Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dobře já chci vědět kde bydlí upřesněno adresu *3* *4* díky a koukněte se jak vypadala když měla zrzavé vlasy *3* jestli se vám to líbilí ??
  • tak můj názor je , že ji sluší vše blond i hnědá,ale při tmavích vlasech mi příjde víc jako by mněla temnou stránku *2* taková drsná rokerka ,a blond zase opak, taková jemná křehká *4* ale jinak ji sluší asi vše *3*
  • mě se líbí také více v dlouhých vlasech a všechny tři barvy ji sluší ale moc se mi nelíbylo když měla zrzavé vlasy *9* ale jinak ji sluší skoro všechno *3* *4*
    • a kde ste videli fotky jak je kirten blond? já koukala na osonbostech a byla jsem na 5stránce a nikde jsem ju blond nevidela *8*
      • zadej na google kristen stewart blond *3*
  • kolik presne meri kristen ?? je spravne 168 ?? ekde na americkych strankach jsem cetla neco jineho .. takze ted nevim.. kdyz ji vidim stat na fotkach vedle jinejch je hrozne mala,teda tak mi to prijde ...
  • tak teď jsem koukala a bylo v tv chyťte tu holku... docela drsná podívaná na kirsten v menším věku... *4*
  • jak slusen nejvic kristen vlasy kratky nebo dlouhy ?? blondatry,hnedy nebo cerny ??
    • No mě se líbí spíše v dlouhých, ale barva jí sedne jakákoliv. V blonďaté je jemná, černá zase magická, ale přikláněla bych se k hnědé, ta jí asi sluší nejvíc.
  • jo no chtěla bych od něj něco vědět o Kristen *3* když je tady kvůli ni *4* a já sem nechci dávat informace o mně *9* ale neber to špatně *4*
    • ne to je dobrý lili. já taky ne
  • Doppy mě se zdá že spíš ty otravuješ *3* tak dokaž to že se zajímáš o Kristen a napiš něco o ni *4* *3* ! děkujem
    • doppy totiž si tu akorád stěžuje furt někoho obtěžuje že jo. do jaké třídy chodíš
  • ty jsi di psát na fb ne já doppyno a starej se ob sebe laskavě do jaké třídyvlastně chodíš fajn tak promin že tě obtěžuji. odepiš niki -piki.proi doppy *8* *5* *6* *10*
    • Chodím na střední ;) Jsem na konzervatoři.. O Kristen? Žádný problém, co chcete vědět?
      • já do 8. fajn všechno. sorry nebudu tě provokovat jsi kluk nebo holka *4* já holka navíc fb nemám. ale na to jaký máš pohlaví klidně neodpovídej je to jedno *1* kouknise na amandu seyfried.ta je také hezká.ahoj doppy. niki-piki. vzkaz pro doppy
  • já naprosto miluju conversky takže se mi líbí když je nosí ona je svělá a její styl oblékání taky *3* *4* takže tady je můj názor *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit