Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • proč se směješ (vejinka,sem ráda že jsem tě bobavila)ale neni to teda moc vtipný
    PS:máš hrozný jméno *11*
    • mám psát opravdu čemu se směju nebo je to tu všem jasný... mno všem teda asi nééé jak čtu... a pokud já vím tak sme v diskuzi Kirsten... takže mé jméno ti může být uplně jedno... to je důvod také mého smíchu... že nikdo tady není zvědavej jaký máš dům snů... já se chci dočíst něco o Kirsten néé o tom kde bydlí nějaká slečna *15*
  • hello everybody! its me, kristen. i love you fans.
    sogoodbye ;)
    • trapko
  • hele lidi já jsem byla i v USA na premieře a viděla jsem i herce bohužel žiju už 3 roky v Český Republice je to propadáááááááákoooooov .Už se těším až poletim zase domů do Las Angels máme tam příšerně veký a moderní barák s bazénem a kouskem vlastní pláže *5*
    • jasne uplne ti zeru zes byla na premiere v USA.. trapko.. jo a ten barak ti fakt taky zeru kravo... drz raci hubu nikoho to nezajima
      je to LEŽ
    • nisaly4
      tak hele to že má tu potřebu to sem vůbec psát dokazuje že to je lež ....mě by vživotě nenapadlo sem zničeho nic napsat ahoj ldi sem z Mariánek ..... takže zavři klapačku a jestli se chceš oprvdu hádat o tom že jsi od tam tud tak proč nedáš nějaký fotku ?? *16* *16* *16*
    • Tak proč jsi pořád v ČR? Nebo spíš... Proč jsi jsem vůbec jezdila?
    • *15* *15*
  • lenkaschs
    V roce 2013 půjde do kin nový film , který teď právě Kristen natáčí s názvem Akira ! *14* *14* *14*
    http://www.imdb.com/title/tt1134795/
  • ahoj mam dotaz nevite kdy budou u nas dávat on the road ??? nebo kdy v americe ???
    nekdo tady psal neco cannes takze co to tam bude s kristen ?? dik
  • ano, jsem to já, kristen stewart. sice neumím hrát, zpívat a robert pattinson mi říkal že v posteli jsem selhala, ale vy mě milujete za to že vás nesnáším :))))
    chcípněte nuly
    s pozdravem kristen stewart
    • iq 150 vid ---- ses trapnej/ná ... nepis sem takovy hovadiny
    • Tak ty si mě opravdu rozesmál(a). Bože!! Ty nebudeš moc chtrý/á, viď?!
      • naprosto souhlasím... strašně trapný... *11*
    • Zaprvé: nikdo tady neni na tohle zvědavý a za druhé: když už chceš psát takový hovadiny tak nedělej chyby.
      • teď jsem udělala chybu já, že ti vůbec na to odepisuju.
  • mám takový dotázek... už jste někdo pisal kirsten... zda jo tak hodit zkušenost... jestli se to vrátí zpět nebo odepíše... a hlavně jak to funguje... zda to česká pošta veme a kolik stoji i známka třeba... děkuji *4*
    • já už psala kristen do usa a vyšloto na nějakejch 90 nebo tak korun ale zapoměla jsem napsat celé její jméno Kristen Jaymes Stewart a možná proto se mi to vrátilo do čr asi po 1-2 měsících no sklamalo mě to ale co se dá dělat někdy to zkusím snad znovu i když je to blbost na tady máš web podle něj sjem poslala dopis do USA *4* http://stmivani.blog.cz/0901/jak-napsat-dopis-do-zahranici
  • pravdebodobne bude hrat v americkom remake Akira(japonska manga). Bude hrat vodkynu revolucionarov KY. Dalsie hviezdy filmu Garret Hedlung,Ken Wasabi, Helena Bohnem-Carter.je to asi dost iste, lebo na IMDB stranke filmu je uz riadne uvedena...Bohuzial vela manga fanusci ju attakuju, ale kazdy kto Kristen pozna ze tatorola sedne...Bude to dost akcny. dufam nebude tak vela zranenia ako teraz. Dalsia sprava ze asi On the Road uvadzaju v Cannes, dcera Luanne(marylou)miluje kristen v tejto role... dufam ze splny ocakavanie a v rok 2013 uvidime kristen na oscar. Bude to velmi divoky film. niekto dal na verejnost par obrazkov jedna je falosna ale ta druha moze byt ozajstny a je to asi lubostna scena scena medzi garret, sam a kristen... ukazky z filmu asi uvidime asi len v novom roku.
  • Nevíte někdo, kde se dá Rozbřesk zdarma stáhnout? Děkuji Dells *4*
    • www.ulozto.cz *3*
  • terka220399
    Prosím dejte mi bod tady : http://vanocni.datart.cz/tereza-nyklova-si-preje-tablet-apple/
    Moc o to stojím děkuji!!!
    *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit