Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vzal mě tam můj táta jo a kdyby něco on tam žije jenomže se rozvedl s mojí matkou která je z Čech na silvestra už odjedu takže bude pokoj . A myslím si že nikdo tady nemá dokonalé jméno *7*
    • nas nezajima neco o tvem tatovi a rozvodu
  • já chci jenom připomenot že tahle stránka je od toho aby jsme si psali o Kristen a ne si tady nadávat a vážně mě nezajímají ty nadávky a doufám že souhlasíte se mnou *3*
    • ....hmmm...
  • kristenjaymesstewart
    Drahá nejchytřejší, jak ty můžeš někomu nadávat, že má hrozné jméno, když sama máš něco tak trapného?
    Nejchytřejší... Aha, tak z tvých komentářů to iq opravdu přímo čiší... Prosímtě, nevěř si tak ano? Opravdu ti nevěřím, že jsi z LA... I kdyby ano, není čím se vychloubat, LA je město jako každé jiné, jde jen o popularitu.
    Vážně? Byla jsi na premiéře? Tak to bych si teda vážně ráda poslechla... A jak ses tam prosímtě dostala? Mohla bysi mi to nějak... popsat? *3*

Hele lidi, nebuďte tak naivní, když někdo založí falešný Twitter Kristen, chápu, přecejenom, někdo ti to zbaští, i když je to většinou hned na první pohled jasné, že je to falešné, ale tohle? Česká stránka? A Kristen komentuje zrovna tady? Pochybuju, že Kristen někdy navštívila TwilightLexicon, natožpak, stránku, kde je "pouze" jednou ze stovek hereček, o kterých tu naleznete informace a je česká. Třeba ani ČR nezná...
    Poznala jsem takové lidi... Navíc sem chodí její fanoušci, což samo o sobě říká, že o ní něco víme, tudíž i to, že othle by ona nikdy neudělala... Kristen taková není. Ona si podle mě ani nikdy nezaloží Twitter, takže...
    • Má MySpace....
      Joa :D V LA jsem byl a nic moc tam k vidění není :D
      Praha je nejkrásnější! :)
    • uplně krásně vystižená slova... souhlasím... se vším *3* vůbec nechapu proč jsem určitý trapky (kritici) chodí. jak jsem to už jednou pisalajá se chci dozvědět info o kristen co je nového atd. *4*
    • Na jedné stránce kam fan píšou Kristen a ona jim odpovídá napsala že si twitter zrušila, takže jestli nějaký je tak to není ona.
      • proč mínus když je to pravda.....
  • a teď sem si přečetla že je knížka Průvodce filmem (BD)
  • Koukám že komentáře mají jen mínus, co tak řešit něco jiného. Nevíte nějaké novinky o Kristen?? Já jen vím že už je zase doma v LA.
  • ahoj mě příde hrozně vtipné některé komentáře tato stránka je i trošku zlepšovač nálady *1* když jsem smutná vždy se rozesměji když si přečtu některé komentáře *3* *15*
  • Proměna Belly v upíra http://www.youtube.com/watch?v=pJ61cg-KCS4&feature=youtu.be
    Sama jsem to tam nahrávala.Doufám ,že mi to nesmažou.Komentujte a hlasujte :D :D :D :D
    • Co se vám na tom nelíbí? *16*
      • to bych neřešila že se to někomu nelíbí... to jsou jen ty slečný co to nemaj v hlavě ok *3*
  • Ahojte, prosím vás nemůžete mi někdo doporučit Rozbřesk v nějaké přijatelné kvalitě ke stáhnutí pokud možno na uloz.to? Nevím, co stáhnout, tak se ptám jestli někdo už nemá nějaké ty zkušenosti... *7*
  • Bože lidi, kolik vám je, jedenáct? Nechci nikoho kárat a na nikoho házet špínu, ale snad nám je většině jasné, že Kristen Stewart na fanouškovské stránky nechodí a nepíše, jak nás všechny miluje.To by ji mimo to trvalo věčnou dobu.Možná píše tak na Twitter a hlavně o této české stránce ani neví, nevím, proč tu ty anonymy a lháře vůbec řešíte a jen tak mimochodem, Kristen,co jsem četla, řekla v rozhovoru, že má občas o sebe strach, kvůli některým bláznivým fanouškům.Takže když ji tu všichni tolik zbožnujete, tak se starejte hlavně o sebe a tyhle blbce, co se nudí neřešte.Jen tak pro radu.
  • jo a (nepravá kristen )seš trapná *7* *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit