-
KRISTEN STEWART: VE ŠKOLE JSEM BYLA ŠPRT
Zdroj: Isifa.com
Kristen se v nedávném rozhovoru přiznala, že na střední byla hodně ambiciózní a poctivě psala domácí úkoly. Vše ale schovával za image rebelky.
Kdo by si myslel, že Kristen patří mezi herečky, co sotva prolezly střední, je na omylu. Patřila mezi výborné studenty, do školy se vždycky těšila a poctivě se věnovala přípravě na druhý den. Přiznala dokonce, že kdyby pečlivě neudělala domácí úkol, měla by ze sebe hodně špatný pocit.
Nikdy ale nepatřila mezi 'klasické šprtky', co sedí v prvních lavicích a chodí slušně oblečené. Kristen si svou píli vynahrazovala rebelantským oblečením a ocvočkovaným a počmáraným batohem.
“Nedávno jsem ve skříni našla svůj batoh ze střední. Bylo to tak legrační! Byl celý pomalovaný anarchistickými symboly a prošpikovaný cvoky a kolíky... Ve škole jsem ale dodržovala pravidla. Byla jsem hodně ambiciózní a chtěla něčeho dosáhnout,” svěřila se Kristen.
“Před ostatními jsem se tvářila, že mě škola nezajímá a je mi úplně fuk. Když jsem ale nestíhala udělat domácí úkol, propadala jsem panice,” směje se.
Kristen měla kvůli natáčení vysoké množství absencí. “Učitelé mi ale vůbec nevycházeli vstříc. Nechtěli mi zadávat extra seminární práce, abych dostala nějaké známky, dát mi podklady, které rozdávali o hodinách, abych se mohla všechno doučit,...” stěžuje si. “Já jsem přitom chtěla všechno dohnat. Neuměla jsem si představit, že už nebudu chodit do školy!” -
Jsem na ní sice naštvaná. Za to co udělala Robertovi. Ale když moje babička s dědou byli mladí, tak můj děda babičku podvedl, ale vysvětlili si to a jsou spolu až do teď. *4* Takže si myslím, že by Robert měl dát Kristen ještě jednu šanci. Takže doufám, že se k sobě vrátí...Byla by to škoda kdyby ne ... *3* *3* *4*
-
-
ja v to doufam taki a pevne veřim že toho lituje doufam že ji odpusti jsou maladi a život jim da ješte hodne skoušek
mam je oba moc rada *14*
-
-
Kdo chodíte na csfd, dnes tam přidali do filmografií Kristen a Dakoty Fanning, videoklip Cherry bomb. Tak ho můžete hodnotit a komentovat. Tady je ke stáhnutí, je to ten zazipovaný soubor vlevo. Obsahuje hned 3 verze, i originální video z roku 1977, kdy to zpívají původní The Runaways !!
http://tinyurl.com/qdapm22 -
efggve
Tady CHCÍPL pes
Nic se tady neděje nikdo sem nic nepíše i když je 5. nej top osobnost!!! Něco napište- každá blbost co vás o ní napadne nebo třeba když něco uvidíte dejte sem odkaz - A něco se tu bude aspoň dít! -
-
Re: efggve
jn skoda klesla o jedno dolu to mi vadi:D
-
-
hele kristina je moc hezka jenom me stve jak furtpodvadi roba ale on je uplne stejny
-
the runaways
No já se těším na the runaways a určitě půjdu do kina *3* Kristen s Dakotou budou moct ukázat svůj talent, tohle podle mě není jednoduchý zahrát
*1* -
-
Re: the runaways
kdy je to v kině? *3* -
-
Re: Re: the runaways
To se eště neví
-
-
Re: the runaways
jojo,pravda.tesim se:)
-
-
WelcometTRileys
Tak co už jste viděly Welcome to the Rileys? Je to absolutně super film. Jsem z něj úplně unešená *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: WelcometTRileys
I když je fakt, že pro mě bylo ze začátku docela težký se přeorientovat z Belly na tuhle roli, ale jinak povedenej film *4* -
-
Re: Re: WelcometTRileys
Stewart has repeatedly said she likes the role of Joan Jett and not Bella .... But yeah WTTR really great and memorable roles ... *3* -
-
Re: Re: Re: WelcometTRileys
To je dost možný, ale pro MĚ je Bella, můj osobní názor. -
-
Re: Re: Re: Re: WelcometTRileys
jo vid..tak nějka sem se do ní vžila..:-) *4* *4* -
Re: Re: Re: Re: WelcometTRileys
Ahoj myslím, že na Kris perfektně sedí charakterová povaha Mallory nebo Joan. Když teď kouknu na některý díl Twilight sagy tak mi to nepřijde tak přirozené. Welcome to the Rileys, The Yellow Handkerchief a hlavně The Runaways krásně plynou a věříš jí to. Ona je absolutně perfektní v těchto filmech, že? *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: WelcometTRileys
Tak postava Mallory se mi líbila, celkově mě ten film hodně zaujal, Kris tam byla bezkonkurenční, ale jinak film The Runaways nesnášim, absolutně se mi nelíbil *9* ale beru tvůj názor *4*
-
-
-
-
-
Hned jak jsem si přečetla tvůj příspěvek jsem se na něj musela kouknout a máš pravdu, je skvělej *3* -
-
Yes, I know... :) *3*
-
-
Na jaký stránce si ho našla? já ho nemůžu nikde sehnat *7* *9* -
-
Czech on your website is here .... http://www.ulozto.cz/7383848/welcome-to-the-rileys-2010-brrip-cz-tit-vlozil-xfifas-avi *3* -
-
Re: Re: Re: WelcometTRileys
nejde mi to otevřít..nevíte někdo o jiný stránce??:-)
-
-
-
yes, is it great movie. *3*
-
-
jo no chtěla bych od něj něco vědět o Kristen *3* když je tady kvůli ni *4* a já sem nechci dávat informace o mně *9* ale neber to špatně *4*
-
-
ne to je dobrý lili. já taky ne
-
-
narozky
Taky přeju všechno nejlepší..ikdyž trochu opožděně:).-jen tak dál:) *3* -
catalog
Kristen Vogue shot catalog that is ready in February. *3*