Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo jo asi to tak bude *3* no a Ian a Nina spolu ve skutečnosti chodí *4* *3*
  • na tu krávovinu co jsi sem napsal/a nechci a nebudu reagovat , ale misím tě poprosit NECH TOHO !!!!!!!! *10* *16* jo a jinak Kristen a Robert jsou 1. nejoblíbenějším párem , ale dohání je Nina a Ian *9* *3* .
    • jdi dop dele prosim tě
    • příjde mi to jako nějaký hollywoodský boj o upírský pár *15* každopádně lana moc nemusím.... *4* a kristen je kirsten... *3* není to žádná přefintěná holka... *4*
      • Oni spolu ty z upírských deníků také chodí ve skutečnosti?
  • já jsem s kristen těhotný haha a vy ne prrrrrrrrrrr.
  • ahoj mam malý dotázek nevíte jestli už dávali twiligt sága ten nový díl v kině.děkuji ahoj. *3*
    • ne ještě ne, až letos v listopadu :D
      • moc děkuju.
  • lola-lol
    chtelo by to nejake novinky o kristen ??
  • lenkaschs
    Kristen Stewart - O filmu Sněhurka a lovec
    STARS: Kristen Stewart - O filmu Sněhurka a lovec - foto
    Zdroj: isifa.com
    Přečti si, co o své nové roli říká hvězda ságy Twilight, která ve filmu Sněhurka a lovec hraje právě Sněhurku...
    "Je velmi zvláštní hrát postavu, kterou každý tak dobře zná," vysvětluje Kristen: "Pohádku o Sněhurce slyší všechny děti už od narození a vyvolává v nich určitý pocit. Naše ztvárnění téhle princezny je úplně odlišné. Myslím, že já v téhle roli nebudu mít na nikoho sněhurkovský efekt. Naše Sněhurka je jiná. Je to velmi silná postava."
    Podle Kris nebude nový film moc pohádkový: "Nečekejte Sněhurku, na kterou jste zvyklí. Tohle bude dobrodružný snímek, plný zajímavých postav a nečekaných střetů. Kdo se těší na krásné šaty a pohádkové kostýmy, nejspíš bude zklamaný..."
    Síla Sněhurčina charakteru je prý v tom, že pro nic dlouho nerozhoduje: "Někdo jí naštve a ona mu nakope zadek. Zasloužíš si smrt? Máš ji mít! Takhle ona jedná a to je myslím atraktivní. Diváci se v kině určitě nebudou nudit. Čeká je spousta akčních scén."
    Už podruhé bude Kristen odvedena do lesa, aby se dozvěděla špatnou zprávu. Poprvé to bylo ve filmu Twilight Nový měsíc, kdy Edward Belle mezi stromy dal kopačky a podruhé to bude teď, kdy si jde Sněhurka do lesa pro smrt. "Je to vtipné," říká k tomu Kristen a na otázku, kterou ze scén pro ni bylo těžší točit, odpovídá: "Myslím, že Sněhurku. Ona totiž nemá vrozený strach ze smrti, který je přirozený pro každého živého tvora. Ona má v sobě obrovskou touhu přežít za každou cenu. To bylo docela těžké zahrát."
    "Je ale zcela nemožné tyhle dvě role srovnávat," dodává ještě star: "Scéna v Twilight byla jiným způsobem náročná a dlouho jsem o ní musela dopředu přemýšlet. Ty filmy jsou tak rozdílné..."
    Malé srovnání na závěr si ale Kristen přeci jen neodpustila: "Bella a Sněhurka jsou obě silné povahy, jsou to vůdkyně. Myslím, že to je ale jediná podobnost mezi nimi. Jinak jsou totálně odlišné!"
  • tak sem koukala na foto a ty bílé šaty jsou strašný... aspoň pro mě,nelíbí se mi věci s jedním rukávem,ale ty černé ji seknou... *3*
  • Dobre rano:) mohla bych vas poprosit o jeden HLAS na http://www.poslipolibek.cz/?visual=1521 moc prosim, budu vam hodne vdecna...dekuji :))* *4* *4*
    • your-darling
      máš ho mít :))
  • Fajn, tak zase něco ke Kristen. Dám téma : Ve kterém filmu se vám kristen nejvíc líbila? Viděla jsem skoro všechny a nejvíc se mi líbila ve Welcome to the Rileys, the runaways. Samozřejmě i v Twilight, ale mě víc zaujaly role, kde byla drsnější povahy. Takové role jí sedí dle mého názoru více.
    • Prokletí domu slunečnic,na území žen,mluv... a ovšem twilight sága... *3* neviděla jsem všechny boužel... ale pomali se k tomu blížím... *2*
  • zase se tu řeší takovéhle kravoviny.bože to je ubohý *10* *3* *1* *2* *12* *16* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit