Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj vsichni, chtela jsem se vas zeptat, co rikate na styl oblekani kristen ?? kdyz jsem se nejak ke kristen dostala hned me necim zaujala .. jeji styl oblikáni se mi libi (chapu,ze nekomu ne, to nikomu neberu-jeho nazor).. nekdy je to obycejne ale coo, ma rada pohodlny styl takze na sebe hodi jen triko cigaretove jeansy a conversky a je to hotove .. a na cervenej koberec se oblekne vzdy zajmave ty aty jsou obravdu nadherne a nesmerne ji to slusi ..
    • Musím souhlasit!! Taky mě zaujala a i tím, že je prostě svá. Na nic se nehraje *3* *14* *3*
    • lenkaschs
      naprosto souhlasím miluju i její style *3* *1*
  • lenkaschs
    Kristen se stala tváří parfému s názvem Fragrance od značky Balenciaga . Zanedlouho v obchodech :
    Balenciaga Fragrance by Kristen Stewart
    http://www.hollywoodlife.com/2012/01/13/kristen-stewart-balenciaga-scent-fragrance/
  • a ty jsi sala co akorád nadáváš tak mlč. *10* *16* *7* *9* vzkaz pro doppy.niki-piki
    • Už mě nudíš, jdi na FB a tam obtěžuj. Já tady nechodím k vůli tobě, ale k vůli Kris! Měla bys taky!! Papa
  • http://www.karaoketexty.cz/soutezni-text/nuda-je-silena-6311
    prosí o hlas, díky :)
  • jak může někdo napsat skus když je to zkus *3* *1*
    • to je dobré,že je čas na řešení překlepů *15* takže to s tím těhotenstvím nebude zas tak vážné myslím *5*
  • lenkaschs
    KRISTEN STEWART: VE ŠKOLE JSEM BYLA ŠPRT

Zdroj: Isifa.com
    Kristen se v nedávném rozhovoru přiznala, že na střední byla hodně ambiciózní a poctivě psala domácí úkoly. Vše ale schovával za image rebelky.
    Kdo by si myslel, že Kristen patří mezi herečky, co sotva prolezly střední, je na omylu. Patřila mezi výborné studenty, do školy se vždycky těšila a poctivě se věnovala přípravě na druhý den. Přiznala dokonce, že kdyby pečlivě neudělala domácí úkol, měla by ze sebe hodně špatný pocit.
    Nikdy ale nepatřila mezi 'klasické šprtky', co sedí v prvních lavicích a chodí slušně oblečené. Kristen si svou píli vynahrazovala rebelantským oblečením a ocvočkovaným a počmáraným batohem.
    “Nedávno jsem ve skříni našla svůj batoh ze střední. Bylo to tak legrační! Byl celý pomalovaný anarchistickými symboly a prošpikovaný cvoky a kolíky... Ve škole jsem ale dodržovala pravidla. Byla jsem hodně ambiciózní a chtěla něčeho dosáhnout,” svěřila se Kristen.
    “Před ostatními jsem se tvářila, že mě škola nezajímá a je mi úplně fuk. Když jsem ale nestíhala udělat domácí úkol, propadala jsem panice,” směje se.
    Kristen měla kvůli natáčení vysoké množství absencí. “Učitelé mi ale vůbec nevycházeli vstříc. Nechtěli mi zadávat extra seminární práce, abych dostala nějaké známky, dát mi podklady, které rozdávali o hodinách, abych se mohla všechno doučit,...” stěžuje si. “Já jsem přitom chtěla všechno dohnat. Neuměla jsem si představit, že už nebudu chodit do školy!”
  • jo no *1* xxxx jsi opravdu bez urážky trochu víc divný *3* *15*
  • jo na SNĚHURKU se taky velmi těším dívám se trailery skoro každý den ale o trošku víc se těším na BREAKING DAWN 2. část *14* *14* *3* a jestli Kristen odmítla zasnoubení (nebo jestli vůbec nějaké bylo) tak to nebylo poprvé ještě než začala chodit s Robem tak chodila ještě s někým jehož jméno jem právě zapoměla *1* ale to je jen detajl . Myslim si že Kristen není asi zrovna rodinný typ *3* *15* ! Ale to nemnění nic na tom že je to naprosto nejůžasnější herečka *14* *4* !!!!!!!
  • já jsem s kristen stewart těhotný!!!! prosím pomoc
    • já jsem s kristen těhotný???? jak může chlap otěhotnět... skus požádat svého lékaře o zvýšení prášku na hlavu *15*
    • Kriste pane, co jsi pil??? *1* *1* *1* *1*
  • Ahoj, musím se přiznat, že jsem o Kristen nevěděla dokud jsem se nekoukla na Twilight. Od té doby se velice ráda dívám na filmy ve kterých hraje. Je svá, což se mě moc líbí. Už se těším na Sněhurku a samozřejmě na Breaking Dawn 2 *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit