Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sam604
    Četla jsem že už se rozešli. Nevím kolik je na tom pravdy.. *13*
    • *9* *9* *9*
  • Lidi, vemte si, kolik mediálních hvězd má milence, kdo koho podvádí, kdo s kým má nemanželské dítě atd...
    Tady jde jen a jen o to, že média z toho udělají šílenou frašku. Je to jejich soukromá věc, upřímně, kdyby se do toho nesrali média, tak by si to možná už vysvětlili...

Jen držím palce, aby se už brzy udobřili, oba jsou úžasní.. A to i herci. Na jejich filmy budu chodit pořád, i kdyby provedli bůh ví co!!!
  • Neměla ho podvést .. byla to chyba , ale když ji Rob odpustí hned myslím si že to bude pro Kristen moc snadné .. *4* *3*
  • Opravdu si nemyslím, že je omluva v jejím případě potupná. Mám ji ráda a to, že se dokázala veřejně onmluvit jí jenom dáva k dodru a vyvrací klepy že je necharaktení. Naopak si myslínm, že kdyby se neomluvila a dělala jakože nic, to by bylo pro ní potupné. Ano chybu udělat může každý, ale málo kdo se dokáže omluvit upřímně. Snad ta jají upřímná byla, a já věřím že ano. Stojím si za názorem, že Robert je v tomto sporu víc ponížený už jen z důvodu, že si to sám nevybral. Ano možná ztratí pár fanoušků, ale to ovšem nebyli fanoušci o které stát. A že někde něco píšou jako, že to je zaručeně pravda? Kdo ví ....
    • Ano, taky ji mám velice ráda. Byla jsem nadšená, že se dali dohromady. Udělala tu největší chybu jakou mohla, ale myslím si, že to byl jen úlet. Samozřejmě, že teď je to pro všechny moc těžké. ALE CO NAPROSTO NECHÁPU JE, ŽE VŠUDE SE PÍŠE, ŽE STEWARTOVÁ ZPŮSOBILA ROZVOD TOHO REŽISÉRA. PODLE MÉHO NA VŠECHNO MUSEJÍ BÝT DVA, TAK PROČ PROBOHA NIKDE NEPÍŠOU, ŽE TO TAKÉ BYLA CHYBA TOHO REŽISÉRA????? NECHÁPU!!!!
      Veřejně se omluvila, evidentně jí je to velice líto, mrzí jí to. Podle mého by si druhou šanci zasloužila!!!!!!
      Jestli ji Rob miluje a ona jeho, tak si to musí přeci vysvětlit. Dobře poštěkaj se třeba jako psi, pobrečí si, ale tím si aspoň Kristen uvědomí, co udělala a Rob třeba, že se přes to mohou přenést. Ale musí o tom mluvit a ne spolu nekomunikovat.

PROBOHA, AŤ DOSTANOU ROZUM A VRÁTÍ SE K SOBĚ. VŽDYŤ ONI K SOBĚ PATŘÍ!!!
    • kiss.miss
      njn zase tisku se něco řekne a desekrát to proti němu obratí...rob si to sam nevybral ale sice ztratil lasku ale to ona taky a ona bude ted terčem všeho možnyho a co se týče filmu buhví...on o oblíbenost nepřišel ..ale to by sme se tu mohly dohadovat navěky prostě mame kazda jiny nazor ...:-)
  • Bella udělala chybu,ale i přes to bych byla ráda kdyby jí Edward odpustil *4*
    • Bella?? Edward?? Spíš Kristen a Robert ne? ... *16*
    • Přála bych jim aby se k sobě vrátili:) byl to tak krásný pár
  • Nevím, ale nepřeju Kristen aby jí Rob odpustil, podvedla ho s otcem 2 dětí a ty pak budou ve škole jenom slyšet "otec je děvkař". Když je blbá, tak je blbá. Myslím, že NE umí říct každý. Když se k ní vrátí, bude to fakt podle mně blbec..
    • fergie-souhlasím s tebou
    • Sam604
      Si blbá. Jako kdyby za to mohla jen ona. Každej dělá chyby i když je slavnej! *16*
      • Sama jsi napsala: ,Dala bych jí za to pár facek takhle to pokazit.´ Takže si protiřečíš a laskavě neurážej jinné, jen pro to, že nesdílejí stejný názor.
        Souhlasím s Fergie, kdyby ho milovala tak by ho nepodvedla,ne?
        • Každej dělá chyby.Je jasný že to pokazila ale to neznamená že by jí měl opustit. Souhlasím se Sam604 dala bych jí facku ale chci aby byli spolu.
  • Jsem na ní sice naštvaná. Za to co udělala Robertovi. Ale když moje babička s dědou byli mladí, tak můj děda babičku podvedl, ale vysvětlili si to a jsou spolu až do teď. *4* Takže si myslím, že by Robert měl dát Kristen ještě jednu šanci. Takže doufám, že se k sobě vrátí...Byla by to škoda kdyby ne ... *3* *3* *4*
    • ja v to doufam taki a pevne veřim že toho lituje doufam že ji odpusti jsou maladi a život jim da ješte hodne skoušek
      mam je oba moc rada *14*
  • Sam604
    Neumím si představit že by nebyli spolu. Doufám že jí to odpustí jinak se asi zblázním. Oni k sobě patří. *9* Dala bych jí za to pár facek takhle to pokazit.
  • Mishen
    Kristen o Roberta bojuje snaží se vztah zachránit na ničem jiném jí nezáleží.Je to pro ni velmi důležité. *4* Držím palce at to víde at sou spolem krásný par oni k sobě patří
    *14* Miluju je *14*
  • kiss.miss
    na druhou stranu chudak kristen to že nekdo takhle ulítne to se muže stat každemu a hlavne je to jejich soukroma vec takže nechapu proč by jí to mělo zníčit karieru.
    • Protože lidé se nechávají ovlivnit svými pocity. Takže plno lidí, myslím si, že především dívky jí třeba přestanou fandit a chodit na filmy s ní. Podívej kdo všechno všude možně napsal, že už na její filmy chodit nebude a teď to vynásob celým světem a máš to mazec. Takže se třeba režiséři budou bát jí obsazuvatm, aby si neubrali sledovanost. Podle mě je to blbost přestat chodit na její filmy. Nemusím ji mít ráda jako člověka, nebo můžu na ní být naštvaná, nebo cokoliv jiného, ale jako herečka se mi líbíb tak proč se ošizovat o ten filmový zážitek. Nepodvedla mě ani vás ne? Je ton jejich věc i kdyxž mě to také strašně mrzí, protože byly krásný pár. Ale tak to chodí.
      • kiss.miss
        podle toho co sem četla na netu mi přijde že spíš utrpělo robertovo ego než srdce .chtěl veřejnou omluvu (i když to mu nemužu zazlívat)řekl že ho totalně ponížila a ted říka že spí stim producentem??to spíš ponižuje on jí..ja upřímě vubec nejsem fanynka kristen ale je to vučí ní docela nefér udělat to rob tak by to určitě nebyl takovej poprask.
        • Máš pravdu nemusel ji ponižovat před celým světem. Chtít veřejnou omluvu, když jí nehodlá odpustit... Jen jí ponížil, přišla o fanoušky a dost možná i filmové role.
          • Za prvé kdo z vás byl u toho když jí řekl chci aby jsi se veřejně omluvila.
            Za druhé jsou to veřejně známé osobnosti a mají určitou povinnost k fanouškům. Je to samozřejmě jejich soukromí, ale musí počítat s tím, že se do nich lidé budou montovat a budou chtít vysvětlení nebo důvod nebo cokoliv co jich týká. sami si to tak zvolili, když si toto zaměstnání zvolili.
            Za třetí si myslím, že za to ponížení co mu způsobila jsou tak trochu vyrovnaní i když si myslím, že podvený je na tom vždy hůř než ten co se má omluvit ať je to nevěra či jiný podvod. KDYŽ JE ČLOVĚK FÉR, NEMÁ DŮVOD BRÁT OMLUVU JAKO POTUPNOU VĚC, ALE NAOPAK.
            Za čtvrté NOH8 ty jsi s ním mluvila, že víš že jí nehodlá odpustit? To jsou spekulace médií.
            • KDYŽ JE ČLOVĚK FÉR, NEMÁ DŮVOD BRÁT OMLUVU JAKO POTUPNOU VĚC, ALE NAOPAK. Ano, ale v soukromí, ty ses snad za nějakou chybu omlouvala v medijích? Co kdybys kvůly jedné chybě ve vztahu přišla nejen o kluka, ale i o důvěrihodnost a respekt po celém světě a případnou práci???
              A ona je herečka a né Twilight maskot! Nemá sakra vůbec žádnou povinost k fanouškům, ona podvedla Roba ne je!!! Nemůžou si člověka přivlastňovat, jen proto že párkrát vyděli jeho film *16*
            • kiss.miss
              Nikdo ...a když už je řeč o tom co se píše v tisku tak tam bylo napsany že vyžadoval veřejnou omluvu aby všichni věděly že on za nic nemuže.nemysli si že ja věřim bulváru to ne ale podle me to tak bylo o tom mužem jenon spekulovat.Kristen si za tohle muže sama nikdo netvrdí že ne .a v jejim případě veřejna omluva je potupná protože většina fanoušku twilight se k ní otočily zady a většinu hereckych rolí ted ztratila .. takže na tom nejvíc ztratila ona jak už sem řekla muže si za to sama ale takovy ulet se muže stat kazdymu ..
          • kiss.miss
            njn angličan..ne že bych chtěla diskriminovat jsou to sice gentlemani ale snoby...ted kolem sebe víří vodu ale se on se sklidní takovy typy znam.
    • Přesně. Nechápu ty lidi, kteří jí nadávají a uráží jen kvůli tomuhle. Každému se to může stát, jsme jenom lidi. Nejsme bezchybní ani dokonalí... To je můj názor.. :)
      • kiss.miss
        všichni pořad jenom chudák rob atd..ano samozřejmě že mu to ublížilo ale podívejte se na to s pohledu kristen lituje zpytuje svědomí a myslím že za to co provedla trpí dost ...takže by si ty urážky mohly nechat pro sebe ona ví co provedla..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit