Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • grj kkk mijicoi odkxklxli jjidkxls§ylůylkid kddlllxlxlnjfjovn jkffl amandab mkjhhhjkjjggziugg prd cina čína uhchjhuuuhul kxmkxx,yx.m, xjjdkjjkjdkdmkl kkmkkmvkv,cckiijngffvc,.fmkj prd prd prd prd prdncj kaki kaki
  • s tim naprosto souhlasim to že je celebrita neznamená že musí být pořád dokonalá je to taky člověk *3* a podle mě na pečování o sebe moc času neni *4* ! a chtěla bych vydět toho člověka kdo to psal jestli o sebe tak pečuje aby mohl krytyzovat ostatní *16* *16* *3*
  • http://www.super.cz/8526-takhle-vypada-hvezda-uspesna-herecka-kristen-stewart-o-sebe-vubec-nepecuje.html

to mě dostalo,jak by sakra o sebe měla pečovat... copak musí být furt zmalovaná a vyfiklá... není na to občas mít oblečení v kterým se lze hybat
    • your-darling
      jo s tím souhlasím... Zrovna ona je jedna zmála, která nemá zničený obličej vším možným a vypadá hezky i bez čehokoli na obličeji... Tyhle články mě dokážou vytočit... *16* *16*
  • lola-lol
    aho vsichni, v novem cisel JOY je rozhovor s kristen. rika tam, ze role belly pro ni byla uplne jina zkusenost nez zatim zazila . prej ze konecne dostala roli holky ktera je takova obycejna holka! ze vzdycky dostavala role kde hrala neco jako holko-kluka, protoze tak vypadala!
    • lola-lol
      dale jeste psala o tom jak tezke bylo se rozloucit s partou a se stabem se ktrymi tocila robreska, ze kdyz si uvedomovala jak se blizi konec ze se ji chtelo brece .. mluvila take o obleceni a rikala, ze kazdy by mel mit svuj vlastni styl a ze moda patri k jeji profesi!!
      • your-darling
        ten rozhovor sem četla a byl moc dobrej... :)
  • Ty vo*e *1* Ve filmu Co se vlastně stalo se mi moc nelíbila *8* *1*
    Malá role *1* Viděli ste to už někdo? *8*
  • Ppeetula
    Tady je Rozbřesk v dvd kvalitě i s titulkama *3* http://uloz.to/12959518/the-twilight-saga-breaking-dawn-cz-titulky-by-hannah-montana-twilight-cz-avi
  • Zdravím, nevíte náhodou jestli už není Rozbřesk dabovaný?? Už by mohl být když je konec ledna.. *3*
  • Tak fajn už je to tu zas hádáte se. Myslim že nehádat se a nenadávat si jste vydrželi max. měsíc *10* což už opravdu přeháním *13* je mi to líto tohle má být diskuze o Kristen a připadá mi že to někteří asi nechápete , ale uvědomte si že si to Kristen vážně nezaslouží ( pokud ji teda ovšem máte rádi aspoń jako herečku ) *9* Zamyslete se prosím *3*
  • mít nějakou větší moc... tak domluvím aby Kristen dojela do čr... *15* ale o tom jsi můžem jen nechát zdát *9* nebo mě v noci napadl nápad poslat jí dárek mapu kde bude červeně vyznačená čr *15* škoda mnooo *13*
    • Tož to bych si taky přála *1* A ne jenom u Kristen
  • lola-lol
    necite kdy je premiera filmu on the road (na ceste )?? u nas ?? a kdy v americe ?? dik moc :DD
    • tak jsem se snažila něco najít,ale nic,takže vůbec netuším... ale myslím si že by to mohli dát letos typuju cca prázdniny... ale nevim to si myslím jen já... *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit