Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cathrine14

upe sqela herecka

Hej tak ja si myslím zhe Kristen patří mězi nejlepší herečky co znám.. prstě upe sqelá, pěkná a vůbec ve všech ohledech boží.. hmm ale škoda zhe s Robem nejsou pár i v reálu *14*
    • nany-edward

Re: upe sqela herecka

héj říkala jsem to stejný...ona je úplně suprová!Nejlepší herečka prostě!!! *14* Si můj člověk!!!
    • kikines

Re: upe sqela herecka

Jo no ona je prostě nej herečka co znám *1* *1* *1* JE SUPER JÁ JI LOVUJU ŠKODA, ŽE S ROBERTEM SPOLU NEJSOU I V REÁLE *8*
  • Ach jo...za chvíli bude svět plnej bitches*6**3**6**7**7*
  • ahoj chci se zeptat jestli bys mi lépe neukázala tu fotku s kristen jak prý na ní jsi já tomu moc nevěřím třeba jestli bys mi jí neposlala na můj email eliksz@seznam.cz *4*
  • Seš moc heská a moc se máš protože máš heského kluka a mám otásku jak v tom 4 díle jaks měla miminko jaks vypadala strašně jak jsto udála. *14* *14* *14* *14* *14*
    • Tobě nefunguje na klávesnici z?
  • ....

Já bych už chtěla taky vidět Zatmění!!.. *9* *15* *15*
    • Re: ....

Jo Zatměn bude hustý bela a edward se budou brát a budou spolu se smečkou vlkodlaků ve ktere je i jacob bojovat proti victorii *3* *3*
      • kate555

Re: Re: ....

jj brát se budou až na začátku 4, ale v zatmění to bude divný jak bude Bella jezdit za Jacobem (já ho nemám ráda) ale až bude Edward ( *14* ) trhat hlavu Viktorii....wau to bude sranda :D.....těšííímmmm *3*
        • SUPER TWILIGHT

ty kokos ja som taka rada ze su spolu rob a kristen im to tak pristane spolu :) tesim sa na zatmenie a aj na USVIT :D *3*
      • Re: Re: ....

Oprava, brát se budou až ve čtyřce- Breaking Dawn, po česky v rozbřesku. Ale i já se na Zatmění hrozně těším, už aby pustili do světa aspoň trailer...
    • anka6959

Re: ....

já taky
  • prostevsechno.blog.cz
    prosim koukněte , děkuju :)
  • K-M=K+R

Dámy!Kristen chodí s Robertem P.,takže teď už víte důvod proč se rozešla s Michaelem A. *3*
    • Re: K-M=K+R

Fíha, ty Nostradamus, na to si ako prišla? Pokiaľ viem ja, sú to všetko iba dohady. Jedine, že by si mala dôkaz...
      • n-abby-sciu

Re: Re: K-M=K+R

No já tomu taky nechci moc věřit, asi je to zase nějaká kachna, ale myslím, že jsem v obchodě v In touch viděla něco na ten způsob, že se Kristen s Robem dali dohromady, ale nevím...
        • Re: Re: Re: K-M=K+R

když je to in-touch tak jakpak tomu můžete věřit??! *8*
        • maeve

Re: Re: Re: K-M=K+R

Ono se to omývá pořád dokola. Bůh ví, jestli je to pravda *15*
          • mylove

Re: Re: Re: Re: K-M=K+R

Hele já si myslím*7*,že to je jen reklamní tah..............prostě víc publicity.
            • maeve

Re: Re: Re: Re: Re: K-M=K+R

taky možnost *7*
  • Všechno nej nej a ať ti de všechno dobře *1* *14* *14*
  • poň

dla mňa hrá v twilight dobre bellu vážne a edvorda dobre hrá robert.
  • Nic proti ale je to fakt Renesmee ale jinak v pohodě a "Bells" ty detaily sou moje :D ale to je jedno dejte mi pls všichni vaše facebooky dík ...:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit