-
Kristen je pořád úžasná..ale bude za tu chybu asi hodně platit..ale můj názor na ni to rozhodně nemění..moc lidí jako ona není a rozhodně nebude,mrzí mě co se stalo ale je jenom člověk..jako my všichni *14*
-
Kristen mě pěkně naštvala když sem se dozvěděla že podvádí Roba
Oba dva je miluju a doufám že se dají dohromady:) -
šl**ka jedna driv sem ju mela rada ted se mi zhnusila jak podvadela roberta *16* *16* *16* *12* *10* p**a
-
Kristen je báječná nejlepší je v Rozbřezku :o *14*
-
-
přesně *14* *14*
-
-
jednim slovem je to piča! totalně namyšlena svinska kurva!!
-
-
deme*te !!!!! *12*
-
ty si sa asi do zrkadla nepozrel ........... :/ ved Kristet je super herečka to nie napriklad ako ty !!!! ty vole som ti tala odfajč
-
ty si d e b i l !!!!
-
-
Kristen ve Sněhurce?? Naprosto dokonalááá *3* Zahrála to báječně *4*
-
-
Souhlasím, vyloženě jí ta role sedla. Byla v ní krásná a skvělá i herecky.
-
-
kristen se predstavila v Cannes na premiere On The Road- Na ceste
-
Chtěla bych mít nohy jako ona *2*
-
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *11* *11* *11* *11* *11* *1* *1* vše nejj Kris******* :))))))) *14* *14* *14* *14*
-
Nejlépe oblékanou ženou pro rok 2012 se podle časopisu Glamour stala dvaadvacetiletá herečka Kristen Stewart!
Vítězství představitelky Belly Swan z upírské Twillight ságy je tak trošku překvapením vzhledem k tomu, že neojblíbenějším oblečením Kirsten je tričko, kalhoty a tenisky. Kirsten jsme také zvyklí vídat s minimem make-upu a vlasy staženými do culíku.
Na odborníky ale zapůsobila proměna Kirsten z nepěkné teenagerky ve stylovou královnu, kdy se objevila v několika reklamách a také na obálkach časopisů jako Allure, Vogue nebo Elle.
Nejlépe oblékaným mužem není nikdo jiný než její upíří láska Robert Pattinson :-). -
-
ŽENY1. Kristen Stewartová
2. Emma Watsonová
3. Victoria Beckhamová
4. Vévodkyně z Cambridge Catherine
5. Florence Welchová
6. Michelle Williamsová
7. Blake Lively
8. Cheryl Cole
9. Olivia Palermo
10. Rihanna -
-