Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mileycyruska
    Přestaňte si tady nadávat.
    Nebo vám to všechno smažu!
    Pište slušně.
  • už aby byl květen (aspoň teda já mám za to že to má být v květnu) a konečně další filmík s Kirsten jsem strašně zvědavá na sněhurku... *3*
    • lenkaschs
      no já nemůžu už ani myslet na nic jinýho :D a máš pravdu premiéra je 31.5.2012 juhůůůů *1* *1* *1* *1*
      • Tak dlouho?? :D to nedávám :D
        • Taky se těším, Sněhurka mě fakt zaujala. =) Hele, a ona má zas nové fotky? =O
    • oprava Kristen
  • PRO VÁS DVĚ FAJN SORRY ŽE JSEM LEZLA NA TENHLE WEB UŽ JSEM NIKDY NEVLEZU A BY JSTE VY DVA KONEČNĚ VŠECHNO A TUTO JE MŮJ POSLEDNÍ KOMENTÁŘ SPOKOJENÍ JESTLI JO TAK SI PIŠTE A PIŠTE.BYE BYE... *1* *14* *16* *11* *8* VZKAZ PRO DOPPYHO A VEJINU PAPA AT SEVAM VAM DVOUM DAŘÍ. AHOJ.
    • Raději tu nelez.... A nikdo není povinný sem dávat osobní údaje! =) Niki- Piki, končím s tebou a nebuď posedlá, já jsem zadanej! Doufám, že to zní jasně! =)
      • koho to zajmá.
        • Mělo by tebe, abys mě už nechala napokoji.
          • co asi dělám.
    • co třeba vzkaz pro všechny tři... Jenom se tu hádáte, to nemáte nic jinýho na práci?? Nic proti, taky se hádám, ale za chvíli mě to přejde, ale takhle dlouho?? :D
      • mě prosím z toho vynechte... já se do ničeho nepletla a najednou se v nějakým komentáři objevilo mé jméno... je to stránka kristen a nééé seznamka co jsi čekala niki-piki.... a je mi dost na to abych se hádala s puberťačkou co chodí do osmé třídy... *15*
        • můžeš mi laskavě řícct vejino jak víš do jaké třídy chodím. a navíc nejsem pubertacka tak se laskasve sklidni. a kolik ti je. *2* *3* *6* *5*
          • můj věk ti může být jedno ,ale když už tak přes dvacet.. a s tou třídou... jak sis už přečetla sama si to tu pisala... *15* víš vůbec občas co píšeš *15* nepochopitelné dohaduješ se s lidma a pleteš do toho stále víc lidí... nikdo na to fakt není zvědavej a já už obzvlášť abych se tady o sobě něco dočetla o čem nemám ani páru. je to smutný a ubohý
            • a navíc nepsala jsem to tobě tak nevyhrožuj tak tě to nemusí zajímat.informace o mě.
            • fajn všichni zbohem pa pa
          • Nechci se do toho plést, ale třeba proto, že si to tu sama psala. A podle tvých komentářů, co jsem tu četl, se chováš jako puberťák.
  • lenkaschs
    Kristen and Robert are E!'s No.1 World's Sexiest Couple ♥

poslechněte a koukněte co o nich z E! (Entertainment) říkají :D
    nejlepší část je nikdy to nepotvrdili a to to dělá ještě víc sexy :D
    http://www.youtube.com/watch?v=M9tgAqvc0Dg
  • ahojky mám dotázek má Kristen nějak druhé jméno? vím že třeba Robert Pattinson tak jeho druhé jméno je Thomas *3* kuju
    • Kristen James Stewart =)
  • AHoj, zajímá mě kdy bude pokračování Twilight ságy: Rozbřesk??...viděla jsem první část a nechalo to na mně dojem, nevím jestli děsivý či milý..ale bylo to něco jiného než předešlé díly ;) ..nebyl to takový sladák jak jsem čekala :D ,ale chci vědět jáák to dopadne :D
  • lola-lol
    ahoj nevite kdy bude premiera filmu ON THE ROAD u na s ?? a kdy v americe ?? dik moc, zuz se totiz toho filmu nemohu dockat !! *14*
  • kolik presne meri kristen ?? je spravne 168 ?? ekde na americkych strankach jsem cetla neco jineho .. takze ted nevim.. kdyz ji vidim stat na fotkach vedle jinejch je hrozne mala,teda tak mi to prijde ...
    *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
    • your-darling
      četla jsem něco kolem 165 možná i těch osm, ale to není žádná výška... Třeba oproti Robovi, který má něco kolem 185 je malá :D
  • Jsem kluk... =D Tak, první po mě štěkáš, že nepíšu o Kristen a teď když se ptám co chceš vědět, nechceš mě provokovat. Bože bože
    • já jsem se tě ptala na něco o kris task mlč jako navíc jsem se jmenuju kristýna.a ty
      • Mé jméno ti může bát víš kde.... =D
        O Kristen toho vííím SPOUSTU! Stačí si jen vybrat.
        • tak se tě ptám s kým chodí a kde se narodila.já se jmenuju kristýna dál neřeknu to tě nemusí zajímat já se také neptám na příjmení a navíc já na tebe neštěkám. tady se jmenuju niki-piki protože mi ve škole říkají a je to moje přezdívka. ne bo mám taky přezdívku kiki- nik-piki.ale to mi říkají jenom kluci. holky ne ty mi říkají kiki nebo kristý.kristen se mi líbí ve stmívání jako bella a edward se mi taky líbí. a tobě se líbí kdo sté rodiny upírů. *5* *3* je mi 14.a tobě doppy. kristyna alias niki-piki.ahoj a odepiš rychle.prosím.ahoj zatím. a odepiš.pro doppy od niki-piki. *3*
          • Jméno- Kristen Jaymes Stewart, narodila se 9.4.1990 a chodí s Pattinsonem. =D Kolik mi je? Chodím na střední ty prý taky, ale tam můžeš až od 15 minimálně =D Mě je 17 A nezajímalo mě jak se jmenuješ =D
            • no mě také ne a říkala jsem že chodím do osmí. dikes za informace.
    • niki-piki!
      • stojí to za to ty dohady ? moudřejší ustoupí... tak neřešte blbosti.
        • Pravda vítězí! =)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit