Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj mam dotaz nevite kdy budou u nas dávat on the road ??? nebo kdy v americe ???
    nekdo tady psal neco cannes takze co to tam bude s kristen ?? dik
  • chci se zepatat vejinka kolik ti je ? neber to špatně ale na Robovi píšeš že už máš jeden porod za sebou . Tak si myslim že musíš být dospělá nebo adolescent a nebo nepsalas pravdu a tak je trochu divné že se zajímáš o herečku která hraje ve filmech pro pubertáky . Ale vážně to neber špatně a omlouvám se že nepíšu nic o Kristen a vyptávám se .
    • jj je to pravda... věk bych neřešila... a to že se mi libí stmívání atd. to něčemu vadí? nebo to že se mi líbí jak herečka ve filmech vystupuje... ? nechápu co to má s tím společného... a film mluv mi zas nepříjde třeba jak pro puberťáky... copak v tom věk či zkušenosti hrajou nějakou roli?
  • su spolu strasne zlaty tak nech sa daju zase dokopy
    • a s kým s Ruprtem Nebo s Robem Já hlasuji pro krasoně Roberta Pattinsona *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* Rob a Kristen se k sobě moc hodí snad se budou mít rádi?! *1*
      • omlouvám se chtěla jsem napsat Rupertem Pardon.
  • jade11
    ja mám rada kristen
  • kristína je ta nejvedčí k va na celim světe ani hrat neumí dobře a teda skkym chodí ta blbka mě už
    • Ahoj kristen chci ti rict ze ses pi** kdyz jsi zahla robertovi a upiri deniky jsou mnohem lepsi a kdo tvrdi opak je peknej kret***!!!!!!
      • Tvrdím opak, my ostatní nemůžeme za to že jí závidíš :| >:)
  • kikines

kristen

Neexistuje lepší herečka !!! *3* *3* *4* *4* *1*
  • antidicaprio

jsem asi jedina komu se to nelíbí...

Musím říct že eclipse mě teda dosti sklamalo,pokud vím má twilight pouze 4 díly a jelikož je čtyřka jako jednička z pohledu edvarda ..torojka je tudíš poslední díl.Kdy bych měla posoudit všechny díly zvítězila by tvojka..nejemotivnější,nejzajím avější,..zkratka nejdokonalejšíí. na eclipse nebo taky zatmnění jsem se dost načekala a taky jsem od něj víc a to mnohem víc očekávala ...zatmění je nuda ..hromada akce ale chybí mu to užasne kouzlo minulích dílu.Na to že je to v poctatě zavěrečný díl se toho moc neudalo klidně by moh třeba jackob umřít nebo by se mohli bella s edvardem vzít,mohli mít dítě... ..Sklamalo měto,bylo nudne..co víc k temu říct. Snad jen že spisovatelka rozpoutala šílenctví ..jenže u 3 už asi nevěděla co psat a tak si to prostě vycucala z prstu.
    Trailer na film byl dokonalý ..člověk by pomalu čekal zázraky ,ale film....:-(docela mě to naštvalo.
    • qlarqua

Re: jsem asi jedina komu se to nelíbí...

mas ve svym počítáním chybu. čtyřka je rozbřesk, pětka je půlnoční slunce(stmívání z pohledu edwarda). nwm, jk neznalci, ale já, jelikož fanda to mm v malíčku.. tk tímhle prosím nenalce twilight sagy aby si, než začnou psát něco, někde zkontrolovali, to, o čem chtěj psát. děkuju!
    • Re: jsem asi jedina komu se to nelíbí...

Ahoj. Vážně nevím, kde jsi vzala takový kraviny....
      Všechny 4 díly jsou z pohledu Belly, jen jedna třetina Rozbřesku je z pohledu Jacoba a to v době, kdy je Bella těhotná, samozřejmě s Edwardem. Na začátku Rozbřesku si vezme Edwarda a na svatební cestě s ním otěhotní.
      Takže tě prosím, neodsuzuj film, když ani nevíš, o čem vlastně celá Twilight saga je..
      Jak tady už několik lidí podotklo, Půlnoční slunce: stmívání z pohledu Edwarda, není dokončeno, protože někdo zveřejnil nedopsanou knihu a Stephanie už ji nedopíše. Nedopsaná kniha je na internetu ke stáhnutí.
      V zatmění není zase tolik děje, to máš sice pravdu, ale jako film se podle mého názoru povedl nejlépe. Také mi příde, že si to Stephanie nechala vše do Rozbřesku, všechny nejlepší scény, aby to byl co nejlepší konec.
      Nevadí mi lidi, kteří odsuzujou film, prostě se jim nelíbí, ale když někdo odsuzuje celou Twilight sagu, knížky a k tomu všemu ještě uráží Stephanie, která mimo to napsala ještě Hostitele a Krátký druhý život Bree Tannerové, což jsou taky mimořádné knížky, když ani nečetl Twiligh sagu, tihle lidi mě vážně štvou.
      Takže si laskavě přečti knížky, pořádně si to v hlavě srovnej a až pak teprve někoho veřejně urážej.....
      *10*
      • qlarqua

Re: Re: jsem asi jedina komu se to nelíbí...

souhlasim s Annou!
    • meggie36

po pravde nejsi jedina kdo ma takovej nazor... me ta saga zaujala kvuli prvnimu dilu a apk prisla dvojka a zacalo se mi to jeste vic libit ale bohuzel me velmi zklamala 3 neviim neco tomu proste chybi nemuzu si pomoct.. to je srovnani filmu ale kdybych mela hodntit knihy nejvic se mi libil treti dil...proste kniha je 100x lepsi podle me *3* *9* (muj nazor)
      • meggie36

jej srry ze tu to je 2x *1*
    • meggie36

po pravde nejsi jedina kdo ma takovej nazor... me ta saga zaujala kvuli prvnimu dilu a apk prisla dvojka a zacalo se mi to jeste vic libit ale bohuzel me velmi zklamala 3 neviim neco tomu proste chybi nemuzu si pomoct.. to je srovnani filmu ale kdybych mela hodntit knihy nejvic se mi libil treti dil...proste kniha je 100x lepsi podle me *3* *9* (muj nazor)
    • mmee

ale rozbřesk teda 4 díl není stmívání z pohledu edwarda to má být pátý díl půlnoční slunce ale to stephenie meyer zatím odkládá, 4 díl podle mého názoru(přečetla jsem knížky)je 4 the best!! *4*

čtyřka není první díl z pohledu Edwarda. Poslední díl se jmenuje Rozbřesk. A díl který je psán z pohledu Edwarda je Půlnoční slunce a autorka ho ještě nedopsala. A 4. díl bude v kinech rozdělen na 2. Přečti si knížky jsou skvělé.
    • libikkk

Čtyřka není jednička z podledu Edwarda to měla být až 5. Čtvrtý díl je Bellino těhotenství.

Víš, přesně tohle jsem čekala. Fanoušci budou zklamaní ale lidé, co to dříve odsuzovali, tak mohou říct, že se třetí díl povedl nejvíc. Což je pravda z pohledu kvalit filmu se fakt vyvedl. A podle mého názoru se druhý díl povedl asi nejméně. ... Jinak jak vysvětlíš, že Eclipse má zatím nejlepší hodnocení a NM ze všech tří nejhorší hodnocení (hodnotí filmový profíci ne neznalci)
      • antidicaprio

pravda je že z grafiky..např:vlků nebo spracování toho boje je opravdu Eclipse favorit ale očekávala jsem že bude poslední díl zajímavější ...tenkarat sem myslela že jsou 4 a nn 5-v tom připadě měnim názor ... *1* *1*
        jinak je mi teda líto lidí co mi nadávaji za muj názor ..nwm nwm co je víc ubohý....na druhou stranu děkuju všem co se zdrželi urážek a normálně,slušně mi na muj příspěvek odpověděli .DĚKUJU *3* *4* *9*
        • Re: Re: Re: jsem asi jedina komu se to nelíbí...

no jenom abys věděla, nikdo tě tady neurážel, jen jsme tě kapičku opravili, jelikož se nedalo koukat na to, jak si ..... no nebudu tě urážet....

Sakra jsi blbá nebo co??Ti tady vysvětlují, že Eclipse NENÍ poslední díl a ty tady pořád meleš, že jsi od toho jakožto od posledního dílu čekala víc!!Poslední díl je Breaking dawn!!

Nemáš zač =) osobně nechápu proč tolik lidí osuzuje celou tw ságu. Mě osobně ty filmy připadají fajn a nesnášim, když na ně lidi hází hnůj jen proto, že je milují hodně lidí. Víš co myslim. Troufam si tvrdit, že existují daleko horší filmy (radši nebudu jmenovat), ale lidi to tak nekritizují, protože z toho nešílí tolik fandů. Prostě, každý fenomén má své fandy i odpůrce. Třeba Miley Cyrus - tolik lidí (většinou holky do 15 let) jí zbožňuje a já jí teda fakt nemusim, ale nebudu jí nadávat, protože mě se taky nelíbí když někdo zesměšňuje Michaela Jacksona (osobně nechápu, jak ho někdo může nesnášet) Stejně tak mam ráda i Kristen Stewart =)
        • your-darling

Re: Re: Re: jsem asi jedina komu se to nelíbí...

Nwm.Mně se Eclipse líbilo už jako knížka a ten film celkem taky,ale přesto mám taky pár negativních nízorů..Jako strašně uspěchanej děj,ale jinak jak si řekl(a)...Bojoví scény celkem dobrý...
  • Prý už spolu zase mluví :-) *3*
  • Kristen

ahoj, nevíte jestli si nechala Kristen ostříhat vlasy nakrátko jak jsem to viděla na pár fotkách? (doufám že ne)
    • Re: Kristen

jo a vůbec jí to nesluší ...
    • n-abby-sciu

Re: Kristen

Jo, musela je dát dolů kvůli novému filmu. *9*
      • kikines

Re: Re: Kristen

mě to teda pěkně nasralo *10*
        • maeve

Re: Re: Re: Kristen

bylo to u ní nezvyklé, ale pak mi přišlo, že ji to sluší, akorát mě sere ta paruka, kteru bude muset mít v eclipse *10* *8*
          • kikines

Re: Re: Re: Re: Kristen

hm to jo viděla si ji už s tou parukou v zatmění ?vypadává to příšerně jako by to ani nebyla Bella *8* *8*
            • narzis

Re: Re: Re: Re: Re: Kristen

ji to dela uplne jiny tvar obliceje moc ji to teda neslusi uvidime,ale myslim ze to pujde poznat
            • ducker

kde najdu některé ty fotky s tou parukou jak bude mít
            • maeve

jo viděla....je to děs, vypadá to příliš uměle, vůbec to k ní nepasuje.......myslím, že by bylo lepší, kdyby ji ty vlasy prodloužili
            • 1005nc1989

no to ano, vypadá opravdu stupidně, vůbec jí ta paruka nesedí. Snad to ve filmu bude jiné, ale fotky sou děsné
  • LittleE
    nechci se dostat do křížku s nějakým Twi-hardem který Kristen zbožňuje, ale .. nidky jsem jí neměla moc v lásce, vím, že nejsem její fanda , tak toho tolik o ní nevím, ale svým hereckým výkonem ve Stmívání mě vůbec neoslovila a teď se mi zhnusila ještě víc, po tom, co udělala Robovi, kterého mám ráda díky Harry Potterovi a Nezapomeň na mě. A navíc, ani se mi nezdá jakko nejlépe oblékaná žena, znám lepší , jako je Emma Watson ...
    • LittleE
      jinak, samozřejmě, Kristen nenesnáším, na tonemá nikdo právo, protože nikdo z nás tady jí nezná osobně :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit