-
fotky..
psali jste tady,že by možná pomohlo přidat ty nový fotky..tak jsem jich pár našla..Snad to alespoň trochu pomůže,protože aby byla Kristen i za Hanychovou..to je fakt moc.. *8* *8* *8* *8* -
Blessing
Happy Birthday!!!!!!!!
I wish you luck, health, lots of love with Robert and so....
Happy 21. *14* *14* *1* *4* -
negativy
Prosim vas kdo ma nejaky negativni komentare at ke Kristen Stmívání bo k Robovy tak to sem nepiste protoze NAS nebo aspon ME to fakt nezajima me zajima komu se to libi a ne opak!...Takze si to prosim odpuste vim kazdej ma svuj nazor ale negativni nazory tu nevitame!! *13* *5* -
Welcoe to the Rileys
Ahoj lidi, nevíte někdo jak je to teda s tím filmem "Welcome to the Rileys"? Hrozně jsem se na něj těšila. Měl se natáčet minulej rok, 2009. Tak já nevim, točit už to snad nemůžou... nebo jo? *7* Nevíte o tom něco? Předem dík =) -
-
Re: Welcoe to the Rileys
no vyslo to uz a to na festivalu sundance ktery se uskutecnil nekdy v lednu tohoto roku
jestli se objevi v cesku na DVD to nevim ale snad ano:) -
-
Re: Re: Welcoe to the Rileys
Tak děkuju... No, tak snad se to sem dostane, moc bych to chtěla vidět. Ale dost pochybuju :(... -
-
Re: Re: Re: Welcoe to the Rileys
jo,to jsem stejneho nazoru,ale uvidime, doufat muzeme:)
-
-
-
-
Happy Brighday!!!!!!!
vseetko najlepsie k narodeninam -
grj kkk mijicoi odkxklxli jjidkxls§ylůylkid kddlllxlxlnjfjovn jkffl amandab mkjhhhjkjjggziugg prd cina čína uhchjhuuuhul kxmkxx,yx.m, xjjdkjjkjdkdmkl kkmkkmvkv,cckiijngffvc,.fmkj prd prd prd prd prdncj kaki kaki
-
nahodou je překrásná a velmi ji obdivuji *3* *3*
-
Vážně je nafoukaná
-
-
je!!!
-
-
narozky
Všechno nejlepší Kristen máme tě moc rádi *3* -
Kristen
Za prvé je krásná,svým způsobem každého okouzlí,mě teda ano!Za druhé umí VELMI dobře hrát,jestli to ve filmu nepoznáte,přečtěte si kritiky,kteří ji nemouhou vynachválit!A za třetí je v její generaci hereček jedna z nejlepších,není to jen z mé hlavy -
-
Re: Kristen
No konecne to nekdo taky rekne!..
Jako ja si ymslim ze je krasna ta by klidne mohla delat modelink i kdyz vsichni rikaji ze je mala,nikdo nejsem maly *15* *15* a krasna je dost jako co byhc dala za to abyhc takhle vypadala ty woe *15* mno a o tom ostatnim to uz se neda ani mluvit o tom to je jasny ty woe! *15* a kdo pochybuje bo ma naky namitky tak si vemte lupu!protze jinak fakt uz nwm jak to nemuzete videt! *15* *7*
-