-
vypadat jak ona, tak jsem spokojená *3*
-
GG
Já jsem se pustila do všech těch knížek a měla je přečtený za 8 dní.. Každej den četla a četla.... každej en chodila obden po škole koupit další dáíl XD -
-
Re: GG
ja taky cetla o sto sest nevim ale jinak to nejde a myslim ze to jde skoro u vsech takhle,nikdy jsem nedokazala tak rychle precist tak tlustou knizku ale proste Steph je ta nej ^^
-
-
:))
Happy Birthday.... *4* *4* -
..
tak co?uz jste nekdo videl zatmeni?ja na to jdu ve ctvrtek,nemuzu se dockat:))
jinak vsimli jste si jak ma kristen nove obarveny vlasy?:)
docela ji to slusi:)) -
-
Re: ..
kristen mala blond vlasy este pred zaciatkom natacania twilight sagy...potom sa dala ostrihat a prefarbit si vlasy na cierne koly filmu-The Runaways kde hra Joan Jett a hra tťam aj dakota fanning......a v zatmeni us ma kristen parochnu *4* *8* -
Vlasy nemá obarvené, ale má paruku, jelikož si je kvůli jinému filmu musela ostříhat. -
jjjjjjj *1* ja uz videla *14* je to bombastickeeee -
Ty vlasy ujdou, ale podle mě to měla lepší. A na Zatmění jdu dneska, za 3 hodinky a už můžu chcípnout, nemůžu se dočkat!! *14* *14* -
-
Re: Re: ..
mě přijde,že barva vlasů je hezká,ale sluší jí tmavý obočí,ne zrzavý :( :)) ;)
-
-
-
zase se tu řeší takovéhle kravoviny.bože to je ubohý *10* *3* *1* *2* *12* *16* *8*
-
Tuhle hříčku znáte ? http://tinyurl.com/cbeyepm má to sice titulky zvlášť, ale zase je to lepší obrazová kvalita, než verze s titulky napevno. Jak tam Kristen Stewart smlouvá, to nemá chybu. Kurt Russell jen kouká
*5* -
díky!!!
LIDUS5 JE NEJLEPŠÍ!!!!!!!!!!!!!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: díky!!!
Proč jsem nejlepší??? *15* *15* -
-
Re: Re: díky!!!
za stmívání co mám v notásku, přeci. *3* *3* *3* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: díky!!!
Aha!!!... No ale to je nejlepší Verunka, která mi ho poskytla!! Miluju ji!! *14*
-
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=64DK_i8Gm6c
-
...??
ona jde změnit profilovka??? tak to mi někdo řekněte jak...:-)) -
-
Re: ...??
Mě se tahle nová profilovka u Kristen nelíbí.... Kris na ní vypadá jako opičák :( já mam Kris ráda, ale tahle profilovka? Ach jo :-( -
Re: ...??
Profilovky se mění když má ten člověk narozeniny. :-) *3* -
-
Re: Re: ...??
no a jak to že u Roberta Pattinsona se to nezměnilo? -
-
Re: Re: Re: ...??
Neměl tak velkou sledovanost fotek. -
-
Re: Re: Re: Re: ...??
to by hodně rychle měl začít mít... :D
-
-
-
-
-
Nevím, ale nepřeju Kristen aby jí Rob odpustil, podvedla ho s otcem 2 dětí a ty pak budou ve škole jenom slyšet "otec je děvkař". Když je blbá, tak je blbá. Myslím, že NE umí říct každý. Když se k ní vrátí, bude to fakt podle mně blbec..
-
-
fergie-souhlasím s tebou
-
Si blbá. Jako kdyby za to mohla jen ona. Každej dělá chyby i když je slavnej! *16*
-
-
Sama jsi napsala: ,Dala bych jí za to pár facek takhle to pokazit.´ Takže si protiřečíš a laskavě neurážej jinné, jen pro to, že nesdílejí stejný názor.
Souhlasím s Fergie, kdyby ho milovala tak by ho nepodvedla,ne? -
-
Každej dělá chyby.Je jasný že to pokazila ale to neznamená že by jí měl opustit. Souhlasím se Sam604 dala bych jí facku ale chci aby byli spolu.
-
-
-