Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je dobrá herečka *5* *5* *5*
  • jo a tady http://nd03.jxs.cz/798/108/b8a5b2291a_66049431_o2.jpg jsou docela pěkné fotky z filmů *3* koukněte se jestli chcete *4*
  • to už se ví docela dávno je to u Roba *3* koukni se *4*
  • Ahoj te já miluju Kristen a taky Roba jsou to nejlepší herci na světě už sem skoukla skoro všechny jejich filmy ! Jsou úžasný pár ! To jiskření mezi něma je tak silné že se nedá rozdělit :) Mám je mooc ráda ! Kéž by přijely do Prahy ♥
    • your-darling
      a už si slyšela to o tom jak jí Rob požádal o ruku a ona mu dala kopačky?? Ale kdo ví, co je na tom pravdy :))
  • Děkuji ;-)
  • já klidně pošlu fotku a na premieře jsem byla a jestli mi to nevěříš (ray)tak si polib si ..... *12* psát sem nadávky je fakt ubohý zvlášť od někoho kdo přectírá že je faaaaaaaakt chytrej *3* takže rači se už nevyjadřuj (sprostě)
    • Jejda, jsi trapná, nikoho to nezajímá.
      Běž si s premiérou někam.... Taky jsem byl na jedné české premiéře, ale nikam to nepíšu, protože to nikoho nezajímá! Piš si to na FB, nebo na jiné sociální sítě, ale zde to prosím nespamuj. Kristen je osobnost, kterou zde máme rozebírat, a né tebe a tvé trapné připomínky.¨

Doppy
      • a ty jsi taky trapný tak mlč doppyno niki-piki
        • Promiň, ale mě do úst laskavě neber! Starej se o sebe!
          • ty se starej o sebe doppy každej si to může psát jakýkoliv komentář tak zmlkni *16* *10* *12*
            • Ano, ale vše se musí motat kolem Kris.
              Ostatní problémy jdou stranou =)
  • supeeeeeer už se tu neřeší takoví kraviny jsem na vás pyšná *3* *1* *2* *15*
  • *14* *14* *4* *1* *15* *12* *16* nádhrerná - sexy
  • ahojky nevím co tu děláte jako kristen a edward jsu roztomily *14* *3*
  • lenkaschs
    Kristen koupila Robovi jako Vánoční dárek dvě kytary celkově za 12000 dollarů , vybrala je se svým tátou Johnem v Norman´s rare guitars a sama prohlásila : “She said, ‘He’s gonna s**t when he see them,’”
    zdroj : reporter - Chloe Melas

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit