-
Asi moje otázka bude znít divně, ale nevíte.. ona se s tím režisérem i vyspala nebo šlo jen o pár rande?
-
-
i vyspala...
-
-
A to víš jak? ...
-
-
-
Ahojky lidi, já Miluju Kristen a Roberta, Twilight a ostatní herce z Twilight.
A nevim vy tady teda řešíte blbosti *3* Hlavně TY Nejchytřejší myslim že si trošku víc namyělená "promin".. přesně moje slova kristenjaymesstewart
Ale jinak si s váma moc ráda pokecám o těhle věcech. Hlavně s tebou kristenjaymesstewart pokud budeš chtít.
Zatim pa *3* *14* -
-
Já si stebou ráda pokecám a jsem ráda, že souhlasíš s mými názory. :) Jinak, pokud denně informace ze světa Twilight, tak koukni sem www.sagathetwilight.blog.cz , je to vážně super stránka, chodím tam denně... K tomu Kristen/Robert vztahu... Já myslím, že by to nikdo, kromě já nevím, zasvěcených lidí v podobě jejich blízkých a jich samích neměl soudit... Jasně, někde to nevypadá, že jsou spolu. Na druhou stranu je tady nemálo skutečností, které ten jejich vztah potvrzují. Například - Kristen v nedávném rozhovoru řekla, že má hrozně ráda Anglii, už jenom proto, že její přítel je angličan. Strávili spolu v listopadu/říjnu docela dost čau v Londýně a jakmile Rob opustil Anglii, Kris začala nosit jeho bundu a měla jí všude, mimo jiné i na place SWATH. A je tu dalších 100 takovýchle "znamení". Stejně to ale nemůžeme soudit.
-
-
:-)
Tyjo, to je fakt dobra fotka s tou faninkou co se naní lepí, to je výtlem xD -
lindsay
A Lindsay předběhla Kristen jen proto, že se o ní teď všude psalo, že hrozně krade a jde kvuli tomu před sou - takže na ní všichni čuměli (na profil) jenom kvuli tomu... *16* -
-
Re: lindsay
no lindsay taky ví co to je problém se zákonem. *8* *9* *9* -
-
Re: Re: lindsay
presne ja ji nemam moc rada.ale jako herecku trochu i jj libi se mi od ni docela- mezi nami devcaty
-
-
Re: lindsay
nehorazne me to nastvalo:D -
-
Re: Re: lindsay
Mě taky *9* ale já si myslím, že Kristen teď zase půjde nahoru, protože natočila nové filmy a hlavně až konečně bude v kinech Zatmění, tak všichni zase začnou "šílet" *3* *1* *14* -
-
Re: Re: Re: lindsay
jako vzdycky *1*
-
-
-
-
PÍ*A P*ČA P**A PÍ*A P*ČA P**A PÍ*A P*ČA P**A PÍ*A P*ČA P**A PÍ*A P*ČA
-
-
vse nej kristen si nej.
-
-
autogram
Prosím vás, není tady někdo, kdo si Kristen psal o autogram a komu ho poslala??Jestli ano, na jakou jste prosím psali adresu?? -
já chci jenom připomenot že tahle stránka je od toho aby jsme si psali o Kristen a ne si tady nadávat a vážně mě nezajímají ty nadávky a doufám že souhlasíte se mnou *3*
-
-
....hmmm...
-
-
Ja naprosto a apsolutně souhlasim s Monou každý není dokonalí a Kristen si stojí za svém a věřím jí .Každý může udělat velkou chybu .Bejd Robertem bych Kris brala .A moc se mi líbí twilith .I stmívání ,nový měsíc,zatmení ale škoda že se nesmim koukat na rozbřesk.Ale fakt KRIS miluju a moc to přeju oboum upírum aby se jim ve světě dařilo a HLAVNĚ aby byli spolu
Takže hodně štěstí,ROBERTOVI I KRIS *14* Kdiž se KRIS muchlovala ze Sandrsenem tak jsem si myslela že KRIS je podvodnice ale pak jsem si uvědomila že se splést může každý ! A musim pochválit Kris za ten herecký výkon ve filmu sněhurka a lovec.Byla jsem na tom v kyně a líbilo se mi to . Bylo to sice trochu strašidelný ale přežije to každý i dokonce i moje 6ti letá sestra takže to doporučuji každému komu se líbí twilith . Takže miluju Kris I Roberta a zdravím všechny co maj rádi KRISEN STEWART!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!čččččaaaaaaaaauuu!!!!!! *3* *14* *3* *14* *3* *14* *3* *14* *3* *14* *3* *14* *3* *3* *14* *3* -
-
Ja naprosto a apsolutně souhlasim s Monou každý není dokonalí a Kristen si stojí za svém a věřím jí .Každý může udělat velkou chybu .Bejd Robertem bych Kris brala .A moc se mi líbí twilith .I stmívání ,nový měsíc,zatmení ale škoda že se nesmim koukat na rozbřesk.Ale fakt KRIS miluju a moc to přeju oboum upírum aby se jim ve světě dařilo a HLAVNĚ aby byli spolu
Takže hodně štěstí,ROBERTOVI I KRIS *14* Kdiž se KRIS muchlovala ze Sandrsenem tak jsem si myslela že KRIS je podvodnice ale pak jsem si uvědomila že se splést může každý ! A musim pochválit Kris za ten herecký výkon ve filmu sněhurka a lovec.Byla jsem na tom v kyně a líbilo se mi to . Bylo to sice trochu strašidelný ale přežije to každý i dokonce i moje 6ti letá sestra takže to doporučuji každému komu se líbí twilith . Takže miluju Kris I Roberta a zdravím všechny co maj rádi KRISEN STEWART!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!čččččaaaaaaaaauuu!!!!!! *3* *14* *3* *14* *3* *14* *3* *14* *3* *14* *3* *14* *3* *3* *14* *3* prominte ja sem adka ale omylem sem tam napsala selena gomez prominte!
-
-
nesnašim ji
-
-
A co jako. Tvůj problém.
-
-
a ty jsi sala co akorád nadáváš tak mlč. *10* *16* *7* *9* vzkaz pro doppy.niki-piki
-
-
Už mě nudíš, jdi na FB a tam obtěžuj. Já tady nechodím k vůli tobě, ale k vůli Kris! Měla bys taky!! Papa
-