-
Krs
Všimly jste si někdy jak si kristen prohrabává vlasy, Moje video o tom *3* *5* ::::::::::.. http://www.youtube.com/watch?v=YmOGza_Pjs4 -
-
Re: Krs
dobry video ;) -
dělá to i Rob a ten ještě víc *1* -
-
Re: Re: Krs
a proč ne, taky to občas dělám, celkem to uklidňuje *15* -
-
Re: Re: Re: Krs
jj já to dělám taky :)řekla bych, že asi každej *15*
-
-
-
jo vsimla,dela to skoro furt
-
-
vidím ji sice porvé aale jak vsichni rikali ze je nadherna a prirozene krasna .TAK JE VAZNE OŠKLIVÁ!!!
-
The Runaways ke stažení!
The Runaways konečně na ulozto.cz ke stažení:
http://ulozto.cz/5114 878/the-runaways-2010-dvdscr-cztitl .avi
*14* -
-
Re: The Runaways ke stažení!
hej diky moc:) -
-
Re: Re: The Runaways ke stažení!
Není zač, o to jsem se prostě musela podělit. Uff, úžasneeej film! *14* *14* -
-
Re: Re: Re: The Runaways ke stažení!
dobre ze jsi to udelala:) tesim se o prazdninach se divat nevsechny ty ruzny filmy x))
-
-
-
-
ona je hnusná ! :D
-
-
a to jako proč? hnusná není je krásná *3*
-
-
Fajn, tak zase něco ke Kristen. Dám téma : Ve kterém filmu se vám kristen nejvíc líbila? Viděla jsem skoro všechny a nejvíc se mi líbila ve Welcome to the Rileys, the runaways. Samozřejmě i v Twilight, ale mě víc zaujaly role, kde byla drsnější povahy. Takové role jí sedí dle mého názoru více.
-
-
Prokletí domu slunečnic,na území žen,mluv... a ovšem twilight sága... *3* neviděla jsem všechny boužel... ale pomali se k tomu blížím... *2*
-
-
Nevíte někdo, kde se dá Rozbřesk zdarma stáhnout? Děkuji Dells *4*
-
-
www.ulozto.cz *3*
-
-
myspace
AHOJKY lidičky nenašli jste kristen na myspace???????????????????????????? ??????????????????????????????????? ? *9* *9* *9* -
-
Re: myspace
Ahoj..Já mam Kristen na myspace v přátelích *4* -
-
Re: Re: myspace
je to její jméno kristen_stewart1990 ??? prosim odpovezte nekdoooo -
opravdu???????!!prosim prosim dej nam ho vsem...plossssiiiiiiimmmmm ploosiiiiiiiimmmmm to by byla bombicka!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* I LOVE KRISTEN SO MUCH!!!! -
WHAT??????????????????????????????? ??? *7* *7* *7* *8* *8* *8* *8* já chci taky, pls pls pls pls.. *8* *8* *8* *8* *8* *15* *15* *15* jak? Kde? Kdy?? pls pls pls *15* *15* *15* *15* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
-
Re: Re: Re: myspace
nwt jestlli ma i Facebook?..ma ho nedko prooosiim *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *4* *4* *4*
-
-
-
-
Všechno nej!!!!
Všechno nejlepšíííííííí Kristen! -
kristen
...Kristen je hezká,úžasná,ale hlawně moc přirozená *4* ...a we stmíwání se mi líbí nejwíc,protože se na Bellu strašně hodí *1* ...oukej... *1* je dobrá.... *14* *14* -
twilight
alice s bellou jsou nejlepsi s toho filmu.a kluci jsou fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuujjjjjjjjjjj! *3*