-
Ahoj ,už jsem změnila názor KRIS fakt není užasná!
-
-
Kvůli čemu jsi najednou změnila názor? Minule jsi psala, že tvůj názor nemůže nikdo ovlivnit, tak co se stalo?
-
-
Kristen podle mě neumí moc dobře hrát. Vždycky ten její nechápavý tupý výraz s pootevřenou pusou...
-
-
promin chci ale vidět tede
-
-
A říká se jí "herečka, co neumí zavřít pusu" :D
-
-
och, jak vtipné:-)
-
No, dáváš mi disliky, ale seš v rozpacích a nevíš co k tomu máš napsat, když je to pravda, viď? ;)) *1* *2* *15* *1* *1* *15* *15* *2*
:pp
-
-
já neříkám že je blbá nebo že umim hrát líp než ona, ale ať se necpe do filmů, když neumí hrát. Prosimvás jen se podívejte, kolik dostala malin!
víte vůbec, že dostala "cenu" nejhorší herečka 2013, nebo tak něco?? -
-
ne nevim o tom a víš, taky byla jako na castingu kočko:-)
-
-
-
-
ted sem dokoukala Welcome to the Rileys i s titulkama, tak tomu konečně rozumim... *2* *2* ... je to dost hustej příběh a smutný na tom je, že to s Alisson se děje i jinejm holkám... je to děs... *13* *13*
-
Hlasujte!
Ahojte, včera jsem se dívala na soutěž kniha mého srdce... A mezi stovkou nej se objevilo Stmívání a Rozbřesk!!! *14* Takže na www.knihasrdce.cz hlasujte!!! Je, ale těžký rozhodnout pro kterou, no já budu hlasovat pro stmívání! *14* *14* Protože kapitola Doznání je fakt dokonalá!! *14* *14* Tak šup hlasovat... *3* -
Četla jsem že už se rozešli. Nevím kolik je na tom pravdy.. *13*
-
-
*9* *9* *9*
-
-
Ošklivá?Namyšlená? Bože-__-" Chtěla bych vidět Vás :-* Jo a nevěřte všemu, co se kde napíše!..
-
narozky
Vše nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* -
GG
Čau chtěla jsem se přidat do toho dlouhýho řetězce rozhovorů dole, ale nějak se nedal najít konec XD Tak se ptám, kterej díl se vám nejvíc líbil Stmívání - new moon- eclipse - nebo rozbřesk? Já bych řekla že new moon protože to bylo děsně romanticky krásný, ale upřímě kdo se uprostřed knížky nezačal nudit a nečekal kdy tam ten edward zas konečně bude XD -
-
Re: GG
na new moon mi vadil přesně ten prostředek kde nebyl edward,přišlo mi že se nic neděje ale vydržela sem to a byla odměněna,každopádně se mi nejvíc líbí eclipse,ten je nejvíc napínavej a i ten romantickej trojúhelník tam dostává pěkně zabrat asi začnu zase číst od začátku *3* -
Re: GG
Jestli se chceš bavit o knihách, měla by jsi jít na diskusi k autorce, tj. Stephenie Meyer. *3* -
-
Re: Re: GG
jj
-
-
-
Mišulinka
Všecičko nej jen k narozkám Kris si nejlepsi herecka mam te moc rada a Twilight sagu zbožnuju -
Kristen se 31.března zúčastní Kids choice awards v kterých je nominována - takže budou nové fotečky *3* *14*
-
-
můžete pro ni hlasovat na fb na téhle adrese :
http://www.facebook.com/KidsChoiceAwards?sk=app_272513972812683
-