Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vypadat jak ona, tak jsem spokojená *3*
  • GG

Já jsem se pustila do všech těch knížek a měla je přečtený za 8 dní.. Každej den četla a četla.... každej en chodila obden po škole koupit další dáíl XD
    • narzis

Re: GG

ja taky cetla o sto sest nevim ale jinak to nejde a myslim ze to jde skoro u vsech takhle,nikdy jsem nedokazala tak rychle precist tak tlustou knizku ale proste Steph je ta nej ^^
  • michaela23

:))

Happy Birthday.... *4* *4*
  • narzis

..

tak co?uz jste nekdo videl zatmeni?ja na to jdu ve ctvrtek,nemuzu se dockat:))

jinak vsimli jste si jak ma kristen nove obarveny vlasy?:)
    docela ji to slusi:))
    • Re: ..

kristen mala blond vlasy este pred zaciatkom natacania twilight sagy...potom sa dala ostrihat a prefarbit si vlasy na cierne koly filmu-The Runaways kde hra Joan Jett a hra tťam aj dakota fanning......a v zatmeni us ma kristen parochnu *4* *8*

Vlasy nemá obarvené, ale má paruku, jelikož si je kvůli jinému filmu musela ostříhat.

jjjjjjj *1* ja uz videla *14* je to bombastickeeee

Ty vlasy ujdou, ale podle mě to měla lepší. A na Zatmění jdu dneska, za 3 hodinky a už můžu chcípnout, nemůžu se dočkat!! *14* *14*
      • Re: Re: ..

mě přijde,že barva vlasů je hezká,ale sluší jí tmavý obočí,ne zrzavý :( :)) ;)
  • zase se tu řeší takovéhle kravoviny.bože to je ubohý *10* *3* *1* *2* *12* *16* *8*
  • Tuhle hříčku znáte ? http://tinyurl.com/cbeyepm má to sice titulky zvlášť, ale zase je to lepší obrazová kvalita, než verze s titulky napevno. Jak tam Kristen Stewart smlouvá, to nemá chybu. Kurt Russell jen kouká
    *5*
  • mysak.kol

díky!!!

LIDUS5 JE NEJLEPŠÍ!!!!!!!!!!!!!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • lidus5

Re: díky!!!

Proč jsem nejlepší??? *15* *15*
      • mysak.kol

Re: Re: díky!!!

za stmívání co mám v notásku, přeci. *3* *3* *3* *15* *15* *15*
        • lidus5

Re: Re: Re: díky!!!

Aha!!!... No ale to je nejlepší Verunka, která mi ho poskytla!! Miluju ji!! *14*
  • your-darling
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=64DK_i8Gm6c
  • your-darling

...??

ona jde změnit profilovka??? tak to mi někdo řekněte jak...:-))
    • Re: ...??

Mě se tahle nová profilovka u Kristen nelíbí.... Kris na ní vypadá jako opičák :( já mam Kris ráda, ale tahle profilovka? Ach jo :-(
    • krisstew

Re: ...??

Profilovky se mění když má ten člověk narozeniny. :-) *3*
      • lenkaschs

Re: Re: ...??

no a jak to že u Roberta Pattinsona se to nezměnilo?
        • krisstew

Re: Re: Re: ...??

Neměl tak velkou sledovanost fotek.
          • your-darling

Re: Re: Re: Re: ...??

to by hodně rychle měl začít mít... :D
  • Nevím, ale nepřeju Kristen aby jí Rob odpustil, podvedla ho s otcem 2 dětí a ty pak budou ve škole jenom slyšet "otec je děvkař". Když je blbá, tak je blbá. Myslím, že NE umí říct každý. Když se k ní vrátí, bude to fakt podle mně blbec..
    • fergie-souhlasím s tebou
    • Sam604
      Si blbá. Jako kdyby za to mohla jen ona. Každej dělá chyby i když je slavnej! *16*
      • Sama jsi napsala: ,Dala bych jí za to pár facek takhle to pokazit.´ Takže si protiřečíš a laskavě neurážej jinné, jen pro to, že nesdílejí stejný názor.
        Souhlasím s Fergie, kdyby ho milovala tak by ho nepodvedla,ne?
        • Každej dělá chyby.Je jasný že to pokazila ale to neznamená že by jí měl opustit. Souhlasím se Sam604 dala bych jí facku ale chci aby byli spolu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit