-
upe sqela herecka
Hej tak ja si myslím zhe Kristen patří mězi nejlepší herečky co znám.. prstě upe sqelá, pěkná a vůbec ve všech ohledech boží.. hmm ale škoda zhe s Robem nejsou pár i v reálu *14* -
-
Re: upe sqela herecka
héj říkala jsem to stejný...ona je úplně suprová!Nejlepší herečka prostě!!! *14* Si můj člověk!!! -
Re: upe sqela herecka
Jo no ona je prostě nej herečka co znám *1* *1* *1* JE SUPER JÁ JI LOVUJU ŠKODA, ŽE S ROBERTEM SPOLU NEJSOU I V REÁLE *8*
-
-
Ach jo...za chvíli bude svět plnej bitches*6**3**6**7**7*
-
ahoj chci se zeptat jestli bys mi lépe neukázala tu fotku s kristen jak prý na ní jsi já tomu moc nevěřím třeba jestli bys mi jí neposlala na můj email eliksz@seznam.cz *4*
-
Seš moc heská a moc se máš protože máš heského kluka a mám otásku jak v tom 4 díle jaks měla miminko jaks vypadala strašně jak jsto udála. *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Tobě nefunguje na klávesnici z?
-
-
....
Já bych už chtěla taky vidět Zatmění!!.. *9* *15* *15* -
-
Re: ....
Jo Zatměn bude hustý bela a edward se budou brát a budou spolu se smečkou vlkodlaků ve ktere je i jacob bojovat proti victorii *3* *3* -
-
Re: Re: ....
jj brát se budou až na začátku 4, ale v zatmění to bude divný jak bude Bella jezdit za Jacobem (já ho nemám ráda) ale až bude Edward ( *14* ) trhat hlavu Viktorii....wau to bude sranda :D.....těšííímmmm *3* -
-
SUPER TWILIGHT
ty kokos ja som taka rada ze su spolu rob a kristen im to tak pristane spolu :) tesim sa na zatmenie a aj na USVIT :D *3*
-
-
Re: Re: ....
Oprava, brát se budou až ve čtyřce- Breaking Dawn, po česky v rozbřesku. Ale i já se na Zatmění hrozně těším, už aby pustili do světa aspoň trailer...
-
-
Re: ....
já taky
-
-
prostevsechno.blog.cz
prosim koukněte , děkuju :) -
K-M=K+R
Dámy!Kristen chodí s Robertem P.,takže teď už víte důvod proč se rozešla s Michaelem A. *3* -
-
Re: K-M=K+R
Fíha, ty Nostradamus, na to si ako prišla? Pokiaľ viem ja, sú to všetko iba dohady. Jedine, že by si mala dôkaz... -
-
Re: Re: K-M=K+R
No já tomu taky nechci moc věřit, asi je to zase nějaká kachna, ale myslím, že jsem v obchodě v In touch viděla něco na ten způsob, že se Kristen s Robem dali dohromady, ale nevím... -
-
Re: Re: Re: K-M=K+R
když je to in-touch tak jakpak tomu můžete věřit??! *8* -
Re: Re: Re: K-M=K+R
Ono se to omývá pořád dokola. Bůh ví, jestli je to pravda *15* -
-
Re: Re: Re: Re: K-M=K+R
Hele já si myslím*7*,že to je jen reklamní tah..............prostě víc publicity. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: K-M=K+R
taky možnost *7*
-
-
-
-
-
-
Všechno nej nej a ať ti de všechno dobře *1* *14* *14*
-
poň
dla mňa hrá v twilight dobre bellu vážne a edvorda dobre hrá robert. -
Nic proti ale je to fakt Renesmee ale jinak v pohodě a "Bells" ty detaily sou moje :D ale to je jedno dejte mi pls všichni vaše facebooky dík ...:)