypěnila. jsou tak debilní opravdu, nebo to jen dělají? Kdo mi odpoví? Nejde jim vstup nějak zakázat?????????? *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *7* -
-
Re: JSOU DEBILNÍ????
nejlepsi je neřešit to pstě nech je aby se vykecali a až potom co si uleví je komentovat pak se budou opakovat a pak je to přestane bavit *1* což u některejch hováádůů je vyjímka no *15* ty si nedaj říct asi jim to přináší pocit blaženosti *15* ...vždycky se najde nikdo kdo se za twilight atd..bude bít *3* *15* -
-
Re: Re: JSOU DEBILNÍ????
Noooo hele ty co nemaj twilight radi je urcite miiin nez etch co ho zboznujou takze....
*15* *15* *15*
Ale ja je nechapu proc nam to vnucuju ty jejich nazory vzdyt me sou jejich nazory uprdele..ja mam rada positivni nazory a ne ty jejich sracky *16* *16*
-
-
Re: JSOU DEBILNÍ????
Hele ja vim jak se cejtis ty woe a ja mam vzdycky takovy stesti ze na to vzdycky narazim jako prvni a ja se neudrzim a vzdycky je nak jako to slovne zmlatim *15* vysvetluju jim aby sem nechodili jako vsim moznym fakt skousim vsechno ale oni to porad ne a ne pochopit!fakt jako ja je nechapu!....my jim tayk nelezem na jejich oblibeny herci a zpevaky atd atd..a nenadavame jim!..
Jkao to fakt nwm myslim ze ne hele ze se to nak zakazat neda tohle je jako otevreny pro vsechny!:( *9*
-
-
achjo
Achjo lidicku zase je tu mrtvo!..a ja tu nemuzu byt takhle kazdej den aby to tu bylo nejka oziveny!:(:(... *9* -
-
Re: achjo
nejhrosi na tom je,ze se ti to neukazuje na prrofilu jestli ti nekdo nedodepsal na tvuj prispevek tak je to docela blby -.- -
Re: achjo
nevymlouvej se holka. *15* *15* *15* -
-
Re: Re: achjo
hele neprovokuj holka jooo *16* *16* *15* *15* *15*
-
-
-
Happy Birthday
Vše nej-nej-nej Kristen. Hodně štěstí s Robem a hodně dalších krásných filmů.
Zrovna se jdu koukat na film: Mluv *1* *14* *14* *14* *14* *14* -
kristen
happy birthday *1* *1* *1* *1* *14* *14* *4* *4* *14* *14* *3* *3* *4* *4* *15* *15*