Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krs

Všimly jste si někdy jak si kristen prohrabává vlasy, Moje video o tom *3* *5* ::::::::::.. http://www.youtube.com/watch?v=YmOGza_Pjs4
    • narzis

Re: Krs

dobry video ;)
    • kikines

dělá to i Rob a ten ještě víc *1*
      • maeve

Re: Re: Krs

a proč ne, taky to občas dělám, celkem to uklidňuje *15*
        • kikines

Re: Re: Re: Krs

jj já to dělám taky :)řekla bych, že asi každej *15*
    • nik011

jo vsimla,dela to skoro furt
  • vidím ji sice porvé aale jak vsichni rikali ze je nadherna a prirozene krasna .TAK JE VAZNE OŠKLIVÁ!!!
  • The Runaways ke stažení!

The Runaways konečně na ulozto.cz ke stažení:

http://ulozto.cz/5114 878/the-runaways-2010-dvdscr-cztitl .avi

*14*
    • narzis

Re: The Runaways ke stažení!

hej diky moc:)
      • Re: Re: The Runaways ke stažení!

Není zač, o to jsem se prostě musela podělit. Uff, úžasneeej film! *14* *14*
        • narzis

Re: Re: Re: The Runaways ke stažení!

dobre ze jsi to udelala:) tesim se o prazdninach se divat nevsechny ty ruzny filmy x))
  • ona je hnusná ! :D
    • a to jako proč? hnusná není je krásná *3*
  • Fajn, tak zase něco ke Kristen. Dám téma : Ve kterém filmu se vám kristen nejvíc líbila? Viděla jsem skoro všechny a nejvíc se mi líbila ve Welcome to the Rileys, the runaways. Samozřejmě i v Twilight, ale mě víc zaujaly role, kde byla drsnější povahy. Takové role jí sedí dle mého názoru více.
    • Prokletí domu slunečnic,na území žen,mluv... a ovšem twilight sága... *3* neviděla jsem všechny boužel... ale pomali se k tomu blížím... *2*
  • Nevíte někdo, kde se dá Rozbřesk zdarma stáhnout? Děkuji Dells *4*
    • www.ulozto.cz *3*
  • myspace

AHOJKY lidičky nenašli jste kristen na myspace???????????????????????????? ??????????????????????????????????? ? *9* *9* *9*
    • lowyseeek

Re: myspace

Ahoj..Já mam Kristen na myspace v přátelích *4*
      • Re: Re: myspace

je to její jméno kristen_stewart1990 ??? prosim odpovezte nekdoooo
      • Re: Re: myspace

opravdu???????!!prosim prosim dej nam ho vsem...plossssiiiiiiimmmmm ploosiiiiiiiimmmmm to by byla bombicka!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* I LOVE KRISTEN SO MUCH!!!!
      • mysak.kol

Re: Re: myspace

WHAT??????????????????????????????? ??? *7* *7* *7* *8* *8* *8* *8* já chci taky, pls pls pls pls.. *8* *8* *8* *8* *8* *15* *15* *15* jak? Kde? Kdy?? pls pls pls *15* *15* *15* *15* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
        • bellinka

Re: Re: Re: myspace

nwt jestlli ma i Facebook?..ma ho nedko prooosiim *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *4* *4* *4*
  • larynka

Všechno nej!!!!

Všechno nejlepšíííííííí Kristen!
  • elldy

kristen

...Kristen je hezká,úžasná,ale hlawně moc přirozená *4* ...a we stmíwání se mi líbí nejwíc,protože se na Bellu strašně hodí *1* ...oukej... *1* je dobrá.... *14* *14*
  • twilight

alice s bellou jsou nejlepsi s toho filmu.a kluci jsou fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuujjjjjjjjjjj! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit