-
??
tak bude uz neco??? *14* -
Taky doufám. ;-)
-
-
v co doufáš?? *2* *2*
-
-
Sama nevím, někdy se mi napíšou příspěvky z FB. :D Takže, nevím. :D
-
-
-
Všecko nejlepší a hodně zdravíčka *3* ať jsi pořád tak úžasná *14*
-
happy birthday
happy birthday to you,happy birthday to you,happy birthday dear Kristen ,happy birthday to you -
-
Re: happy birthday
hh dalsi zpevacka jako jaaa=D *15* *15* to je rpiima *15* akorat ja tradicně česky *15* *15*
-
-
bravo
Ahoj lidi tohle se netýká jenom kristen.Jednou byl v bravu rozhovor s Kristen a já tak jednou brouzdala po internetu a našla jsem tam nějakej podobnej rozhovor(v angličtině) a tak jsem otevřela bravo a byli tam stejný nebo podobný odpovědi,takže podle mě bravo ani jiný časáky nedělaj rozhovory s celebritama(ze zahraničí-Amerika)prostě to najdou někde na internetu a daj to do brava,a ta fotka jak byla na titulce,tak tu jsem našla tady ve fotkách,a ňák mi nejde do hlavi jak by se s ní setkali.to sami i Miley Taylor...ale je to můj názor,hrozně mi to vrtá hlavou a tak jsem to sem chtěla napsat,možná někdo odpovíte -
-
Re: bravo
hah vsak to tak funguje,si myslis ze CESKY bravo ma moznost pristupu k takovym hvezdam?
reporteri si musi platit za nejaky interview se svou hvezdou jakou chcou vis.naivita;)
-
-
Movies
The first two movies by Kristen .... played five minutes there is not it? : D *3* -
Ahoj já jsem Adelka.Jmenuješ se jako já.Ale koho to zajíma!!
-
bylo by to fajn... kam koli do čr byla bych tam... *4* škoda mno,že to zatím asi nemaj v plánu *13*
-
-
tak si za nima jedte do Ameriky dnes je to hračka ne ..mi jsme byli na premiere Step up 3D v L.A. a bylo to super sice ja bych asi na Twilight sagu nešla ale když to mate radi tak proč nejedete taky jsem se vymlouvla není čas není čas pak mě kámoš a jeli jsme na 5 dní do l.A
-
-
narozeniny
všechno nejlepší Kristen!!:-* si nejlepší *14* *5* -
pokles ...
Kristen sklesla o jedno místo ... lidi vy se flákáte :D