Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neříkám, že je Kristen hnusná a že má hnusný uši, nohy a bla bla bla, za to ona nemůže, každej jsme nějakej, ale tim, jak se chová se mi opravdu hnusí! Nesnášim jí!
  • narzis

new moon

bohuzel listky na pulnocni predpremieru nemam ani ne 23. nebo 24, ale alespon 26. kdy by to melo tak nejak vyjit mnoo stejne se tesim xD
    • 1005nc1989

Re: new moon

nepotřebuji lístky, stáhla jsem to včera z netu :)celkem jde na to koukat, Kristen je dobrá, ale už to nemá nic společného s tím kouzlem jedničky...
      • Re: Re: new moon

souhlasim 1 ma v sobe vice romantiky zda se mi lepsi...a herecky vykon v obouch filmech byl uzasny ...
      • n-abby-sciu

Re: Re: new moon

Já bych si to teda nikdy nestáhla, v kině je totiž vždy skvělá atmosféra, která filmu dává navíc, a k tomu tam můžu potkat nové lidičky. *4*
        • 1005nc1989

Re: Re: Re: new moon

no vzhledem ke chřipkové epidemii a prckovi doma bych opravdu neriskovala a nešla nyní do kina... takže jiná možnost není, než to stáhnout
    • n-abby-sciu

Re: new moon

My máme lístky až na 28.11. - to je sobota a máme s kamarádkama čas. Jinak bychom jely až někdy pozdě večer domů vlakem z Ostravy a to se nám moc nechce. *1*
      Podle ankety na jednom super americkém webu hodnotí fanoušci NM na jedničku, je to tam chvilku a už to má přes 2000 hlasů, nemůžu se dočkat!!! *15* *15* *15* *15*
      • narzis

Re: Re: new moon

jojo ja cetla ze se za jeden jedinny den prodalo asi za 25 milionu dolaru nebo tak,pste uzasny moc se tesim:) ale zase tento dil je nejsmutnejsi tak tak
        • Re: Re: Re: new moon

jo jo new moon je úúúžasnej:)dokonce sem se u toho i nasmála:D:) ale i nabrečela teda:D
          • narzis

Re: Re: Re: Re: new moon

aaaah
  • vrtulka

Narozky

vše nej, nej, nej *3*
  • maeve

Vše nej...

Přeji vše nejlepší a spoustu dobrých filmů *4*
  • Eleanorka
    Kristen jsem už od Stmívání neměla ráda, byla mi extra nesympatická a patetická. Jako Bellinka byla fakt nesnesytelná, ale to je jen postava, před krutou pravdou, co se týče mé nenávisti k Kristen. Tím že podvedla Roberta, podtvrdila jaká doopravdy je. Ať už spolu jsou nebo ne, je mi to jedno, ale Robertovi bych přála, někoho lepšího, než je ona.
    Popravdě, nějak extra hezká taky není, ale zas není ani škaredá. Ale za krásku světa bych jí taky nedala. Tím, že jí vyhlásili za nejlíp oblékanou ženu světa, udělali vážně dementní čáru přes rozpočet. To už rovnou můžou zvolit Lady Gagu. Toď vše, můj názor. Nestojim o nějaký Kristen Shippery, kteří se podepisujou anonymě, a nemaj na to, aby se vyjádřili s vlastní identitou! ;)
    • souhlas :)
    • Já si myslím,že nikdo z nám vlastně neví jací ti lidé jsou a vůbec bych je nesoudila,když je známe pouze z bulvárů
    • S tímhle s tebou plně nesouhlasím Kristen S Rupertem nespala a omluvili se na veřejnosti. Kdyby byla taková jak píšeš tak by se neomluvila a už vůbec ne na veřejnosti. Pokud chceš takto dál ponižovat Kristen tak si táhni na nějakou stránku ANTI-Kristen Stewart ale nepiš to tady větší píčovinu co si tu napsala jsem v životě nevyděla a neslyšela. Jo a tady máš moji identitu za tenhle názor se nemám zaco stydět! :) Jo a Rob si Kristen zaslouží. A nevím proč tohle píšeš když máš v fanklubech Twilight Nový měsíc. A nebo ty seš taky ta mokrá 13tka? Který se líbí Jacob? http://profil.osobnosti.cz/Eleanorka/fankluby-filmu/
      • Eleanorka
        Nevím na koho tady útočíš, asi to nemáš v hlavě vpořádku, když nemůžeš přijmout něčí názor, hm, jak klasické.. *4*
        Tak za 1) Můžu si psát kam chci, i tady, nikde není napsaný, abych táhla tam, kam my ty, nebo někdo jinej napíše!
        za 2) Jak můžeš vědět že s ním nespala, hm? -_-
        za 3) Kristen si nezaslouží Roberta, tak to totiž je :)
        a za 4) 13 mi není už dlouho, Jacoba nenávidim, a to že mám nejradči New Moon, je moje věc. ;) Vážně si mi udělala radost, když si mi prohlížíš profil ale, takovou námahu sis kvůli mě dělat nemusela, zlato :)
        • *mi, mně. Je to tvůj osobní názor, ale to, že ji nenávidíš je dětské, hlavně, že píšeš, že ti 13 není už dlouho. Je to asi tak, ale to, že ji nenávidíš, je divné, protože ji vůbec neznáš. Netvrdím, že já ano, to vůbec. Jen se chováš jak malé dítě, které si hraje na chytrou holku. Tak jo, dost. Te´d mi totiž napíšeš, že se já chovám na chytrou holku.:-DDDDDD s tím problém nemám. A teď se netvař, jak kdyby ti emigrovaly hračky:-)))))
  • bellinka

NAROZKY

Mno doufam ze rpijde i ta kamoska!slibila mi too!:).. *15* achjo fakt jako my jsme se nasly=D *15* jaj ja z toho nemuzu *15*
    • deniska-l

Re: NAROZKY

njn je to taaaaaaaaaaaak *1* ....máááš pěknej status jako jen tak mimochodem *15* zejtra bude pařba *1* *3*
      • bellinka

Re: Re: NAROZKY

diky ja vim ze ho mam peknej...... *15* ehm jako ten status na co zase myslis Denis *15* *15* nee ja vim ty si v tom uuplne nevinne *15*
        joooo jupii parba piismeneeek *15* *15* ty woeeee...pismenka budou pariiiit *15* *15* me hrabeeee
        • deniska-l

Re: Re: Re: NAROZKY

jaaasny že sem v tom nevině ja vždycky *15* joo pařba pííísmenek....tak takovou tady ještě nikdo nezažil *3* to tu rozjedem *1* náám asi fakt hrablo *15*
  • Vůbec neumí hrát, ve filmech je to totální dřevo s tupým pohledem a věčně pootevřenou pusou, spíš by se hodila na nějáku modelku, "herečka" to fakt není.
    • Určitě je lepší než to, ty ubohá chudinko >:)
  • puspuspusinka

Vše nej !!!

Všechno nejlepší Kriste k tvým 20 narozeninám (kulatinám) pořádně si to dneska uží !!! Je to tvůj den !!! *14* Jseš prostě supééér *14* *14* *14*
  • Nový rozhovor s Robertem a Kristen pro italské "Vanity Fair" přeložený - http://sagathetwilight.blog.cz/1111/kristen-rob-v-italskem-vanity-fair-prosincove-vydani

;)
  • přesně HROZNÁ D-VKA !!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit