Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • your-darling

...

Hej,dneska bylo v televizi Chyťte tu holku...a Kristen tam byla hrozně taková mladá...fakt nezvyk..koukala sem na to jak na nevim co,ale fakt hustý.. *4*
    • narzis

Re: ...

to je adamem brodym?
      • narzis

Re: Re: ...

ajo ,uz vim
        jo tam vypada jeste hodne mlada x))
  • AHoj, zajímá mě kdy bude pokračování Twilight ságy: Rozbřesk??...viděla jsem první část a nechalo to na mně dojem, nevím jestli děsivý či milý..ale bylo to něco jiného než předešlé díly ;) ..nebyl to takový sladák jak jsem čekala :D ,ale chci vědět jáák to dopadne :D
  • ahoj taky bych chtěla aby jsem přijela kristen moc a i robert mám je ráda oba dva ve stmívání a hrozně se těším na sněhurku. *3*
  • kikines

hm

Je to nej. nej. nej. herečka na světě a je dobře, že právě ji obsadili do role Belly ve Stmívání atd. *4*
  • narzis

the runaways

hej dneska jsem si stahla ten film a koukla se na nej a je fakt drsnej
    moc pekne to udelali aby to zmackli do dou hodin az bylo skoda ze to tak skoncilo
    moc se mi to libio
    a kristen,mno blby ze jsem vedela kdo to je pac to bylo nechutny :Dale snazila jsem se na ni divat jako na postavu,joan jett je borka
    • your-darling

Re: the runaways

jo přesně...film je moc hezkej,ale představit si Kristen v roli Joan...to chtělo hodně si zvyknout... *4*
      • narzis

Re: Re: the runaways

ale co už,kristen je dobrá herečka:))
        • your-darling

Re: Re: Re: the runaways

na 100% *14* *14* *14* *14*
          • Re: Re: Re: Re: the runaways

Já myslím že kristen takovíhla role jako Joan sednou,tan film sem si uplně zamilovala protože jak Dakota tak i Kristen ty role ztvárnili upně bestově a nwm nwm jak by ten film vypadal kdyby tam nehráli tyhle dně,ve stmívání hraje takovou křehulu,podle mě jí tyhle role prostě padnou víc,ale je o jen můj názor.....
            • your-darling

Re: Re: Re: Re: Re: the runaways

v The runaways hrála skvěle...Já jsem spíš romantickej typ a fanynka twilight,takže mi jako Bella přišla lepší,ale každopádně je to moc dobrá herečka a ukázala hodně lidem,že je schopná zahrát cokoli... *4* *4* *4* *3*
  • kikines

Prosím

Prosím, vy co máte rádi Kristen budte fanouškem jejího filmu Dům prokletí slunečnic *1*
    • kikines

Re: Prosím

teda prokletí domu slunečnic blbě jsem to napsala
  • mkbh

mh

Jenom cjci napsat že se mě kristen líbila ve stmívání. Ale kdyby se někomu nelíbil její výkon ve stmívání, to znamená lidem kterým se nelíbí celý stmívání tak se podívejte třeba na speak nebo na území žen. Kristen je prostě skvělá herečka.
    • Re: mh

Speak- tam se opravdu projevil její herecký talent. souhlasím, i bez stmívání, je to skvělá herečka!
      • narzis

Re: Re: mh

naprosto!
    • lenullka

Re: mh

souhlasim Kristen je fakt dobra herečka. *4*
      • ducker

Re: Re: mh

také na sto procent souhlasí mje to suprově užasná herečka *14*
  • Co je to Like, vím že je to v angličtině jako, jak, jaký. Může mi to někdo vysvětlit? Facebook nemam, je totiž trapnej *3*
  • kikines

JN

Prosím hlasujte všichni co máte rádi Kristen pro Stmívání Nový měsíc, Zatmění a Roberta Pattinsona potřebujeme přece hodně fanoušků, ne ? *3*
  • nevíte kde stahnout film Cutlass?? s titulky či dabing
    • NA Ulozto.cz nebo na CZShare.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit