-
Ahojte, nevíte kdy bude nebo bylo v kinech On the Road?? a kdy bude Sněhurka?? Na ten film se neskutečně těším *14* *14*
-
-
Sněhurka má premiéru 31.5.2012 a kvůli komplikacím s firmou co sponzoruje On the Road movie bude teprve v létě prý uvolněn pravý trailer a o pár měsíců film , takto se vyjádřil mluvčí pro Mtv movie section .
-
-
jo a taky se moc těším , kritici označili film za ten rozhodně lepší z těch dvou verzí Sněhurky co ted přijdou do kin .
Hele holky třeba to pro ni bude na Oscara :)))) *1* *3*
přála bych jí to *14* -
-
nevím jak to tam chodí, ale na Oscara asi ještě ne, ale taky bych jí to přála... :) Ona to má s filmama jako Rob nebo co... Bel ami už taky mělo být dávno v kinech a nic :D
No každopádně jsem na to zvědavá... :) *14* -
-
A mohu se zeptat, to On the Road, je to podle stejně jmenované knihy?
-
-
tvůrci filmu tvrdí , že ano , ale pracovali ještě s jednou verzí , ale mělo by jít o stejný příběh
-
-
-
-
-
-
Ahojky lidi, já Miluju Kristen a Roberta, Twilight a ostatní herce z Twilight.
A nevim vy tady teda řešíte blbosti *3* Hlavně TY Nejchytřejší myslim že si trošku víc namyělená "promin".. přesně moje slova kristenjaymesstewart
Ale jinak si s váma moc ráda pokecám o těhle věcech. Hlavně s tebou kristenjaymesstewart pokud budeš chtít.
Zatim pa *3* *14* -
-
Já si stebou ráda pokecám a jsem ráda, že souhlasíš s mými názory. :) Jinak, pokud denně informace ze světa Twilight, tak koukni sem www.sagathetwilight.blog.cz , je to vážně super stránka, chodím tam denně... K tomu Kristen/Robert vztahu... Já myslím, že by to nikdo, kromě já nevím, zasvěcených lidí v podobě jejich blízkých a jich samích neměl soudit... Jasně, někde to nevypadá, že jsou spolu. Na druhou stranu je tady nemálo skutečností, které ten jejich vztah potvrzují. Například - Kristen v nedávném rozhovoru řekla, že má hrozně ráda Anglii, už jenom proto, že její přítel je angličan. Strávili spolu v listopadu/říjnu docela dost čau v Londýně a jakmile Rob opustil Anglii, Kris začala nosit jeho bundu a měla jí všude, mimo jiné i na place SWATH. A je tu dalších 100 takovýchle "znamení". Stejně to ale nemůžeme soudit.
-
-
a můžu se zeptat denda jaká stránka to je ? *4* chtěla bych se na ni juknout *3*
-
-
sand je to co jsi měla na mysli. V pravo píše že si ho smazala. Nevím jestli tato stránka je stále aktivní že ji tam může někdo napsat.
http://www.formspring.me/kristenstewart
-
-
super už jsem se bála že jsem jedna z mála které je přes 20 a líbí se ji twilight *3* mám dceru a tento film shlíží každý den se mnou *15* teda skoro každý *3* chtěla bych taky někdy potkat svého Edwarda *14*
-
Ježiši co s vámi lidi je. Jsem tu poprvé a řeší se tu samé kraviny jako věk, jméno atd. Chtěla jsem si přečíst postřehy na tuto herečku ale jsem vámi znechucená. Myslím si, že Twilight se může líbit i lidem v mém věku (27), ale po přečtění těchto příspěvků chápu, že o tom většina lidí pochybuje. Nemít svůj věk, tak po dnešku také nevěřím. Mimochodem herečka se mi líbí ve svých rolích a přála bych jí to i v reálu, ale zdá se dle videí, že to tak horký s tím vztahem S Robertem Pattinsonem nebude.
-
-
Dobře jsi to vystihla. Řeší se tu opravdu kraviny... Twilight se mě líbí a dokonce i mým rodičům. Také souhlasím s tím, že se mě líbí i ostatní filmy, kde hraje. Jednoduše jako herečka se mě prostě líbí.
A její vztah s Robertem je prostě jejich věc. Chápu, že se k tomu nevyjadřují...
-
-
prostevsechno.blog.cz
prosim koukněte , děkuju :) -
chci se zepatat vejinka kolik ti je ? neber to špatně ale na Robovi píšeš že už máš jeden porod za sebou . Tak si myslim že musíš být dospělá nebo adolescent a nebo nepsalas pravdu a tak je trochu divné že se zajímáš o herečku která hraje ve filmech pro pubertáky . Ale vážně to neber špatně a omlouvám se že nepíšu nic o Kristen a vyptávám se .
-
-
jj je to pravda... věk bych neřešila... a to že se mi libí stmívání atd. to něčemu vadí? nebo to že se mi líbí jak herečka ve filmech vystupuje... ? nechápu co to má s tím společného... a film mluv mi zas nepříjde třeba jak pro puberťáky... copak v tom věk či zkušenosti hrajou nějakou roli?
-
-
to má být pochvala ? Jo a nejchytřejší neopič se *10*
-
JÁ právě to tu je psané,že se chceš dozvědět něco o kristen... proto nechápu , že tu je psaný že někdo bydlí v LA... to nikoho nezajímá... i to jaký má dům atd. proto tady ta diskuze... když se někdo ozve ve stylu,že mi je jedno že bydlí v LA... tak se tu rozčilujete že vám to nikdo nebaští (NEZÁVIDÍ) já jsem na ČR svým způsobem pyšná... a když by se mi tu nelíbilo tak tu nejsem přeci...
-
jo a kdyby něco opičila jsem se po jménu já *1* *2* *15* *3* *4*