-
hele Mrs.Wesley nikoho nazajímá ty tvoje trapné komentáře a navíc se kristen nemusis plest do vstahu *6* *6* *6* *6* *6* *6* *2* *2* *3*
-
-
Trapné?!!!! A ty tvoje???*6**6**6**6**6**2**2**2**2**2**2*
-
vZtah:-)))))
-
To nemusí, ale Pattinsona prostě podvádět neměla! Takovej chudáček.. nikdo se k ní a k němu nebude hodit víc, než tihle dva k sobě, prostě ne. Oni k sobě patří. *13* *9*
-
-
Je peknq vie hrat ma krasne vlasy
-
vše nej Kristen Stewart skvělá herečko
-
-
jsi skvělá herečka *4*
-
-
Vše nejlepší Kristen a hodně štěstí do života
-
The Runaways
Acha, no já ten film miluju od úvodního obrázku až po konečný titulky :-)tohle je prostě moje krevní skupina =D, ale jo díky za odpověď. -
speak
čuky hele nevíte někdo nejakou stránku na netu kde ja film speak (mluv) s KRISTEN strašně moc bych ho chtěla vidět ale nemužu ho sehnat.Tak dyštak díky MOC *1* *14* -
-
Re: speak
jo a myslim si ze u nas to v CR ani nevyslo... -
-
Re: Re: speak
ježiši moc moc diky mě to vuibec nevadi s titulkama je to možna ještě lepší. TAK MI DYŠTAK NAPIŠ KDE FAKT MOC MOC DĚKUJU *1* *1*
-
-
Re: speak
Awoooji jak moc by ti vadil ten film Speak v aj jazyce s titulky???
-
-
na něco sem přišla
hele možná když budeme u kristen stewart přidávat fotkám třeba wow desítku tak jí pošoupneme na lepší místo *4* *3* *14* *4* *3* -
-
Re: na něco sem přišla
tam jde podle mě ale jeno mo návštěvnost,ale můžeme to zkusit.. *4* -
-
Re: Re: na něco sem přišla
aha:D -
-
Re: Re: Re: na něco sem přišla
počkej,ale jako nemám ponětí,jestli je to jenom návštěvností..třeba je to všechno dohromady..fakt nwm... *4* -
-
Re: Re: Re: Re: na něco sem přišla
hm,vsechno moznym:D
-
-
-
-
Re: na něco sem přišla
treba treba:D:D
-
-
TWILIGHT
Pls hlasujte každých 20 minut pro ČR na stránce http://tweeter.faxo.com/Top_Twiligh t_Nation/2010/01
Dík ;-)
Je to o zem která má nejradši twilight. -
-
Re: TWILIGHT
Nechce mě to nechat přidat hlas, jak to?!!! *16* -
Re: TWILIGHT
jasny:)
-
-
joo já vim vždycky mám pravdu =D =D
-
Bravo
*3* Kristen je druhá v bravu...v soutěži Zlatý Otto...jen o pár bodu ji porazila Miley...ale druhy místo je taky super *15* *5* -
-
Re: Bravo
oni tam sou u toho i body? *3* -
-
Re: Re: Bravo
nn nejsou *15* ale u Mileyina obrazku je napsany, že porazila Kristen jen o pár bodů *3* *15*
-
-